Måndag 13/5- torsdag 16/5

13 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen passar du på att göra saker som har arbetet att göra. Även om du har ett lugnt tempo lyckas du få mycket gjort. Tisdagen blir en intensiv dag där du sätter andra personers behov framför dina egna. Du visar omtanke och ovanligt mycket intuition den här dagen. På onsdagen ska du inte vara rädd för att göra din röst hörd i olika sammanhang. Det är dag där du får glänsa. På torsdagen är du både trött och grinig. Ingen bra dag att starta upp nya projekt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv men rolig. Du ser en massa olika saker och du lär dig en hel del. Det gäller att öppen för det nya och att du inte irriterar dig på din omgivning. Tisdagen är kantat av rutiner och du gör många uppgifter som du tycker är tråkiga. Det positiva med den här dagen är att dina kollegor och vänner får dig att

skratta.  Under onsdagen tar du ställning till något som rör din ekonomi. Det är ett svårt beslut att fatta men du vet att du gör rätt. Torsdagen handlar om att visa självförtroende.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen bjuder på olika former av prövningar, men det som prövas mest är ditt tålamod. Under tisdagen finns det skratt och en lekfullhet i ditt tecken. Ta till vara på den. Onsdagen handlar om ansvar och att inte låta andra ta på sig din börda. Här är det bra om du tydlig med vad du menar redan från början så slipper du onödiga missförstånd. Under torsdagen satsar du på att testa nya saker och vidga dina vyer. En bra dag att knyta kontakter på.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen tvekar du mycket när det gäller en vän och hennes behov. Du vill finnas där för henne, samtidigt är hon väldigt krävande just nu. Under tisdagen har du fullt upp med jobbet. Det blir en rolig och rätt så intensiv dag. Onsdagen handlar om att läsa av människor och deras behov. Kan du ligga steget före så kommer du att vinna riktigt stora fördelar. Torsdagens handlar om att våga ifrågasätt det som verkar självklart. En bra dag att utvecklas på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen är intensiv, men tack vare påverkan från Solen har du massor av energi i ditt tecken som hjälper dig när du kör fast. Under tisdagen får du faktiskt ta det lite lugnt. Ditt höga tempo skrämmer dina kollegor och gör dem misstänksamma. Det tror att du försöker vinna fördelar på deras bekostnad. Under onsdagen eller torsdagen kan det finnas utrymme för en flirt i ditt tecken. Din energi är positiv och du utstrålar en oemotståndlig charm. Njut av uppmärksamheten.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Du tar ofta de säkra utvägarna, men nu finns det en komplex planet ställning i ditt tecken som får dig att vilja ta risker. Lita på dina instinkter och var lite mer framåt än du brukar vara. Hela veckan blir intensiv, på gränsen till jobbig. Under tisdagen ska du lite på de goda råd som du får. Onsdagen tycks handla om pengar på ett eller annat sätt. Torsdagen är en bra dag att runda av projekt som du påbörjat i början av veckan.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen tvekar du mycket huruvida du ska avslöja ett rykte för en vän eller inte. Försök ta reda på lite mer om det här skvallret innan du öppnar munnen, finns det någon verklighetsförankring eller är risken stor att inget som du hört stämmer? Tisdagen och onsdagen är bra dagar att möta nya människor och knyta kontakter. Din charm är på topp och du får nya personer att känna sig som dina gamla vänner. På torsdagen bör du undvika att bli sen. Var ute i god tid till möten och resor.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan blir intensiv och ditt humör är inte på topp. Just nu är du inne i en period då din energi ligger nere. Du kämpar med trötthet och med en dysterhet som har satt sig i skelettet. Här gäller det att försöka hitta saker som intresserar dig, oavsett om det är på fritiden eller på arbetet. Du behöver utmaningar som får dig att jobba på och som inte lämnar så mycket utrymme för grubblerier. Under tisdagen eller onsdagen kan ett besked bli en riktig ljuspunkt på veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att stå emot frestelser just nu. Oavsett om det är små laster eller större synder så följer du din impuls utan att tveka. Det här kan ställa till problem i veckan om du inte lyckas med att lägga band på dina begär. Det enklaste är att undvika situationer där du från början vet att risken är stor att du gör eller säger något som du kommer att ångra. Bra dagar för gemenskap är onsdagen och torsdagen. Då finns det positiva strömningar i ditt horoskop.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska ordinär vecka där rutiner och vadagsbetonade aktiviteter dominerar. Just nu finns det mycket värme och kärlek i ditt tecken. Det behöver inte betyda att du är förälskad utan det kan vara kärlek till vänner och familj. Under tisdagen och onsdagen har du fullt upp med jobbet. På torsdagen tycks en gammal vän eller släkting behöva din hjälp. Som vanligt finns du där för dina nära och kära.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har kommit in i en period då du har svårt att tygla ditt humör. Du blir ofta sur och irriterad för småsaker vilket går ut över dina vänner och din familj. Tyvärr finns det inte mycket du kan göra åt den här påverkan förutom att hålla ut. Försök att inte låta ditt dåliga humör gå ut över fel personer. Särskilt på onsdagen och torsdagen finns det en stor risk att du fräser till utan anledning. En bra dag att utmana sig själv är på tisdagen. Då är dina instinkter som mest finslipade.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan handlar till stor del om att vara självsäker och våga visa upp dina talanger. Du prövar gärna nya grepp just nu och din fantasi saknar gränser. Alla de här sidorna är positiva och drivande, men du skull behöva lite kritik för att verklighetsförankra dina vildaste idéer. Under tisdagen eller onsdagen möter du en person som du bör lyssna på och lära dig mer av. Torsdagen handlar till stor del om att ta reda på fakta.

Annons