Måndag 20/5- torsdagen 23/5

20 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rätt så stressig. Du vill hinna med så mycket som möjligt men eftersom dina kollegor hala tiden rycker i dig så får du inget väsentligt gjort under hela förmiddagen. På tisdagen är det bra om du uppriktig i en fråga som rör en vän. Ibland tror du att det är bättre att komma med en vit lögn än att säga vad du egentligen känner. Onsdagen och torsdagen gäller det att kunna höja tempo när det behövs. Ibland kan du vara lite seg i starten.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen får du flera goda råd från en vän, lyssna på dem och till dig av den kritik som du tycker är befogad. Under tisdagen är det bra om du är positiv, trots att en del av de förslag som möter dig inte riktigt är din melodi. Det här är en bra dag att öva upp tålamodet på. Onsdagen är en ganska lugn dag där du jobbar mycket med rutinsaker. Du gillar att känna att du har kontroll. På torsdagen bör du vara flexibel och ha ett och annat äss i rockärmen för du kan behöva trolla.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir en bra dag om du undviker att stressa på morgonen. Se till att vara ute i god tid så slipper du känna panik över köer och liknande problem. Under tisdagen kan ett samtal med en vän väcka till gamla känslor till liv. Det verkar finnas saker från det förflutna som du inte riktigt är klar med utan som du skulle behöva reda ut. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar där du får mycket gjort och du känner dig full av idéer och energi.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen är som gjord för att bli arg på personer som du arbetar med. Mars har intagit en aggressiv position i förhållande till ditt tecken och det skapar en del disharmoni. Det bästa är om du under början av veckan kan undvika personer som irriterar dig eller situationer som du vet tar på dina nerver. Onsdagen och torsdagen lovar en hel del hårt arbete. Det positiva är att allt ditt slit kommer att löna sig.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du är inne i en period där du hela tiden bli ifrågasatt och det tär på dig. Du är inte van att människor i din omgivning ifrågasätter din kompetens. Du blir arg och frustrerad. Under onsdagen kan en komplimang från en person som du beundrar bli en bra motvikt till allt det som du upplever som jobbigt. Kvällen ser ut att kunna bjuda på många glada skratt, och lite flirtande om du är på humör. På torsdagen är du rätt så seg och har svårt att motivera dig på jobbet.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rivstart på veckan, men det passar dig bra eftersom du får så mycket gjort. Under måndagen och tisdagen satsar du allt på att vara effektiv och noggrann. Under onsdagen vill du gärna umgås med vänner. Du är impulsiv just nu så det är inte helt otänkbart att du skulle ta en öl efter jobbet eller en spontanrunda på stan. Torsdagen blir givande eftersom du lär dig flera nya saker. Du känner för första gången på länge att du utvecklas.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen och tisdagen är det bra om du väldigt noggrann. Stjärnorna varnar för slarv med förödande konsekvenser de här dagarna. Ge dig inte på saker som du vet att du inte behärskar utan håll dig till uppgifter som sitter i ryggraden. Under onsdagen blir du arg på en kollega för du tror att han eller hon har skvallrat om saker som han eller hon borde vara tyst om. Det bästa är om du tar reda på fakta innan du anklagar din arbetskamrat. Torsdagen blir lugn och harmonisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en bra vecka att se fram emot. Efter förra veckans turbulens förtjänar du lite lugn och ro. Måndagen och tisdagen handlar om att våga tänja på gränserna. Onsdagen är en bra dag att vara behjälplig inom områden som du behärskar till fullo men som andra, nyare kollegor inte riktigt klarar av utan stöd. Torsdagen passar bra för all form av fysiskt arbete eller träning. Du har massor av energi och du klarar saker som du inte brukar klara av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen vill du gärna imponera på en chef eller kollega, men det blir inte riktigt som du tänkt dig. Även om du inte kan briljera så lyckas du i alla fall locka fram en god stämning och en hel del glada skratt. Under tisdagen tar du med dig en del av din erfarenhet från ett tidigare arbete och delar med dig av den kunskapen till dina nuvarande kollegor. Torsdagen blir bra om du bara visar att du faktiskt har tålamod i stressiga situationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan tycks bjuda både på miljöombyte och en hel del nya erfarenheter. Det viktigaste är att du är flexibel och inte blir rädd när du ska testa nya saker. Om du bara vågar bjuda på dig själv kommer du att lära dig en hel del samtidigt som du faktiskt hittar nya saker som du tycker om att göra. Tisdagen och onsdagen passar bra till aktiviteter som är knutna till vatten. Under torsdagen ska du undvika att vara uppe för sent. Du kommer behöva din sömn.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan börjar ganska intensivt med nya människor och krav på prestation. Under måndagen och tisdagen gäller det att du vet vad du pratar om. Onsdagen blir lite lugnare, men du kan inte slappna av eftersom du har så mycket som du måste hinna med. Torsdagen bjuder på en del överraskningar. Du kommer att bli både förvånad, lite rörd och en smula ilsken över det som du får höra den här dagen. Det viktiga är att du inte dömer någon ohörd.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen är bra dagar att lära sig nya saker. Du tar in information bättre i början av veckan än mot slutet. Under tisdagen kan en kollega fälla en kommentar som du upplever som både onödig och klumpig. Onsdagen handlar om att vägleda andra och att dela med sig av sin kunskap. På torsdagen utmanar du sig själv inom olika områden. Det blir en rolig och kreativ dag.

Annons