Måndag 8/4- torsdag 11/4

08 apr, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att du måste bjuda till, även inom områden som du tycker är tråkiga. Om du bara gör det du själv känner för kommer du irritera en kollega. Under tisdagen och onsdagen är du mycket bestämd när det gäller dina arbetsuppgifter. Du har planer inför helgen och du vill inte vara utarbetad när den väl kommer. På torsdagen kan du bli rätt så förvånad över feedback som du får från en lägre chef. Du anser att den här personen har helt fel.

Oxen 20/4-20/5

Veckan blir intensiv både fysisk och psykiskt. Du har mycket att göra på jobbet samtidigt som du har en hel del privata åtaganden. Här gäller det att hitta en balans som funkar åt alla håll. Under tisdagen kan ett gräl uppstå mellan dig och en kollega. Egentligen är ni inte oense, ni har bara svårt att kommunicera era idéer med varandra. Under torsdagen får du flera bra uppslag som du kan använda dig av i framtiden.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen och tisdagen är sega dagar där ditt huvud är som bomull och du har svårt att koncentrera dig. Försök att inte ge dig in på för svåra saker de här dagarna. Under tisdagskvällen kan ett samtal från en vän få dig på gott humör. Onsdagen blir stressig så det gäller att du är utsövd. En krävande uppgift upptar större delen av dagen. Under torsdagen får du möjlighet att visa dina vänner vilken talang du är inom ett visst område.

Kräftan 21/6-22/7

Början på veckan kan bli lite stressig, särskilt om du är född tidigt i tecknet. Här gäller det att du har bra organisation på dagen annars kommer du att få jobba över. Under onsdagen möter du en person som gör dig glad. Han eller hon förgyller dagen med sitt leende och med sin humor. Är du singel kanske du flirtar lite, men du menar inte allvar. Just nu är du för upptagen för att ha tid med en romans. Torsdagen blir en lugn dag där du hinner avsluta en hel del projekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen får du signaler från en arbetskamrat att han eller hon inte mår bra. Du blir oroad eftersom det är rätt kritiskt att alla är på plats just nu. Tisdagen handlar om att fixa och trixa för att få allt att gå ihop. Du har många åtagande, både på jobbet och privat. Onsdagen och torsdagen blir stressiga, men produktiva dagar. Även om du stupar i säng på kvällarna så är du nöjd med din insats och du kommer att sova riktigt gott.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen handlar mer om rutiner än om kreativt arbete. Du gör saker av vana och det är bra eftersom då kan du låta dina tankar vandra på annat håll. Under tisdagen lovar du mer än du kan hålla. Du är en evig tidsoptimist som tror att du hinner med allt. Se upp för bittra kommentarer av kollegor som väntat på din hjälp förgäves. Onsdagen är en bra dag att stanna upp och reflektera lite. Funder över hur du ska lägga upp arbetet under resten av veckan och vad du måste prioritera.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att få människor att må bra just nu så därför samlas både dina vänner och dina kollegor kring dig som flugor kring en sockerbit. Du njuter av all uppmärksamhet samtidigt som du blir lite irriterad eftersom du inte får något vettigt gjort. Under tisdagen eller onsdagen träffar du en person som gör ett starkt intryck på dig. Torsdagen blir en ganska intensiv dag där du får vända en negativ trend till något positivt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan handlar om att förändra ett dåligt beteende. Du vet att du tenderar att ta över vissa projekt fast du försöker att samarbeta. Du tycker att det enda sättet att få något vettigt gjort är att göra det själv. Den här veckan få du lära om. Du inser att ensam inte alltid är stark och att en blandad kunskap är en bred kompetens. Det blir en läxa i ödmjukhet som kommer ta ett tag att smälta. Under onsdagen och torsdagen får du en hel del roliga idéer som har med en hobby att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du går igenom en turbulent period där du har svårt att veta vad det är du vill. Oavsett om det är större frågor som rör ditt liv eller som det är mindre problem som har med vardagen att göra så känner du dig frustrerad. Under både måndagen och tisdagen har du svårt att få något vettigt gjort. På onsdagen skärper du dig och ser till att få struktur på jobbet. Torsdagen blir en riktigt bra dag, särskilt för Skyttar födda sent i tecknet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person som du skulle vilja träffa lite oftare, men som du har svårt att få kontakt med. Ditt problem är att du inte prioriterar er vänskap även om den betyder en hel del för dig. Den här veckan blir du tvungen att boka om olika aktiviteter för att kunna träffa personen ifråga. Under onsdagen och torsdagen bör du undvika människor som retar upp dig. Mars gör ditt humör kort de här dagarna och risken är stor att du kliver någon på tårna.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan handlar om tuffa beslut och små marginaler. Det gäller att du är organiserad om du ska hinna med allt som du vill göra. Under måndagen och tisdagen kan du vara på resande fot. Ditt horoskop skvallrar om nya platser och annorlunda upplevelser. Onsdagen blir en stressig dag där du låter ditt humör gå ut över fel personer. Torsdagen blir förhållandevis lugn. Passa på att hämta andan och börja planera inför kommande vecka.

Fiskarna 19/2-20/3

Månen är stark i ditt tecken och det ger dig som vanligt massor av kreativitet. Som tur är så stöttar Mars upp Månen så du får lite extra tillskott av energi att använda för att förverkliga alla dina idéer. Början av veckan blir aktiv på ett bra sätt. Du har roligt medan du skapar. Under onsdagen råkar du ut för ett bakslag som tar hårt på din stolthet. Det är bara att slicka såren och börja om igen. Torsdagen blir en stressig dag där du inte har tid för annat än jobb.

Annons