Fredagen 17/5- söndagen 19/5

17 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra helg där du hinner njuta av att vara ledig och umgås med din närmaste familj. Just nu går det mycket upp och ned i ditt liv så den här pausen är både nödvändig och välförtjänt. Under fredagen riskerar du att hamna i konflikt med en stingslig kollega. Lördagen blir lugn och harmonisk. Du njuter av att göra så lite som möjligt. Det finns ingen som kan vara så lat som du kan när du väl sätter den sidan till. Under söndagen funderar du över en konflikt i familjen.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen tycks barn och djur stå i centrum för din uppmärksamhet. Efter en intensiv fredag där arbetet och ansvaret tar musten ur dig kan du slappna av hemma tillsammans med familjen. Lördagen blir trevlig. Du slappar tillsammans med vänner och familj. En mindre utflykt skulle kunna sätta lite extra guldkant på den här dagen. Under söndagen passar du på att kombinera tråkiga måsten med roligare aktiviteter. Det blir en produktiv dag där din fantasi får blomma ut.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir ganska jobbig. Du har svårt att förmedla dina idéer på ett rakt och tydligt sätt. Dina kollegor missuppfattar dina avsikter och det ställer till problem i form av extra arbete. Under lördagen är det lugn och ro som gäller. Du träffar gärna vänner, men bara på villkoret att det blir riktigt slappt och kravlöst. Under söndagen försöker du får reda på sanningen i en viss fråga. Du inser att det är en lögn inlindad i sanning med ytterligare en lögn som hölje.

Kräftan 21/6-22/7

Helgen blir intensiv på ett bra sätt. Det tycks finnas mycket aktivitet i ditt tecken just nu. Både fredagen och lördagen passar bra för fysisk träning och rent kroppsarbete. Under lördagen tar du gärna åt dig av kritik eftersom du vill utvecklas ytterligare inom ett visst område. Just nu är du inte lika känslig som du brukar vara utan du kan hantera både ris och ros på ett bra sätt. Söndagen blir lagom stressig. Du har aktiviteter inplanerade, men inte så många och inte så långrandiga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill mycket just nu och risken är stor att det inte blir någonting alls av dina ambitioner. Vad du borde göra är att starta i liten skala för att sedan öka på lite i taget. Du klarar inte av att hanterar flera bollar i luften samtidigt just nu utan behöver ro att koncentrera dig på en sak i taget. Helgen handlar till stor del om balans och om viljan att förvandla dina idéer från vision till verklighet. En vän tycks ha personliga problem och behöver din hjälp den här helgen.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen vill du visa dig på styva linan, men din ambition är högre än din kunskap inom det här området. Risken är stor att du får krypa till korset och erkänna dina brister. Under lördagen är det värme och humor som dominerar horoskopet. Du tycks träffa människor som du tycker om och dagen blir kravlöst avslappnad. På kvällen går du gärna ut eller äter en god middag med dina vänner. Söndagen handlar om att vara tillgänglig och att visa intresse för din familjs ambitioner.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu dominerar en oro över ekonomin ditt tecken. Det har varit en del utgifter den senaste tiden och nu vet du inte hur du ska få siffrorna att gå ihop. Det bästa är om du sätter dig ned och gör en långsiktig budget. Hur tråkigt det än låter kommer du vara tacksam över att du har planerat så långt in i framtiden. Tänk på att enklare regler att lättare att följa. Ibland blir din ambition lite väl stor och då orkar du inte omsätta dina idéer till verklighet. Glöm inte bort ett löfte som du gett en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del aktiviteter inplanerade den här helgen och därför går luften ur dig när något sker som tvingar dig att planera om både lördagen och söndagen. Egentligen handlar den här helgen om att vara flexibel och att inte blir negativ när saker inte går som du vill att de ska göra. Fredagen domineras at stress och till viss del ett hett temperament från din sida. Lördagen blir intensiv, men inte så jobbig. Under söndagen lyckas du träffa rätt med en gåva eller en komplimang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen är vigd åt familjen snarare än åt dina privata intressen. Du försöker att få din omgivning att trivas genom att skämma bort dem med värme och omtanke. Under fredagen väntar en överraskning som kan bli både positiv och negativ beroende på hur du tolkar den. Under lördagen får du gärna följa ditt hjärta. Lita på dina instinkter och strunta i vad omgivningen säger. Söndagen blir harmonisk och härlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen försöker du lura en kollega att vara lite mer ambitiös än han/hon egentligen är. Ditt trick handlar om genuin omtanke och inget annat. Det svider i hjärtat på dig varje gång du ser att din kollega bli överkörd. Under lördagen vill du gärna komma bort från hemmet. Det kan vara en dagsutflykt eller bara en långpromenad. Miljöombyte gör dig gott och får dig att bli inspirerad. Söndagen domineras av en fråga som har med sommaren att göra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här helgen måste du inse att dina ambitioner får stå åt sidan för familjens bästa. Du har lovat en vän eller släkting något och nu måste du infria ditt löfte oavsett hur tråkigt det än är. Fredagen handlar och att ta hål på en kollegas teori. Du vet att han har fel, men nu måste du bevisa det. Under lördagen är du ganska retligt så håll koll på din vassa tunga. Söndagen blir riktigt seg. Du vill mycket, men kroppen kräver vila och du är tvungen att lyssna på din kropp.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om att vara ambitiös utan att skuffa undan andra personer med bra idéer. På lördagen vill du gärna vara utomhus om vädret tillåter. Har du en trädgård påtar du gärna lite i jorden, annars kan en promenad i skogen fyller dig med ny energi. Under söndagen är det dags att visa vad du går för inom en hobby eller sport. Det kan bli din tur att glänsa om du bara ser till att lägger ned din själ i det du gör.

Annons