Fredag 26/4- söndag 28/4

26 apr, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen ska du inte försöka att smita undan de tunga arbetsuppgifterna för det kommer att märkas och du kommer att skapa irritation omkring dig. Lördagen blir en skön dag då du kombinerar arbete med att slappa. Under eftermiddagen kan en vän höra av sig med nyheter. Du blir lite chockad av din väns inställning i en ganska livsavgörande fråga. Under söndagen ska du inte glömma bort romantiken i ditt liv. Varför inte överraska din partner med frukost på sängen?

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen har du många järn i elden och det kan hända att du blir irriterad över en vän som inte förstår hur upptagen du är. Under lördagen är du både charmig och social. Venus är starkt i ditt tecken och det får livet att kännas enklare. På kvällen är det främst familjen och mys som gäller. Även om du skämmer bort dig så ska du tänka på vad du stoppar i dig, ditt horoskop varnar för problem som har med vikt och mat att göra. Söndagen blir en harmonisk och problemfri dag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att fokusera på en sak i taget, risken är stor att du påbörjar alldeles för många projekt och inte avslutar dem i tid. Försök att vara lite mer strukturerad i ditt arbete. Under lördagen väntar en hel del aktiviteter. Några jobbiga, andra bara roliga men sammantaget blir det en intensiv dag på gränsen till stressig. Söndagen tycks handla om att träffa vänner och bara ha roligt. Njut av dagen, den blir härligt.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen väntar en kollega eller en vän på ett besked av något slag. Du har förhalat det här beslutet tillräckligt länge så nu måste du ge ditt svar. Fredagskvällen är lämplig för lite mer stillsamma nöjen. Du är trött och kommer att behöva din sömn eftersom lördagen blir intensiv. Under lördagen är Mars i en bra position och laddar ditt tecken fullt med energi. På söndagen ska undvika fysiska sporter eftersom risken att skada dig är stor den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen träffar du gärna vänner och umgås med kollegor. Det blir en social dag full av skratt. Under fredagskvällen vill du gärna gå ut, men det verkar bli svårt eftersom ett löfte håller dig hemma. Lördagen blir en aktiv dag med betoning på vänner och familj. Det ser ut att vara firande av något slag den här dagen. Det kan röra sig om ett födelsedagskalas eller en namnsdag. Söndagen blir nästan lika aktiv som lördagen. Du träffar vänner och bekanta. Njut av ledigheten.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland är du lika envis som Oxen och den här fredagen kommer inte din envishet att gagna dig. Du sätter dig på bakhasorna när du egentligen borde kompromissa. Försök att vara lite mer flexibel. Under lördagen är det avslappnat umgänge eller hemmamys som gäller. Planeterna i ditt horoskop indikerar att du är väldigt trött och har svårt att engagera dig. Söndagen blir bättre. Då har en del av din energi återvänt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn och skön helg, även om fredagen blir rätt så stressig. På fredagen lovar du att hjälpa en kollega bara för att upptäcka att du inte hinner med ditt eget arbete. Fredagskvällen kan bjuda på en flirt eller romantik. Det finns en värme i ditt horoskop hela den här helgen. Har du en partner ska ni njuta av vara tillsammans. Som singel är du öppen för att möta någon ny, intressant bekantskap. Söndagen tycks handla om mindre projekt. Det kan vara en hobby eller något du vill fixa i hemmet.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra helg om du bortser från att du är väldigt trött. Hur du en försöker har du svårt att starta upp nya projekt. Den här influensen är värst under fredagen då du kan drabbas av förlamande trötthet under eftermiddagen. Försök att klara av alla måsten innan klockan tolv. Under lördagen tar du det lugnt och stressar inte. Det blir en skön och lat dag. Söndagen handlar om att planera och strukturera inför en förändring i framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på gott humör och din energi får andra att må bra. Det enda negativa i ditt horoskop är det klassiska Skytte-rastlösheten som börjar smyga sig över dig. Du behöver en förändring i din vardag, oavsett om det rör sig om en ny hobby eller ett nytt boende. Fredagen och lördagen passar bra att testa nya saker. Var inte rädd för att vidga dina vyer. På söndagen är du bortlovad nästan hela dagen så nöj det med ett åtagande och slöa resten av tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra och ganska stillsam helg. Det verkar som du jobbar hela eller under delar av den här helgen. För dig är det inte så besvärligt eftersom du verkar uppskatta det du gör. Fredagen handlar om att kompromissa och om att vara andra personer till lags. Lördagen blir givande och du har roligt. På söndagen för söker du övertyga en närstående om att han/hon kan mer än han/hon tror. Just nu är du duktig på att ingjuta självförtroende i din omgivning,

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen blir oorganiserad och rörig. Redan på fredag kärvar det med dina planer och risken är stor att du kommer hem betydligt senare än du tänkt dig. På lördagen tycks an väns sjukdom sätta käppar i hjulet för dig. Om du inte blir arg och ledsen utan försöker vända den här motgången till något positivt så kan lördagskvällen blir riktigt trevlig. Under söndagen försöker du hinna med både träning, familjen och en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en lång och skön helg att se fram emot. Det viktiga på fredagen är att du är realistisk i vad du ska hinna med. Ibland är du något av en tidsoptimist. Under fredagskvällen är du gärna hemma och myser, men om du av någon anledning måste gå ut så försöker du kommer hem så tidigt som möjligt. Under lördagen och söndagen är det främst ett fritidsintresse som är i fokus. Månen ger ditt tecken kreativitet och ditt skapande är både originellt och humoristiskt.

Annons