Måndag 6/5- torsdag 9/5

06 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en stressig dag då många olika aktiviteter står på agendan. Här gäller det att inte klaga över småsaker utan försöka att lösa de stora problemen istället. Tisdagen handlar om att vara intuitiv och förstå dina medarbetare. Någon i din närhet är ledsen, men vill inte tala om det. På onsdagen stressar du för att hinna med alla måsten. Det blir en ganska jobbig, men givande dag. Torsdagen blir raka motsatsen till onsdagen. Då får du en chans att vila ut och ta den lugnt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en blandad vecka där både hårt arbeten och nöjen kantar vardagen. Redan på måndagen ser du till att ha det bra. Det kan vara en lunch med kollegorna, eller bara en lugn kväll i tv soffan med favoritprogrammet. Tisdagen blir en ganska tuff dag så det gäller att du ställer in dig mentalt på det redan från början. Undvik att argumentera med en person i chefsposition. På onsdagen gäller det att du fokuserar på ditt. Torsdagen blir klart veckans bästa dag fylld av skratt och värme.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del åtaganden i början av veckan, men de ser ut att tona ned mot slutet av perioden. Under måndagen och tisdagen är det bra om du är alert och vaken. Onsdagen kan bjuda på komplikationer så som arga kollegor eller en chef som ger oklara direktiv. Under torsdagen passar du på att njuta av livet. Solen är stark i ditt tecken mot slutet av veckan och det ger dig massor av energi och livslust. Du vågar bejaka dina laster.

Kräftan 21/6-22/7

Efter en stressig vår går du ännu en intensiv vecka till mötes. Även om den här veckan bjuder på både sött och salt så är det mesta både lärorikt och intressant. Under måndagen och tisdagen är du upptagen med saker som rör arbetet. På onsdagen fokuserar du på saker som rör privatlivet. Din hemma situation är lite infekterad just nu och både du och din partner skulle må bra av att vara lite mer öppna emot varandra. Torsdagen blir en dag full av överraskningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndag och tisdag ska du undvika stressiga situationer. Du jagar upp dig över små problem i onödan. Om du bara har lite is i magen och avvaktar kommer du att upptäcka att det mesta löser sig av sig själv. På onsdagen flyter allt på som det ska och har du riktigt tur kan du sluta lite tidigare den här dagen. Under torsdagen bör du unna dig något riktigt speciellt. Det är en bra dag att skämma bort sig på. Det är sällan du sätter dina egna behov i första rummet.

Jungfru 23/8-22/9

Under början av vecka slösar du energi på saker som du egentligen kunde skjuta upp. Det handlar om att du just nu är sämre på att prioritera jämfört med hur det brukar vara. Under tisdagen och onsdagen har du något av en formsvacka. Du känner dig håglös och lider av fantasibrist. På torsdagen vänder influenserna och energin kommer tillbaka. Det blir en härlig dag där familjen står i centrum och får all din uppmärksamhet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Efter förra veckan känner du dig lätt så urlakad och vill ingenting. Det här är en bra period att låta någon annan få ta klivet fram och ta kommandot, i alla fall för ett tag. Under måndagen finns det mycket uppmärksamhet kring din person. Tisdagen handlar om löften och om vikten att uppfylla dem. Onsdagen passar bra för rutinarbete och motion. Torsdagen blir en lugn dag där du njuter av att slippa ta ansvar i en viss fråga.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen behöver du hjälp i en kvistig fråga. Var inte för stolt för att ta emot en utsträckt hand.   Ibland är det bättre att två än en. Under onsdagen kan en kollegas komplimang få dig på gott humör. Det var länge sedan du fick sådan uppskattning som du får den här dagen. Du känner dig både attraktiv och uppskattad på samma gång. Torsdagen blir en skön dag där impulsivitet och livsglädje bestämmer vad som sker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen är du seg. Du har svårt att hålla ett högt tempo även om du vet att skulle behöva göra det. Under onsdagen luskar du lite i ett rykte som du har hört Du både vill och vill inte att det ska vara sant. Onsdagskvällen kan handla om att umgås med vänner eller en fest. Du tycks vara på topphumör den här kvällen. Under torsdagen tar du tag i en del projekt som rör hemmet. Du får mycket gjort och du är nöjd med dig själv och din insats.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här blir en vecka då du är mycket aktiv. Du har en massa projekt som du vill få klart i tid och då gäller det att inte ligga på latsidan. Det verkar vara en del firande den här veckan. Det kan vara en vän eller en släkting som fyller år eller har namnsdag. Under onsdagen ska du undvika att göra av med pengar. Mars gör dig oberäknelig och impulsiv. Torsdagen är en bra dag att umgås med alla typer av människor. Du är ovanligt social den dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar om att ta initiativ och visa dig i en ledarroll. På kvällen är du social och umgås gärna med vänner. Tisdagen blir lite seg, men du gör ditt bästa för att prestera. Under onsdagen får du en influens i ditt tecken som gör att din stubin blir väldigt kort. Se till att din ilska inte går ut över fel personer. Torsdagen blir givande men ganska intensiv. På kvällen kryper du gärna i säng tidigt. Du behöver verkligen få sova ut.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndag och tisdag bör du undvika detaljarbete. Jobba hellre med större projekt där din fantasi får lite mer spelrum. Som det är just nu så ökar Månen din kreativitet och du mår som bäst nr du får fria händer i ditt skapande. Under onsdagen är du entusiastisk och din livsglädje smittar. Det blir en härlig dag där arbetet av någon anledning kommer sekundärt. På torsdagen tycks det främst vara när vänner eller familj som är i fokus.

Annons