Fredag 24/5- söndag 26/5

24 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du vända något som går dåligt till din fördel. Det blir inte riktigt så som du tänkt dig, men du är hyfsat nöjd med resultatet ändå. Under lördagen är det flera olika faktorer som spelar in om det ska bli en underbar eller ganska trist dag, Mycket hänger på en vän som står dig nära. Om han/hon Vill hänga med så blir det en fantastisk dag. Söndagen bjuder på en variation av upplevelser. Du tycks at en del åtaganden den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir både jäktig och rolig på samma gång. Även om du är stressad så tycker du det är kul med varierande uppgifter och högt tempo. På kvällen är det sociala åtaganden som håller dig uppe lite längre än du tänkt dig. Lördagen blir aktiv. Du tvingas vara artig mot människor som du inte känner så väl. Tack vare din medfödda charm och en vilja att göra din omgivning glad lyckas du med ditt uppdrag. Under söndagen fokuserar du på en vän, släkting eller familjemedlem.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig helg där dina intressen står i fokus. Redan på fredagen kan du ägna dig åt saker som du vill göra, men som du inte måste göra. Kvällen bjuder på värme och vänskap. Under lördagen försöker du övertyga en vän eller anhörig om att testa något som är på gränsen till dumdristigt. Den här personen är inte lika äventyrligt lagd som du så du får utnyttja din övertalningsförmåga om du ska lyckas. På söndagen bör du undvika fysiska aktiviteter och sporter.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen börjar stressigt. Du tycks vara sen till något som är viktigt för dig. Efter en dålig inledning på dagen blir det i alla fall bättre. Du lyckas med en utmaning och du charmar en synnerligen svårflirtad person. Lördagen blir lång och krävande. Du genomför ett projekt som tar betydligt mer tid i anspråk än du räknat med. Tack vare hjälp från pålitliga vänner blir du klar till sist. Under söndagen tycks du vara på väg bort eller hem. Du är hela tiden på väg någonstans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir överraskande trevlig. Personer som du har haft svårt att komma överens med blir plötsligt mer öppna och sociala. Under fredagskvällen myser du gärna i hemmet. Du har blivit något av en tamkatt snarare än ett vilt lejon. Under lördagen är det full fart från morgon till kväll. Den här dagen gäller det att hålla rätt på detaljer och inte missa viktigt möten. Söndagen blir ganska lat och det passar dig perfekt. Du kurar ihop dig hemma och spinner som den katt du är.

Jungfru 23/8-22/9

Om du bara vågar bjuda till kan du hitta nya vänner den här fredagen. Venus är stark i sitt förhållande till ditt tecken och det gör dig mer öppen för nya människor. Under lördagen testar du lite nya saker. Du vill tänja på gränserna utan att bli allt för våghalsig. Söndagen passar bäst för lugna aktiviteter som promenader eller hobbys. En givande dag att kontakt någon som du inte sett eller hört av på länge. Gamla minnen vaknar till liv igen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är på strålande gott humör den här helgen. Din charm är på topp och inget kan irritera dig. Fredagen är en ganska jäktig dag, men du kastar dig in i alla uppgifter utan att tveka. Du älskar när det är puls kring dig. Under fredagskvällen möter du spännande människor i nya miljöer. Lördagen handlar om att agera snabbt utan att tänka så mycket på konsekvenserna. Ofta blir du ambivalent och då händer ingenting. Under söndagen tycks det vara fest eller kalas av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det här blir en ganska medelmåttig helg, särskilt för sent födda Skorpioner. Egentligen tycker du att det är skönt att bara få lata sig lite. Du har intensiva veckor så en riktigt lat helg passar dig utmärkt. Under fredagskvällen kan ett samtal överraska dig. Det är nyheter som kommer från oväntat håll. Under lördagen tar du det gärna lugnt. Om du har möjlighet kanske du inte ens lämnar sängen den här dagen. Även söndagen går i lättjans tecken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir stressig eftersom du hela tiden fattar ogenomtänkta beslut. Om du bara funderade igenom det du vill göra så skulle saker och ting gå smidigare. Lördagen blir en bra dag där vänner och utomhusaktiviteter står i fokus. Under kvällen är det främst umgänge med nära och kära som gäller. Söndagen bjuder på en hel del tungt arbete. Du har saker som du måste ta tag i och det här är den enda lämpliga dagen att göra det på.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen vill du hjälpa en vän att lösa ett problem. Hon blir tacksam för din insats, men väljer ändå att följa sin egen väg till slut. Under lördagen finns det risk för konflikt. Du och en familjemedlem har gått varandra på nerverna under en tid och nu blossar den pyrande glöden upp till en flammande brasa. Här gäller det att tänka sig för så att du inte vräker ur dig saker som du sedan ångrar. Under söndagen får du flera fina komplimanger.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir rolig och annorlunda. Du satsar på att följa ett intresse som du har och det ger en oväntad utdelning. Under fredagskvällen är det familj och gid mat som står på menyn. Under lördagen är du upptagen på flera håll. Eftersom du har så mycket att göra kan dagen bli ganska stressig. Söndagen blir något lugnare även om du verkar vara upptagen i stort sett hela dagen. Tempot är inte så stressigt och du hinner med dig själv och dina tankar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen handlar till stor del om ett löfte som du gett en vän. Redan på fredagen knackar det dåliga samvetet på och gör sig påmind. Du måste försöka att inte skjuta upp det här åtagandet ännu längre. Lördagen tillbringar du gärna med dina vänner. Det blir en harmonisk och skön dag där dina intressen och dina vänner bidrar till en härlig stämning. Under söndagen försöker en person att ta kontakt med dig. Du ser till att vara oanträffbar.

Annons