Måndag 27/5- torsdag 30/5

27 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen väntar nya utmaningar i form av en hel del arbete och en del konfrontationer på arbetet. Mars ger dig en aggressiv energi som gör att du har lätt att fatta humör. Under tisdagen försöker du kompensera din korta stubin genom att arbeta ensam så mycket som det går. Onsdagen handlar om kärlek och om vänskap. På torsdagen står du inför ett knivigt problem som tvingar dig att tänka utanför de vanliga ramarna.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska stressig. Du har många järn i elden och det gäller att hinna med allt. Under tisdagen fokuserar du mycket på detaljer. Du har flera projekt på gång så det gäller att hålla tungan rätt i munnen. Din oförmåga att säga nej till människor som du tycker om ökar risken att du får jobba över den här veckan. Under onsdagen och torsdagen är det bra om du sätter press på en kollega eller på en chef.  I alla fall om du vill ha ett besked i en viss fråga.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av veckan går inte saker så som du tänkt dig, men fram emot onsdagen så börjar du få kontroll igen. Mycket handlar om brist på tålamod. Du vill att saker ska ske snabbt och du är ständigt stressad. Under måndagen och tisdagen finns det risk för gräl mellan dig och en familjemedlem. Onsdagen handlar om att behandla andra med respekt. På torsdagen är det mycket arbete som väntar. Då gäller det att du är både utvilad och välorganiserad.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan blir både spännande, annorlunda och väldigt krävande. Månen gör att dina känslor pendlar rätt så mycket den här perioden och risken är stor att du säger eller gör saker som du ångrar. Kombinationen av att det är stora förändringar på gång i ditt liv och att du har en stark påverkan från den labila Månen kan bli jobbig. Försök att inte fundera så mycket utan ta en sak i taget och lev i nuet. Bra dagar att träffa vänner är tisdag och onsdag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska händelserik vecka där du fokuserar mycket på arbetet. För dig är det viktigt att omge dig med bra kollegor för att du ska trivas. Under måndagen och tisdagen tycker du att dina chefer ställer orimliga krav. På onsdagen kan en intrig leda till en onödig konfrontation. Försök att undvika att liera dig med någon sida i den här konflikten. Håll dig neutral så kommer du vinna fler fördelar. Det här är inte ditt krig, blandar du dig i får du räkna med förluster.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen tar du tag i det praktiska. Tisdagen handlar om att lyssna och ta in vad andra personer försöker säga dig. Genom att vara öppen och lyhörd kan du vinna fördelar. Under tisdagskvällen hamnar du i en knivig situation där du hela tiden får kämpa för att bevisa att du har rätt. Onsdagen blir stressig men givande. Torsdagen tycks handla om att göra av med pengar. Den här veckan ska du se upp så att du inte tappar bort eller blir bestulen på något värdefullt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du satsar mycket på att få dina vänner och dina kollegor att trivas. Just nu är Venus stark i förhållande till ditt tecken och det ger dig en extra skjuts. Tänk på att det finns risk för svartsjuka, både från din partners håll och från dina vänners. Just nu är du så populär att det kan skapa smärre konflikter i ditt privatliv. Visa dem som står dig närmast att du inte har glömt dem så kommer veckan att bli härlig. Våga lite på dina känslor och var gärna impulsiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen ska du inte lita på en rykte som du får höra. Det är bra om du tar reda på fakta innan du öppnar den stora champagneflaskan och börjar fira. Tisdagen och onsdagen blir krävande dagar eftersom du måste kombinera hårt arbete med sociala förmågor. Under den här perioden ska du både vara säljande och trevlig på samma gång som du ska prestera resultat. Torsdagen blir något lugnare. Då kan du fokusera på att avsluta projekt som du påbörjat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir rolig men stressig. Du sätter igång nya projekt som du tycker är lovande. Under tisdagen vill du visa din kompetens inom ett område som du egentligen inte behärskar. Din vilja att prestera hjälper dig bara halvvägs. Du måste skaffa dig mer kunskap och erfarenhet innan du kan briljera. Onsdagen för med sig omvälvande nyheter. På torsdagen passar du på att visa upp din mest charmerande sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en vecka där du måste se till dina egna behov snarare än till andras. Du är duktig på att ta hand om din omgivning och glömma bort dig själv. Under måndagen stöter du på problem som har med relationer att göra. Här det viktigt att vara rak och att våga säga sanningen. Under tisdagen får du en komplimang som värmer. Onsdagen blir stressig eftersom du inte är beredd på den arbetsbörda som läggs på dina axlar. Under torsdagen kan en väns råd och tips underlätta.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ivrig att få lära dig nya saker den här veckan och det verkar som om du får ett avbrott i de vanliga rutinerna. Mycket den här veckan handlar om sociala talanger, att lära sig nya saker och att testa nya utmaningar. Under måndagen är det en längre eller kortare resa som påverkar resultatet på din arbetsprestation. Tisdagen handlar om att vara öppen för förslag. Under onsdagen är du lite väl ivrig att driva igenom din vilja. På torsdagen tycks en vänskap ställas på prov.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en hel del utmaningar att sätta tänderna i den här veckan. Eftersom du är ivrig att komma igång på måndagen finns det en risk att du missar flera viktiga detaljer. Tisdagen handlar om att kompromissa och om att samarbeta. På onsdagen blir du lätt irriterad och din frustration går ut över dina vänner eller din familj. Torsdagen är en bra dag att testa nya idéer. Månen gör dig extra kreativ i slutet av veckan.

Annons