Fredag 3/5- söndag 5/5

03 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen ska du undvika att hamna mitt i en konflikt som rör arbetet. Risken är stor att du säger eller gör något som gör fel person upprörd. Under lördagen är det bra om du är utåtriktad och social. Under den här dagen är det många olika faktorer som spelar in som rör framtiden så var vaken. En rolig sak den här helgen är att någon överraskar dig med något som du önskat dig. Det behöver inte vara en sak utan kan vara något som du velat göra.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en ganska intensiv dag där du måste sätta arbetet i första rummet. Tveka inte när någon ber om tjänst. Under lördagen ligger mycket fokus på trevnad och på hemmet. Det blir en lugn och skön dag då mat och gemenskap styr. Under söndagen får du chansen att visa för någon hur duktig du är inom ett visst område. Det blir en kreativ dag där du får användning för din härliga fantasi. Under kvällen väljer du gärna att slappa och njuta.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Helgen blir givande. Du får flera uppdrag som du tycker är svåra, men för varje sak som du klarar känner du dig lite mer självsäker. Under lördagen får du chansen att imponera på en vän. Du har länge velat visa den här personen att du faktiskt har både kompetensen och förmågan att klara det mesta som du tar dig för. Under söndagen är det bra om du visar medlidande mot en vän som du inte har sett på länge. Hon eller han har det svårt just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen dyker det upp en person från ditt förflutna som du inte har sett. Det blir ett kärt återseende. Lördagen handlar om att ha fokus på rätt saker. Just nu är det så mycket som är på gång i ditt liv att du inte alltid har tid över för det som Du vill göra. Under söndagen ska du inte glömma bort att kombinera alla aktiviteterna med vila. Du behöver verkligen lite lugn och ro. Att bara vila är något som du ofta prioriterar bort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen tar du tag i konflikt som legat under ytan och pyrt. Det blir en ganska laddad diskussion, men efteråt känns allt bättre. Lördagen handlar om att våga visa känslor inför en person som du beundrar. Ibland har du en väldigt kall fasad och det ger fel intryck av dig som person. Under den slipade ytan döljer sig ett varmt hjärta med massor av empati. Både lördagen och söndagen tycks handla om aktiviteter som är knutna till familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir stressig och ganska enformig. Du tvingas göra saker som du tycker är tråkiga och som du gärna skulle överlåta på någon annan. Här gäller det att du använder dig av din enorma förmåga att effektivisera. Under lördagen tycks vänner och familj stå i centrum för dagens aktiviteter. Det blir en rolig dag där du får träffa både ny bekanta och gamla vänner. Kvällen blir senare än du tänkt dig, men du njuter av att vara i centrum för allas uppmärksamhet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen jobbar du hårt och därför är det bra att slappna av tillsammans med familjen eller vännerna på kvällen. Lördagen tycks kretsa kring sport av något slag. Det kan vara att själv delta, att du tittar på idrott eller att du är engagerad på något annat sätt. Under kvällen försöker du hjälpa en vän att lösa ett problem. Söndagen passar bra att starta upp mindre projekt och ordna i hemmet. Uranus ger dig ett starkt behov av att skapa struktur kring dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen är full av överraskningar. Du njuter av omgivningens uppmärksamhet. Just nu är Venus i en stark position i förhållande till ditt tecken och det gör ditt behov av att bli sedd är större än vanligt. Under lördagen flirtar du gärna. Har du ett förhållande kan din spontana attityd och öppenhet skapa svartsjuka hos din partner. Försök att förståelse för att han eller hon inte tycker det är roligt när du är omgiven av beundrare. Söndagen blir en lugn dag där du fokuserar på familjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen bör du undvika att gör av med pengar. Ditt horoskop varnar för att du är mer impulsiv än vanligt och att du lätt faller saker som du normalt i gillar. Under lördagen får du gärna visa en vän på hennes bra sidor. Hon kan behöva lite pep talk från dig. Under kvällen vill du gärna umgås med vänner. Oavsett om det är fest eller en lugn middag är du i centrum för uppmärksamheten. Under söndagen är det bra om du tar itu med din ekonomi.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen ska du passa på att göra något som du inte har haft möjlighet att testa tidigare. Du kommer att lära dig något samtidigt som du kan lära andra av dina erfarenheter inom ett anknytande område. Lördagen blir lovande, särskilt för tidigt födda Stenbockar som har tur med det mesta de tar sig för. Under kvällen ska du kanske passa på att överraska en vän med något som han eller hon vill göra. Söndagen blir härlig och kreativ. Du ägnar dig åt en hobby.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir lite stressig eftersom du har lovat att umgås med dina vänner samtidigt som du har fullt upp med annat. Under lördagen vill du gärna visa någons som står dig nära lite extra omtanke. Du lägger stor möda vid att få den här personen att må bra. Söndagen blir lagom slö. Du ägnar dig åt mindre projekt som kräver noll eller väldigt lite tankeverksamhet. En dag som passar bäst till att jobba med händerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen ska du undvika att trampa en känslig kollega på tårna. Dina stjärnor varnar för att du är lite klumpigare än vanligt och att din intuition är temporär nedsatt. Lördagen handlar om dina och din närmaste familjs behov. Det blir en dag fylld av kompromisser men och kantat av skratt och värme. Håll ditt humör i strama tyglar så kommer dagen bli fantastisk. Under söndagen bör du inte glömma bort någon som du vet att du måste göra medan som du ständigt skjuter på.

Annons