Fredag 19/4- söndag 21/4

19 apr, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen handlar ditt liv mycket om familjen. Du intresserar dig mest för de personer som står dig nära. Det kan vara en middag eller en fest på gång under fredagen eller lördagen. På fredagen överraskar du gärna din partner med blommor eller godis. Lördagen handlar om att våga medla mellan två personer som du tycker om. Du vill ju så gärna att alla ska vara sams. Under lördagskvällen väntar god mat och trevligt umgänge. Söndagen blir lugn och mysig.

Oxen 20/4-20/5

Du vill gärna hinna med allt den här helgen, men risken är stor att det blir pannkaka av allting istället. Det finns en vän som du längtar efter, gör slag i saken och ring honom eller henne under fredagen. Har du tur kan ni ses redan i helgen. Lördagen handlar om planera och få saker att fungera. Det kan röra sig om sommarplaner eller bara vardagliga detaljer som är svåra att få ihop. På söndagen passar du på att träffa vänner och njuta av att ta det lugnt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen kan vissa nyheter få dig ur balans. Här gäller det att du försöker analysera situationen och det är som är till fördel för dig. Under lördagen väntar en ganska lugn dag med betoning på hemmet. Det finns en rofylldhet över ditt horoskop som säger att du förlikat dig med din situation. Under lördagskvällen passar det bra att överraska någon du tycker om. Söndagen handlar om att våga sticka ut. Visa att du faktiskt har originella idéer.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen och lördagen handlar om att ta initiativ. Just nu finns det mycket energi i ditt tecken så du ska passa på att göra det mesta av den här påverkan så länge den varar. Under fredagen kan det vara någon form av kvällsaktivitet inbokat. Det blir en rolig upplevelse även om kvällen slutar senare än du tänkt dig. Under lördagen passar du på att träffa vänner och uppdatera dig på de senaste händelserna. Söndagen blir en underlig dag eftersom inget går enligt planerna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen är du ovanligt passiv, du har svårt att göra något vettigt. Under fredagen är det bra om du låter någon kollega ha initiativet och hakat på istället för att själv försöka leda. Under lördagen är du på bättre humör. Då springer tiden iväg medan du är på flera olika aktiviteter. Kvällen tycks ha mer betoning på lugn och ro än på fest. Under söndagen tampas du med en ovanligt envis släkting som inte vill inse sanningen i en viss fråga.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att glömma bort det du gör för stunden för att drömma dig bort. Det här är en sida som du får från Fiskarna och som tur är kommer inte den här påverkan bli särskilt långvarig. Dina kollegor är bekymrade över ditt ofokuserade sätt och det kan hända att du får en och annan pik under fredagen. På lördagen träffar du gärna vänner. Det blir en lättsam dag där du bara njuter av nuet. En vän tycks ha problem och söker ditt råd. Söndagen handlar om att ta hand om dig själv.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du vill väldigt mycket just nu, men risken är att inget blir bra om du inte strukturerar upp ditt arbete lite mer. Under fredagen får du massor av inspiration från månen, det gäller bara att omvandla alla idéer till något användbart. Under lördagen söker du svar på en fråga som du har. Bli inte förvånat om det här svaret är något helt annat än du väntat dig. Lördagskvällen blir lite annorlunda men trevlig, var öppen för det nya. Söndagen handlar mest om att planera inför kommande vecka.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir givande på arbetet men det finns risk för konflikt i hemmet. Ditt horoskop varnar för att du har svårt att förstå de som står dig närmast. Under lördagen vill du gärna vara aktiv, men sjukdom eller oplanerade problem tvingar dig till en lugn dag hemma. Försök att se det positiva, du kommer i alla fall få en hel del gjort. Under lördagskvällen får du nyheter som piggar upp dig. Söndagen handlar om att visa vem man är även om du det gör dig sårbar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen ska du satsa på att göra ett gott intryck på dina chefer. Det verkar om en omstrukturering är på gång och då gäller det att visa sig från sin bästa sida. Under lördagen förväntar du dig att din familj/vänner ska gå med på dina galna idéer. Risken är stor att du får genomför dina visioner på egen hand. Under kvällen kan Månen få dig att bli lite vemodig. Du drömmer dig bort och blir frånvarande. Söndagen blir en bra dag så länge du är försiktig med pengar.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen får du finna dig i ett vara lite av ett tredje hjul. Det gäller att göra det bästa av situationen och att inte blir sur. Nästa gång är annan som är överflödig. Under lördagen vill du gärna pröva på något nytt. Det blir en lite annorlunda dag där dina intressen står i fokus. Du njuter av att få vara egocentrisk för en gångs skull, Under söndagen bör du vara ärlig mot en släkting. Han eller hon kan vara rätt så knepig, men förtjänar ändå din uppriktighet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska spännande helg. Under fredagen jobbar du hårt och är utmattad när du kommer hem. Se upp så att din frustration från jobbet inte går ut över din familj. Under lördagen tycks det vara goda vänner som står i fokus för dagen. Det blir en riktigt härlig lördag men en fantastiskt trevlig avslutning. På söndagen är du rätt så seg. All aktivitet på lördagen har tagit ut sin rätt så du bör unna dig lugn och skön dag utan måsten.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir intensiv på ett bra sätt. Tack vare energi från Mars får du mycket uträttat. Under lördagen verkar du ha lovat bort dig någonstans. Det bör handla om att hjälpa en vän eller en släkting. Dagen blir rätt slitig och lång, men kvällen blir riktigt trevlig. Du träffar nya människor och knyter kontakter. Söndagen tycks främst fokusera på dig själv och på hemmet. Du har ett pågåendet projekt som du bör avsluta.

Annons