Måndag 29/4- torsdag 2/5

29 apr, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en lång vecka fylld med både roliga och tråkiga upplevelser. Veckan börjar lugnt. Då handlar det mycket om att få rutinerna att sitta. Tisdagen bjuder både på hårt arbete och på nöjen. Det blir en mysig kväll som går i familjens tecken. Under onsdagen passar du på att göra saker som du inte hinner med under de stressiga vardagarna. Torsdagen blir en ganska påfrestande dag eftersom du måste fatta en del tunga beslut. Försök att vara rättvis.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen försöker du att kompensera för ett misstag som någon annan gjort. Det kan vara ett löfte som inte har blivit uppfyllt eller en uppgift som halkat efter. Under tisdagen har du trevligt. Du tycker det är roligt att få dina medmänniskor på gott humör. Genom komplimanger och din charm trollbinder du din omgivning. På kvällen firar du våren på ditt sätt. Onsdagen blir lugn och skön. Du njuter av att vara ledig. Under torsdagen kan en konflikt dyka upp på jobbet.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att fokusera dig på rätt saker i början av veckan. Dina tankar vandrar iväg och det gör att du blir ganska slarvig. En kollega påpekar en del av dina misstag och då intar du försvarsställning. Det vore bättre att du medgav dina brister istället för att bli arg. Under tisdagen väntar en överraskning som helt kan komma att förändra dagen. Det blir en skön dag som bjuder på skratt. Under onsdagen försöker att vila så mycket du kan. Torsdagen blir stressig och du måste ligga steget före hela tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen passar du på att starta upp nya intressanta projekt, prata och entusiasmera dina kollegor samt rent allmänt skapa en god stämning. Dina ansträngningar ger resultat och början på veckan blir härlig. Under onsdagen eller torsdagen får du inte glömma en person som du inte träffat på ett tag. Risken är stor att du har missat en hel del som har hänt i din vänskapskrets på grund av att du arbetat så mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Början på veckan blir ganska långtråkig, på gränsen till monoton. Ditt problem är att du har svårt att dra jämt med en kollega eller chef och det avspeglar sig i nästan allt som du gör. Under tisdagskvällen umgås du gärna med vänner och familj. Det blir en avslappnad kväll där du njuter av att slippa tänka på jobbet. Onsdagen blir lugn. Du får tid över att fundera på vad du vill med framtiden. Under torsdagen ska du undvika att göra av med pengar. Risken är stor att du gör dåliga affärer.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir stressig, på gränsen till outhärdlig. Tisdagen blir raka motsatsen. Då flyter allt på bra och tempot är precis så som du vill ha det. Just nu finns det indikationer på att ditt humör pendlar väldigt mycket och det kan vara orsaken till att du ena dagen mår toppen full av energi, för att nästa dag bara vilja dra täcket över huvudet och somna om. Onsdagen handlar om att våga visa känslor och att inte vara rädd för att blir sårad. På torsdag finn det stor risk att du dömer någon ohörd.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir lagom stressig med betoning på rutiner och fasta hållpunkter. Under tisdagen försöker du att samordna ditt arbete med en kollegas för att det ska bli mer effektiv. På kvällen äter du gärna en god middag och firar in våren. Onsdagen blir riktigt lugn oavsett om du arbetar eller är ledig. På torsdagen kräver du svar av en chef. Det kan röra dina arbetsuppgifter, din lön eller din semester. Du behöver det här beskedet omgående.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har lätt för att döma människor som du möter utan att ge dem en chans. Det är en påverkan från Uranus som gör dig fördomsfull och småsint. Tänk på att de personer som du dömer ut från början egentligen skulle ha potential att bli dina bästa vänner om det bara fick chansen att visa mer av sin personlighet. Under tisdagen försöker du imponera på en chef. På kvällen är det fest och vänner som gäller. Under onsdagen försöker du att kompensera ett misstag. Torsdagen passar bra för rutinarbete.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du väldigt stressad och det gör att du glömmer bort att stanna upp och njuta av de små, värdefulla guldkornen i vardagen. Under måndagen och tisdagen forsar du fram som en vårbäck. Du är energisk, entusiastisk, sprudlande och stressad. På tisdagskvällen får en vän dig att inse att du borde försöka varva ned lite oftare. Onsdagen blir en bra dag där egna intressen står i centrum för dagen. Torsdagen handlar mer om en kollegas problem än om själva arbetet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att förlåta och gå vidare. För dig är ett misstag alltid ett misstag och du tänker inte acceptera den här typen av agerande från en vän. Din envishet ligger dig i fatet och kan förstöra en fin vänskap. Försök att förstå att din vän faktisk inte är mer än människa och att han/hon också kan falla för frestelsen att ta den enkla utvägen. Under tisdagen och onsdagen pysslar du gärna i trädgården. Torsdagen blir riktigt stressig men också väldigt lärande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan försöker du få ihop dina fritidsintressen med din familj och ditt arbete. Början på veckan blir rätt så stressig. Då har du svårt att hinna med alla åtaganden, särskilt under tisdagen. Onsdagen blir det mer fokus på familjen och mindre arbete. Under torsdagen försöker du övertyga en kollega om att ändra väg. Han eller hon har slagit in på fel bana enligt ditt sett att se saken. Kvällen blir lugn och skön.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga ifrån till en vän som just nu är ganska krävande. Försök att vara vänlig med bestämd annars så blir du överkörd. Under tisdagen är det full fart som gäller. Det finns saker du måste hinna med på arbetet och saker som du måste hinna med hemma. Försök att inte överanstränga dig. En trevlig kväll utan krav vore det bästa för dig. Onsdagen blir lugn och skön med massor av utomhusaktiviteter. Torsdagen passar det bra att motionera.

Annons