Måndag 22/4- torsdag 25/4

22 apr, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du medla mellan två kollegor som har svårt att hålla sams. Tyvärr så blir du arg och det slutar med att dina kollegor försöker få dig på gott humör istället. Under tisdagen och onsdagen ska du undvika att göra av med pengar. Det är rätt så stora utgifter som väntar så det är bra om du sparar på dina tillgångar. Torsdagen blir en bra och ganska kort dag. Du arbetar effektivt och tillbringar gärna kvällen tillsammans med dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en dag då du måste göra avkall på din stolthet och låta förnuftet styra. Tisdagen handlar om att göra andra personer glada. Din kreativitet är smittsam och du njuter över all uppmärksamhet som dina idéer får. På onsdagen och torsdagen ökar Solens påverkan i ditt tecken och ger dig ökad energi. De här dagarna passar bra att avsluta projekt och att göra saker som du tycker är tråkiga. Det mesta går fort de här dagarna.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då du kommunicerar dåligt och det är lite ovanligt för ditt pratglada tecken. Under måndagen och tisdagen ska du vara noga med att allt du säger tolkas på rätt sätt. Onsdagen handlar till stor del om känslor och om att våga visa sig sårbar. På onsdagskvällen kan ett samtal överraska. Torsdagen blir en dag då ekonomi och pengar är i fokus. Det kan röra sig om dina egna pengar eller om ett ansvarsområde som är relaterat till pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen ska du undvika situationer där du riskerar att hamna i konflikt. Ditt humör är kort de här dagarna på grund av Mars position. Onsdagen blir lugnare även om du fortfarande har kort stubin. På onsdagen kan en kollega behöva din hjälp för att komma igång med ett projekt. Hjälp honom eller henne även om du känner att du inte har tid. Du kommer att vinna fördelar genom att vara medgörlig mot den här personen. Torsdagen bjuder på överraskningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att acceptera en persons åsikter i en fråga som ligger dig varmt om hjärtat. Risken är stor att det uppstår en konflikt mellan dig och den här individen eftersom ni båda hårdnackat vägrar att vika en tum. Under måndagen och tisdagen är du väldigt positiv till arbetet. Onsdagen blir stressig om du ska hinna allt du vill får gjort. På torsdagen varnar ditt horoskop för att det finns en stor risk att du missar något väsentligt. Var noga med alla detaljer den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen anstränger du dig lite väl mycket för att hinna med. Resultatet blir bra, men stressen gör att du troligtvis får huvudvärk eller magont. Du måste lära dig att hantera stress så att det blir en positiv drivkraft istället för något negativt. Under onsdagen får du beröm och det gör dig glad. På torsdagen träffar du gärna vänner efter jobbet eller umgås med din familj. Torsdagen tycks mer handla om dina privata intressen än om arbetet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra vecka där kreativiteten ger dig möjlighet att testa på nya saker. Dina idéer är många och de flesta är riktigt bra. Var försiktig med allt för dyra investeringar den här veckan. Din ekonomi är visligen stabil, men du har inte särskilt stora marginaler. Under tisdagen eller onsdagen väntar ett besked som handlar om din närmaste framtid. Torsdagen blir en relativt stressig dag där mycket går på rutin.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att övertyga en vän eller kollega om en idé som du har. Egentligen är det inte så mycket själva idén som din vän är emot det är den tid ditt projekt kommer att kräva som är problemet. Under måndagen får du en hel del arbete gjort och du är nöjd med dagen. Tisdagen handlar om att våga vara modig även i situationer där du är utsatt. Onsdagen och torsdagen passar bra för alla typer av förhandlingar. Du är diplomatisk och övertygande de här dagarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir rolig och tiden går fort. Din positiva inställning är smittsam och både dina vänner och kollegor blir på gott humör av ditt sällskap. Under tisdagen eller onsdagen får du gärna vara lite extra uppmärksam mot en kollega som mår dåligt. Din omtanke kommer att värma. Under torsdagen väntar ett omfattande projekt som kräver din odelade uppmärksamhet. Det är bra om du är utvilad och fokuserad när du tar dig an den här uppgiften.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rolig, annorlunda och riktigt givande. Du har mycket att göra, men det är saker som står för nytänkande och inspiration. Under tisdagen bör du ta det lugnt. Ditt horoskop varnar för fysisk ohälsa och rekommenderar egentligen vila. Pluto ger en oväntad aspekt på horoskopet vilket skapar en del tumult i ditt liv fram emot slutet av veckan. Det bästa du kan göra är att ta en dag i taget och förvänta dig det oväntade.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ivrig att komma igång med jobbet den här veckan. Du har projekt som du vill avsluta och en hel del saker som du vill påbörja. Måndagen och tisdagen blir stressiga dagar där du hela tiden får jobba för att komma ikapp. Onsdagen bjuder på överraskningar som har med ditt privatliv att göra. Det blir en trevlig dag. På torsdagen ska du inte vara rädd för att kräva mer hjälp av din omgivning. Du är oftast för snäll och det faller tillbaka på dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir en stressig dag där du har svårt att fatta beslut vilket gör dig irriterad. Även om du vet att du måste välja velar du fram och tillbaka tills det nästan är för sent. Under tisdagen och onsdagen blir veckan långsamt bättre. Rutinerna hjälper dig att få struktur på jobbet och det ger ett ganska okej resultat. Om du inte tar dig an några stora utmaningar utan håller dig på känd mark så kommer veckan att sluta bra.

Annons