Måndag 15/4- torsdag 18/4

15 apr, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av den här veckan har du lätt för att hamna i konflikter. Ditt labila humör förstärks av Mars position. Det är viktigt att du tänker efter innan du öppnar munnen så att du inte säger saker som du ångrar. Under tisdagen och onsdagen väntar förändringar som främst har med arbetet att göra. På onsdagskvällen passar det bra att ägna sig åt fysiska aktiviteter. Torsdagen handlar om att vara en bra kompis och ställa upp på saker som du egentligen tycker är tråkiga.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan är full av kompromisser. Trots att du försöker förhålla dig positiv till arbetet så har du svårt att inte dras med när andra omkring dig är negativa. Under måndagen och tisdagen blir det riktigt jobbigt. Du har mycket att göra både på arbetet och privat. Under onsdagen lugnar tempot ned sig något även om du fortfarande ställer höga krav på dig själv. Torsdagen handlar främst om att samarbeta med personer som du inte tycker så mycket om.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att vara på flera ställen samtidigt och det är bra. Din energi är positiv och smittsam just nu vilket bidrar till en bra stämning på arbetet. Privat tycks du och en vän ha lite svårt att kommunicera. Du vill förmedla dina känslor, men din vän tycker att du överdriver. Under måndagen möts du av beröm på jobbet. Under tisdagen får du många kollegor att le. Onsdagen handlar om att både vara effektiv och skapande på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan har du svårt att fokusera dig. Dina tankar fladdrar en hit och en dit. Det gäller att du bestämmer dig redan från början vad du ska prioritera under dagen. Tisdagen är en bra dag att samordna projekt och avsluta affärer. Under onsdagen tar du goda råd och passar på att lära dig av andra personers erfarenhet. Torsdagen blir en bra dag där du lyckas hitta en arbetsrytm som funkar för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du har svårt att förlåta en kollega eller vän för ett misstag sam han eller hon gjort. Det blir en ganska jobbig vecka där du kämpar med din stolthet. Under tisdagen och onsdagen får du hjälp med ett knivigt dilemma. Du blir förvånad eftersom det här var en av de sista personer som du trodde skulle ta sig tid och hjälpa till. Under onsdagen eller torsdagen finns det risk att du börjar må lite dåligt. Horoskopet varnar för problem som är relaterade till huvudet och magen.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen handlar om att vara alert och upptäcka problem innan de blir för stora. Tisdagen blir en bra dag med trevligt sällskap och glada skratt. Under onsdagen och torsdagen kan en flirtig stämning infinna sig på jobbet. Det finns en person som du tycker väldigt mycket om och som du skulle vilja komma lite närmare. Det kan uppstå problem om du eller den här personen redan är upptagen. Under torsdagskvällen finns det utrymme för lite fritt skapande

Annons

Vågen 23/9-22/10

Början på veckan kräver att du vågar ta ställning även om det är jobbigt. Det funkar inte att vara neutral i viss frågor längre utan du måste försök att välja för eller emot. Under tisdagen kan ett samtal med en vän få dig att se saker klarare. Under onsdagen tar du tag i saker som har med ekonomi att göra. Du löser problem och får saker att fungera den här dagen. Torsdagen blir en lugnare dag där du fokuserar dig på saker som kräver ett avslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen ställs du inför en fråga som du kommer att ha svårt att svara på innan du har mer fakta att ta ställning till. Tisdagen och onsdagen blir produktiva dagar då ditt liv kretsar kring saker som måste göras snarare än saker du vill göra. Torsdagen handlar om att vara försiktig med vissa uttalanden. Ibland är du lite väl uppriktig för dig eget bästa. Försök att tänka strategiskt den här dagen.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du vill så mycket just nu men du har problem att knyta samman alla projekt som du påbörjar. Din entusiasm och din energi är smittsam men det är bäst att rikta den mot en sak i taget. Under måndagen och tisdagen är du extra kreativ tack vare en influens från Månen. De här dagarna passar bra för all form av skapande. Onsdagen tycks handla om att övervinna problem och rädslor. På torsdagen får du äntligen svar på en viss fråga.

Stenbocken 22/12-19/1

Under början av den här veckan lyckas du med saker som du inte brukar hinna med eller problem som du inte brukar kunna lösa. Det visar att du har lyssnat aktivt den senaste tiden och faktiskt lärt dig en del. Under tisdagen passar det bra att träffa vänner. Onsdagen är en bra dag att förlåta någon för ett fel som han eller hon begått. På torsdagen ska du passa på att påbörja nya projekt och skissa på nya drömmar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du älskar att fokusera på svåra problem eftersom det får dig att känna dig duktig. Måndagen och tisdagen är just sådana dagar som kräver mycket från dig. Du måste vara beredd att se utanför de vanliga ramarna för att hitta lösning på problemet. Under onsdagen kan du få problem med kommunikationen mellan dig och din partner. Här gäller det att vara mycket tydlig. Torsdagen blir en bra dag på arbetet men på kvällen är du ovanligt trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan blir lite mer vågad än vanligt. Du måste bjuda till på mer än ett sätt för att nå dit du vill. Som tur är får du hjälp av Solen som ger dig massor av positiv energi och som får dig att tänka klarare. Under tisdagen har du svårt att komma till avslut. Du petar alldeles för länge med projekt som egentligen är färdiga. Onsdagen och torsdagen är bra dagar om du ska vara social. Du är både charmig och underhållande de här dagarna.

Annons