En helt vanligt speciell dag

06 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Idag fyller jag år vilket i praktiken borde innebära att jag inte bara är ett år äldre utan också ett år visare. Lite så är det faktiskt, när jag var femton var jag övertygad om att jag hade lösningen på världens alla problem, men ju äldre jag blir så inser jag hur lite jag egentligen vet. Det som är bra är att jag fortfarande är nyfiken och att jag lär mig nya saker varje dag. Födelsedagen tillbringar jag med att skriva horoskop (något som alltid är intressant), lata mig i hammocken och påta lite i jorden. Ödet var med mig i dag och gav mig sommarvärme och solsken, något som jag tänker ta till vara på.

Wädur är någon som har svårt att komma över sitt förhållande med en Kräfta. Det har gått sju veckor sedan uppbrottet och de är vänner fortfarande. Det kan vara så att det här inte var rätt tidpunkt för er båda. Ibland kan två personer, som är helt rätt för varandra mötas vid fel tidpunkt och då kommer det ändå inte fungera. Med fel tidpunkt menar jag inte bara de planetariska ställningarna ut också vart ni båda är i ert liv. Som du skrev har han inte haft ett seriöst förhållande tidigare och han kanske inte är mogen för det ännu. Vad du kan göra är att hålla kontakten och inte bli bitter. Är ni ämnade för varandra så kommer ni att hitta tillbaka till varandra så småningom.

Susanna, jag skulle bli lite misstänksam om någon är så hemlig som din beundrare. Nu när ni har kontakt borde han bli lite mer öppen, annars är det något som inte stämmer.

🙂

Felicia

Annons