Måndag 3/6- torsdag 6/6

03 jun, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och skön vecka. Du njuter av att slippa ta ansvar och bara ta dagen som den kommer. Antingen har du semester, är ledig eller så har du det bara ovanligt lugnt på jobbet. Under tisdagen och onsdagen är du gärna utomhus. Du tycker att det är kul att komma ut och röra på dig. Torsdagen handlar mycket om att träffa vänner och det trevligt. En angenäm vecka med andra ord där dina behov står i centrum.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en stressig men rolig vecka. Du har mycket att ge just nu och massor av sprudlande idéer. Det roliga är att du faktiskt få en positiv respons, både från dina kollegor och från dina chefer. Måndagen handlar mycket om rutinarbete, men också om ge av sig själv. Under tisdagen är det många olika pusselbitar som ska falla på plats för att du ska lyckas med ett företag som du åtagit dig. Onsdagen handlar till stor del om att ordna och strukturera. Torsdagen tycks handla om vänskap.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar det lugnt den här veckan. Efter en stressig vår har du kommit fram till att du är inte är mer effektiv bara för att du stressar, snarare tvärtom. Under måndagen och tisdagen fokuserar du mycket på dina egna känslor och behov. Du behöver den här tiden för att reda ut vad det är du egentligen vill med din framtid. Under onsdagen kan ett meddelande eller telefonsamtal kasta dig tillbaka till det förgångna. På torsdagen hinner du både med det du ska samt förbereda för nästa vecka.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen och tisdagen blir kreativa dagar där du har roligt. Tänk på att vara försiktig så att du inte råkar ut för några misstag på grund av att du slarvar. Under onsdagen händer det något. Det verkar vara en nyhet som kortsiktigt förändrar dina planer inför sommaren. Du måste börja tänka i nya banor. Torsdagen fokuserar på kärlek och vänskap. Det finns mycket värme och mycket gemenskap i ditt horoskop just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen har du en hel del att diskutera med en kollega eller en familjemedlem. Det finns ett behov av att bli bekräftad av din omgivning och det gör att du ibland går till ytligheter för att märkas. Under onsdagen är du på allmänt dåligt humör. Du känner dig kränkt och irriterad. Torsdagen passar bra för rutinarbete och för att umgås med familj eller vänner. Kvällen bjuder på många skratt och en hel del positiv energi.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen eller tisdagen får du in mer energi i ditt tecken och det kan du behöva. Du har haft det svårt den senaste tiden och därför är det bra att du äntligen börjar känna dig piggare och kan se mer positivt på tillvaron. Onsdagen handlar om att våga vara unik. Du har idéer som du egentligen inte litar på själv, men som med hjälp av andra kan bli riktigt bra. Torsdagen är bra till vardagliga saker. Trots allt handlar det om att du är ett jordtecken och du behöver rutiner för att trivas.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Början av den här veckan kräver mycket av dig. Du måste en hel del och det innebär och du lätt stressar upp dig över små detaljer. Under måndagen och tisdagen är det bra om du satsar hårt på saker som har med struktur att göra. Om du förbättrar de små bitarna i ditt liv så kommer helheten att löpa smidigare. Se upp för skvaller och hot från personer som utåt sätt är dina vänner. Det finn en person i din omgivning som du bör hålla på en armlängds avstånd.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen och tisdagen är bra dagar för nya investeringar. Just nu ser din ekonomi rätt så stabil ut så det är bra att investera i framtiden. Dina värderingar är på väg att ändras så bli inte förvånad om dina känslor är starka när det rör ämnen som du vanligtvis inte är se engagerad i. Under onsdagen kan det förekomma en del tveksamheter när det gäller dina moraliska värderingar. Torsdagen blir en bra och spännande dag där du fokuserar på rätt saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att skynda långsamt, Ibland är du lite väl ivrig att få saker gjorda och då slarvas det en hel del. Under tisdagen kan ett råd underlätta en hel del, om du bara har vett nog att lyssna på det. Onsdagen och torsdagen blir stressiga dagar, men roliga kvällar. Då är det privatlivet och dina intressen som styr många av dina val. På torsdagen finns det stor chans att du stöter på någon ur ditt förflutna. Det blir ett möte som inger blandade känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en ganska konstig dag. Du tolkar signalerna från en kollega helt fel och det leder till missförstånd. Under tisdagen eller onsdagen ska du försöka att inte reta upp dig på småsaker. Du har ett störande element i ditt horoskop som påverkar ditt humör negativt. Torsdagen handlar om att våga vara kaxig. Tro på dig själv, även om ingen annan gör det. Dina instinkter är knivskarpa och du kommer kunna spara många timmars arbete om du bara förverkligar dina idéer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska roliga och lite annorlunda vecka. Måndagen fokuserar till stor del på arbete och på att få saker gjorda. Tisdagen och onsdagen blir lite röriga. Det verkar som du ska lära dig nya saker samtidigt som du ska avsluta pågående projekt. Under torsdagen är det nöje och vänner som står i fokus för din uppmärksamhet. Det blir en skön dag där det mesta flyter på rätt så smidigt. Under kväller lär du känna nya människor och det kommer att hjälpa dig i framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill så mycket just nu och det är bra. Din ambition är hög, men energin i ditt tecken är låg och det rimmar illa. Du måste hitta en balans som du trivs med. Både måndagen och tisdagen blir intensiva så då är det viktigt att du fokuserar på rätt saker. Under onsdagen tackar du nej till en inbjudan av något slag. Torsdag tycks mer handla om vila än om arbete. En lugn dag där du sätter dina egna behov i centrum.

Annons