Fredag 5/4- söndag 7/4

05 apr, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra fredag där du har roligt på jobbet. Din charm är svår att motstå så räkna med att du får en hel del flirtiga kommentarer från dina kollegor. Lördagen blir harmonisk och lugn. Har du familj så tillbringar du en hel del tid med dem. Under söndagen är det främst dina egna intressen som dominerar. Det kan vara att du tränar, håller på med en hobby eller träffar dina vänner. Oavsett vad du hittar på så får du en kanondag.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir intensiv och stressig. Det finns en risk att du irriterar dig på en kollega som hela tiden tycks försvinna iväg. Under lördagen ska du inte göra någonting vilket passar dig utmärkt. Det blir en dag där du unnar dig att få vara riktigt lat. Det kan hända att en konflikt inom familjen stör dig alldeles egna tid. Om du medlar effektivt få du mer tid över för dig själv. Under söndagen är det flera olika aktiviteter på gång. Det blir en jobbig, men rolig dag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga ifrån just nu och det märks inte minst i ditt arbete. Eftersom du inte kan säga nej får du fler uppgifter än du hinner med så fredagen blir riktigt stressig. Lördagen handlar om att organisera och effektivisera. Två ord som du avskyr. Ta gärna hjälp från en vän född i Jungfruns tecken. Om han/hon hjälper dig blir det dubbelt så bra och dessutom har du kul under tiden. Söndagen är en bra dag att återuppta kontakten med någon från ditt förflutna.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen ska du inte tveka om du får ett attraktivt erbjudande. Den här typen av förfrågningar kommer inte särskilt ofta så passa på. Under lördagen är det en hobby eller en sport som  står i centrum för dagen. Det blir roligt och du lyckas lägga alla tankar på jobberiet åt sidan för några timmar. Söndagen blir ganska lugn, njut utan att bli rastlös. Tyvärr ligger det inte i ditt teckens natur att slöa så du får jobba hårt för att ta det lugnt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir givande, men rätt så intensiv. En kollega tvingar dig att göra något som du inte gillar och det gör dig på dåligt humör till en början innan du inser att det här faktiskt är något som du kan lära dig av. Under lördagen är det främst vänner eller familj som gäller. Det blir en skön dag med många skratt. Under söndagen ska du se upp så att du inte gör av med för mycket pengar. Det finns indikationer på slöseri i ditt horoskop.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen kan upplevas som både rolig och krävande beroende på din grundinställning. Är du positiv kommer allt att gå som en dans. Är du negativ så kommer du få kämpa i motvind. Under lördagen passar det bra att festa lite. Det kan vara en mysig middag hemma tillsammans med vänner/partner eller så släpper du loss med en kväll på stan. Under söndagen är du väldigt seg och du undviker alla uppgifter som är fysiskt krävande.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir bra om du bara vågar ta ut svängarna lite extra. Du har det rätta sättet att tänka, men du jobbar lite för säkert just nu. Försök att vara mer explosiv i ditt sätt att uttrycks dig, oavsett om du jobbar med människor eller i en kontorsmiljö. Under lördagen är det många olika pusselbitar som ska falla på plats för att du ska få den perfekta dagen. Även om allt inte går som planerat kan det bli riktigt roligt bara du är flexibel. Under söndagen får du nyheter av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del roliga aktiviteter att se fram emot den här helgen. Det finns en risk att du är eller är på väg att dra på dig en förkylning så var se till att klä dig ordentligt och slarva inte med mat och sömn. Fredagen blir ganska tråkig på dagen men rolig på kvällen då du verkar träffa vänner och umgås. Lördagen handlar om ett större projekt som du har dragit igång. Under söndagen ska du undvika alla typer av utgifter, stor som små. Det finns en risk att du går på en ekonomisk nit den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet hur du ska få människor i din omgivning att trivas. Med charm och humor förgyller du den här tråkiga fredagen. Under lördagen verkar du vara upptagen. Det kan vara att du arbetar eller så har du ett ganska omfattande åtagande som du inte kan backa ifrån. Under söndagen försöker du reda ut en ganska trasslig historia där du är inblandad. Det gäller att du använder dig av all din diplomatiska talang om det här ska gå vägen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen ska du inte bli förvånad om en kollega ger dig en på gränsen till flirtig komplimang. Han eller hon har länge haft ett gott öga till dig. Lördagen handlar om samarbete och om att vara snäll. Du får sätta dina vänner och din familjs behov framför dina egna önskemål. Söndagen blir mer inriktat på dina intressen. Det blir en trevlig dag där du får möjlighet att visa dina talanger inom ett kreativt område.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Fredagen handlar om att få människor som du arbetar med att förstå att dina idéer är mer än bara idéer, de är visioner. På fredagskvällen vill du gärna mysa med familjen framför tv. Om du inte har möjlighet till en familjekväll utan tvingas vara social så ser du till att kvällen slutar tidigt. Under lördagen vill du gärna kombinera utomhusaktiviteter med socialt umgänge. Det blir en härlig dag där dina intressen är i fokus. Under söndagen väntar en del trist rutinjobb som du inte kan flytta på.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir rolig och initiativrik. Med humor och charm lyckas du skapa en god stämning runt omkring dig. Lördagen handlar mer om att vara tillgänglig för andra än att främja dina egna intressen. Det tycks finnas barn eller djur i centrum av den här dagen. Du har roligt även om det periodvis blir en rätt så stressig och ansträngande. Under söndagen försöker du visa en vän hur han/hon ska förbättra sin relation med en släkting. Du har en hel del erfarenhet i det här ämnet.

Annons