Fredag 12/4- söndag 14/4

12 apr, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen tycks kretsa mer kring arbete än kring fritid. Fredagen blir stressig och du får inte så mycket gjort som du skulle önska. Under lördagen passar du på att starta upp en del nya projekt. Oavsett om du arbetar hemma eller är på jobbet så blir dagen stressig och ditt humör dalar. Under söndagen får du en liten paus. Passa på och njut innan ekorrhjulet sätter igång igen. Glöm inte bort en vän som firar födelsedag eller namnsdag. Han/hon vill att du ringer.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig med rolig. Det verkar som om du har aktiviteter inplanerade på kvällen och därför är det bra om du inte jobbar över. Under lördagen är du social och trevlig. Din charm går hem och du lyckas vinna fördelar utan att veta om det. Söndagen blir en lugn dag där du fokuserar på din hälsa. Det kan betyda att du tränar, äter nyttigt eller bara ser till att vistas en hel del utomhus. Naturen ger ditt tecken massor av energi.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen ska du undvika att diskutera med en kollega född i ett jordtecken. Hans eller hennes envishet kommer att bli ditt fall. Fredagskvällen handlar om nöjen och blir senare än du tänkt dig. Under lördagen får du information om en vän som du saknat. Du blir både arg och förvånad. Tänk på att det här skvallret kan sakna grund, ta reda på fakta innan du dömer din kompis. Söndagen passar bra för idrott och fysiska aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen blir du överraskad av en kollega som plötsligt ändar inställning i en viss fråga. Den här personen har funderat mycket på dina argument och kommit fram till att du har rätt. Under lördagen hoppas du kunna förena nytta med nöje. Det blir en händelserik dag där du troligtvis gör av med lite mer pengar än du tänkt dig. Ibland kan du vara väldigt impulsiv och den här lördagen har du svårt att lägga band på dig. Under söndagen träffar du gärna vänner och slappar. En riktigt lugn dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen tycks handla om att bevisa att du har rätt i en viss fråga. Du vägrar att erkänna ditt nederlag utan matar på tills du får som du vill. Under fredagskvällen överraskar du en vän. På lördagen föredrar du att vara riktigt lat. Om du kan så stannar du i sängen hela dagen men risken är stor att du tvingas ta itu med en del åtaganden som du inte kan smita undan. Under söndagen har du en hel del saker inbokade. Se till att komma i tid till avtalade möten.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen börjar lugnt med sedan trappas tempot upp. Under fredagen kan du märka av att du är ovanligt lättretlig. Se till att inte såra en kollega med dina vassa kommentarer. Under lördagen är det främst ordning och reda som gäller, något som passar dig utmärkt. Äntligen få du dra nytta av dina talanger för struktur. På söndagen ser det ut som du ska bort. Det kan vara en fika med en vän eller ett födelsedagskalas. Det blir en trevlig dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen bjuder på ett par överraskningar. Du blir glad när en vän ger dig en komplimang. Under lördagen försöker du undvika hårt arbete genom att maska. Egentligen är det inte alls din stil, men just den här dagen är du extra trött. På lördagskvällen umgås du gärna med dina vänner. Det blir en skön kväll med många skratt. Under söndagen bör du se upp så att inte ett missförstånd förstör dagen. Risken är stor att någon säger något som du uppfattar helt fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen lovar en hel del, men frågan är hur mycket du orkar med. Redan under fredagen kan du känna dig lite hängig. Ska du ut på kvällen så får du inte roligt som du tänkt dig. Under lördagen fortsätter din hälsa att försämras och med den ditt humör. Var inte så envis. Om din kropp tycker att du är sjuk bör du lyssna på den och inte tvinga dig själv att delta i alla möjliga aktiviteter. Under söndagen bör du ta det lugnt och vila. Din kropp behöver få pusta ut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen är du på riktigt solskenshumör. Dina vänner njuter av din värme och din humor. På lördagen finns det risk för bråk inom familjen. Det kan vara lite gnabb, men det kan också röra sig om en mer allvarlig schism. Söndagen blir en ren kontrast till resten av helgen. Lika jobbig som lördagen var lika lugn blir söndagen. Det finns gott om tid att reflektera över framtiden. En vän väntar på ditt svar i en viss fråga, se till att ge honom henne det.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen handlar om familjen. Du har haft en ganska intensiv vecka och nu ska det bli skönt att koppla av med dem du älskar. Under fredagen och lördagen är Venus i stark position i förhållande till ditt tecken. Har du en partner kan det här bli riktigt romantiska dagar. Under lördagskvällen vill du gärna överraska någon du tycker om. På söndagen ska du inte vara rädd för att säga vad du tycker i en fråga som rör semester och sommaren. Du har lika stor rätt som någon annan att ha en åsikt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har förmågan att glädja eller göra någon ledsen genom en liten gest. För dig är det en bagatell, men för din vän är den gesten väldigt viktig. Under fredagen riskerar du att missa en detalj för att du drömmer dig bort. Fredagskvällen ser festlig ut. Du träffar vänner och njuter av att stå i centrum för allas uppmärksamhet. Lördagen handlar om att kompromissa. Du vill en sak, men din partner/vän vill något annat. På söndagen får du möjlighet att testa på något nytt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period då andra personers åsikter väger tungt. Det gör att du blir riktigt ledsen när en kollega kritiserar dig. Under lördagen ska du unna dig att koppla av ordentligt. Oavsett om det är mycket att göra eller om det är en lugn dag så behöver du lite egen tid. Lördagskvällen kan bli romantisk, i alla fall för sent födda Fiskar. Under söndagen ska du passa på att fynda saker till hemmet. Den här dagen har du näsa för bra affärer.

Annons