Fredag 31/6- söndag 2/6

31 maj, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen blir att avstamp mot något nytt. Du har under lång tid haft flera val som grunnat på, men nu har du äntligen bestämt dig för hur du vill göra. Du firar in helgen med att ha en lugn fredag där du själv står i centrum för all uppmärksamhet. Under lördagen är det främst familj och vänner som gäller. En riktigt mysig dag. Under söndagen ska du se upp så att en gammal konflikt inte blåser upp till ytan.

Oxen 20/4-20/5

Du har en skön helg med både fest och nöje att se fram emot. Fredagen handlar om att vara kreativ och att visa hur du tänker. Många kollegor eller vänner har svårt att följa ditt tankesätt mellan varven. Under lördagen satsar du på umgänge och god mat. En dag som gjord för att umgås. Är vädret bra tillbringar du gärna så mycket tid som möjligt utomhus. Under söndagen finns det romantik och värme i ditt horoskop. Njut av att bli uppmärksammad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under fredagen får du uppleva något som kan få dig att hoppas på framtiden. Lördagen handlar om vänskap och om att roa sig. Det blir en trevlig dag där Mars skänker energi och massor av spontanitet till ditt tecken. Under lördagskvällen passar det bra med massor av vänner och god mat. Du är social och du visar gärna upp din charmigaste sida just nu. Söndagen blir lugnare. Då är du gärna utomhus i naturen och kopplar av.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en helg som går i romantikens tecken. Fredagen bjuder på en del överraskningar så det gäller att vara beredd på det oväntade. Lördagen blir en kombination av romantik och stress. Det finns mycket värme och kärlek i ditt tecken just nu. Har du en partner överöser du gärna honom eller henne med komplimanger. Under söndagen finns det nästan bara kärlek i ditt tecken. Det verkar som om du är nyförälskad på väg att bli riktigt kär. Njut av känslan.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under fredagen ska du undvika att bråka med en kollega som du har svårt att komma överens med. Risken är stor att det blir du som får krypa till korset. Under lördagen njuter av hem och familj. Det blir en dag där du ifrågasätter en del val som du gjort i livet. Kanske har du kommit till en vändpunkt där det är dags att börja fundera på något nytt och annorlunda. Under söndagen får du en nyhet om en vän och den förvånar dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen blir du förvånad när en vän har ett förslag som rör helgen. Det här vad det sista du väntade dig att höra av just honom/henne. Lördagen bjuder på skratt och en hel del roliga aktiviteter. Det blir en tröttsam dag på ett positivt sätt. Söndagen passar bra till aktiviteter som kräver stor noggrannhet och en förmåga att hålla saker i minnet. Tänk på att inte lova saker som inte kan hålla den här helgen. Risken är stor att du gör någon som står dig nära besviken.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen handlar om att vara initiativrik och drivande. Inte så bra för en velig våg, men om du bara försöker kan du prestera mer än du anar. Lördagen blir en bra dag där familjen står i fokus. På kvällen går du gärna på fest eller äter en god middag hemma. Under söndagen är du lite seg och orkar inte göra så mycket. Den dagen passar bäst att slöa framför tv eller med en bra bok. För utmanade uppgifter kommer att gå åt skogen på grund av bristande koncentration.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir ganska intensiv och det är lätt at du glömmer bort saker som du borde komma ihåg. På kvällen slappnar du gärna av med vänner. Lördagen handlar om att vara till finnas där för en person som behöver ditt stöd. Din vän har gått igenom en sorg och behöver någon som kan lyssna och ta in vad ha eller hon har att säga. Söndagen blir den lättsammaste av dagarna den här helgen. Då latar du dig gärna, eller så gör du av med pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen möter du många personer som vill hjälpa dig på ett eller annat sätt. Var inte för stolt för att ta emot det här stödet. Under lördagen är du stressad på gränsen till hysterisk. Du har någon aktivitet under lördagen eller söndagen som du vill ska bli perfekt. Lördagskvällen handlar om kärlek och romantik. Även söndagen går i kärlekens tecken. Njut av all värme du får. Det här är en dag som handlar om dig och dem du älskar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv helg på ett positivt sätt. Redan på fredagen är du upptagen med en massa olika projekt. Under lördagen försöker du och en vän hitta tillbaka till varandra efter tid av osämja. Lördagskvällen tyck fokusera på mat och trevligt umgänge. Under söndagen får du uppleva något som du aldrig varit med om förut. Det blir lite skrämmande, omvälvande och vackert. På det hela taget blir söndagen en fantastisk dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Efter att ha haft en intensiv vecka kommer du hem till en intensiv helg. Fredagen blir stressig. Du är trött och grinig, men ändå förväntas det att du lever upp till din omgivnings krav. Under lördagen är det vänskap och trevligt umgänge som står i fokus. Det blir en lättsam dag där du har roligt tillsammans med vänner. Under kvällen lär du känna en person på ett nytt sätt. Söndagen handlar om att vara trevlig och inte irritera sig på små detaljer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en ganska långtråkig helg och efter den intensiva veckan blir kontrasten stor. Redan fredagen tycks bli ovanligt lugn. Du tar en sak i taget och slipper stressa. På lördagen försöker ta det lugnt och vila, men hjärnan går på högvarv hela tiden. Du har många idéer som sprutar fram just nu så varför inte ta ett block och skriv ned dem. Söndagen blir lite mer kreativ än lördagen. Det finns fler tillfällen att få utlopp för din energi.

Annons