Fredag 10/5- söndag 12/5

10 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lugn och du hinner kombinera dagen med både nytta och nöje. Du njuter av att slippa stressen samtidigt som du producerar en hel del nya saker. Under lördagen tvingas du till uppgifter som du egentligen inte vill göra. Om du bara försöker att hålla dig positiv så kommer dagen bli bra även om den inte börjar så som du skulle önska. Söndagen handlar om att visa omtanke. Någon som står dig när behöver lite extra uppmärksamhet just nu.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lekfull, annorlunda och väldigt givande. Under eftermiddagen känner du dig trött, men då är det bara att bita ihop och ro skeppet iland. Under lördagen undviker du att konfrontera en person som du insett är ganska nyckfull just nu. Genom att vara diplomatisk lyckas du få en både stimulerande och utvecklande dag. Ett stort plus för lördagskvällen som blir riktigt mysig. På söndagen är det främst dina närmaste vänner eller familjen som får njuta av ditt sällskap.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen blir härligt lång. Du njuter av varenda dag som du är ledig och unnar dig lite extra. Under fredagen kan ett missförstånd mellan dig och en vän skapa problem. Var tydlig i din kommunikation. Under lördagen är det mycket nöjen och en del plikter som står på agendan. Det viktiga är att du har tålamod med en äldre släkting som tenderar att gå dig på nerverna. Under söndagen mår du bra av att få komma ut och röra på dig. Du behöver få vara i fred och tänka.

Kräftan 21/6-22/7

Ett möte har berört dig mer än du vill erkänna. Du vet inte om du kommer att möta den här personen igen, men du hoppas på det i hemlighet. Under fredagen uppstår en situation där det gäller att vara kvick när du ska lösa problemet. Lördagen tycks handla om hemligheter, både dina egna och andras. En bra dag att lära känna någon närmare. Söndagen blir en fridfull dag där värme och vänskap är ledorden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har hamnat i en situation som du inte vet hur du ska ta dig ur. Egentligen började allt med att du bestämde dig för att avvakta med att tala om en sak för en vän eller för din partner. Nu har det gått för lång tid för att erkänna ditt misstag. På fredagen får du möjlighet att ge en nära vän en gåva. Lördagen blir ganska produktiv. Du har ett eller flera projekt som du vill fullfölja och med extra energi från Mars är det inget problem att komma igång. Söndagen följer i lördagens spår.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen är det bra om du tar dig tid att lyssna på en vän som har problem. Han eller hon behöver egentligen inga goda råd utan bara en pålitlig person att bolla sina idéer emot. Lördagen blir en avslappnad och trevlig dag där familjen står i fokus. På kvällen kan det uppstå problem som har med olika intressen att göra. Här gäller det att du har tålamod och inte blir arg när du inte får som du vill. Under söndagen ska du passa på att träffa personer som du inte sett på ett tag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

En helg som blir både skön och avstressande. Oavsett om du arbetar eller har långledig så är tempot rätt så makligt hela helgen. Du har slutat att bry dig om vad andra tänker och tycker vilket gör att du har blivit både mer självständig och självsäker. Din nya karisma imponerar och du drar till dig människor uppmärksamhet utan att vara medveten om det. Två saker som du bör tänka på den här helgen. Håll hårt i dina pengar och undvik att lyssna på skvaller, det kommer bara tillbaka till dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du nys om något som har med en vän eller arbetskamrat att göra. Här gäller det att agera snabbt så att du kan stävja problemet innan katastrofen är ett faktum. Under lördagen är du gärna utomhus om vädret är någorlunda samarbetsvilligt. Ett miljöombyte är att rekommendera. Du skulle behöva något annat att tänka på arbete. Söndagen blir ganska stressig. Du lova att hjälpa en person med något som tar betydligt längre tid än du tänkt dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir kreativ och rolig. Du hinner med en massa olika projekt, även om alla inte bli avslutade just den här dagen. Ditt humör är på topp tack var Venus inflytande och det bidrar till den goda stämningen som finns kring dig. Under lördagen går du gärna på fest. Äter middag med vänner eller myser med familjen. Just nu finns det mycket spontanitet i ditt tecken så tänk på att inte planera dagarna för mycket. Du kommer ändå vilja improvisera. Söndagen fokuserar på ekonomi.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du ont om pengar och det begränsar dina utsvävningar. Du är bekymrad för framtiden samtidigt som du försöker att visa upp en glad fasad. På fredagen får du möjlighet att ventilera dina känslor med en vän. Lördagen handlar om att visa familjen omtanke. Du är bra på att vara där för andra. Under söndagen passar du på att vara lite egoistisk. Du ägnar dig åt en hobby eller aktivitet som en enbart för dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det här blir en mysig helg även om vissa interna konflikter går dig på nerverna. Försök att hålla ditt humör under kontroll. Tillåt dig bli arg, men resonera kring dina känslor istället för att slå i dörrar och skrika. Fredagen blir lite stressig men också väldigt gemytlig. På lördagen är det dags för de stretande viljorna, har du bara lite tålamod så kommer ni enas och dagen blir bra. Det viktiga är att ni pratar med varandra. På söndagen är det dina privata intressen som står i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen underhållande. Du har massor av energi i ditt horoskop och det gör att du vill göra saker. En av dina vänner är betydligt segare och det irriterar dig. Följ din egen vilja och strunta i din vän. På lördagen eller söndagen tillåter dig att göra något som du egentligen inte brukar unna dig. Det kan vara något som du äter, eller en aktivitet som du inte brukar ha råd med. Resultatet blir att du känner dig bortskämd vilket gör dig glad.

Annons