Fredag 7/6- söndagen 9/6

07 jun, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lagom livlig. Du har mycket som du vill få gjort, så det gäller att du fokuserar på rätt saker. Under lördagen har du massor av värme och kärlek i ditt horoskop. Du fokuserar på familjen eller din partner. Det finns en underliggande konflikt som du bör ta hänsyn till. Det tycks handla om att du och din älskade inte kan komma överens i en viss fråga. Söndagen andas harmoni. Du mår utmärkt och du sprider din värme till alla som möter dig.

Oxen 20/4-20/5

Helgen blir intensiv på ett bra sätt. Du får mycket gjort och du gillar att vara effektiv. Under fredagen är du trött och lägger fokus på att arbeta snarare än på att vara trevlig. Dina kollegor kan uppleva dig som butter, men det är ditt sätt att fokusera dig. Under söndagen är tempot lugnare och du riktar in dig på ditt eget välmående. Venus skänker ditt tecken harmoni och du njuter av att ta det lugnt. Barn eller djur står i centrum den här dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket som är spännande i ditt liv just nu och det gör att du ofta planerar och tänker på framtiden. Det kan skapa problem eftersom du ibland glömmer bort att fokusera på nuet. Fredagen är en sådan dag då nuet kan bli åsidosatt för dagdrömmar. Under lördagen är det en vän som pockar på din uppmärksamhet. Han eller hon har gått igenom en besvärlig prövning och söker råd och stöd hos dig. Under söndagen ska du undvika att göra av med pengar. Risken är stor att du slösar.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en kreativitet och en längtan efter att få utvecklas i ditt horoskop. Du känner dig lite instängd och du tycker att det är svårt att förmedla dina känslor till din omgivning. Under fredagen kan det blomma upp en konflikt som bygger på ett missförstånd. Under lördagen ser du gärna till dina egna behov.  Just nu kan du gå upp i dig själv väldigt mycket. Under söndagen försöker du att hjälpa en nära vän att lösa ett problem. Försök att se problemet ur din väns inte ditt eget  perspektiv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir både givande och lite stressig. Det är en ganska konstig dag där inget fungerar som det brukar. Här gäller det att du är flexibel och att du kan tänka dig förändringar. Under lördagen möter du en eller flera personer som får dig att må bra. Det blir en riktigt energikick för dig att få omge dig med människor som du håller av. Under lördagskvällen verkar god mat och trevligt sällskap stå på menyn. Söndagen bjuder på få överraskningar och massor av glädje.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir lugn och du kan pyssla med saker som hjälper dig att komma vidare i dina projekt. På kvällen träffar du gärna vänner under lite lättsamma former. Lördagen blir mer krävande än fredagen. Du har lovar att hjälpa till på ett eller flera ställen, något som du kanske ångrar så här i efterhand. Under söndagen är du både flexibel och har mer tålamod än vanligt. En utmärkt dag att göra saker som kräver detaljerat fokus.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen lovar mer än den kan hålla. Du är stressad och kan inte jobba så fort som du skulle vilja. Ditt största problem är att du känner dig lite hängig och då samarbetar inte kroppen särskilt väl. Under fredagskvällen är det bra att stanna hemma och kurera sig. Lördagen blir lite tung, stanna gärna hemma i sängen och ta det lugnt. Du behöver få vila upp dig ordentligt. Söndagen blir något bättre. Då orkar du med lite lättare aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det här är en helg som bjuder på det mesta. Du är flexibel och öppen för förslag vilket är bra. Under fredagen möter du gärna människor som du inte sett på länge. Lördagen handlar om att vara närvarande i nuet och fokusera på detaljer. Under söndagen ska du inte glömma bort ett viktigt samtal eller möte. Ibland kan du vara lite disträ och då försvinner det viktiga saker ifrån ditt minne. Söndagskvällen ser riktigt social och trevlig ut.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket som du vill hinna med den här helgen och frågan är om du kommer hinna med. Skytten är en erkänd tidsoptimist. Lägg gärna på rikligt med marginaler när du planerar en resa eller ett möte de här dagarna. Det ser inte bra ut att ständigt komma för sent så jobba på din tidsuppfattning. Under lördagen umgås du med en nära vän och det resulterar i en underbar dag. På söndagen viker du inte i en viss fråga trots påtryckningar från omgivningen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen är en riktig dag där du bör fokusera på din familj. Det händer något positivt den här helgen som hjälper dig att planera för framtiden. Under fredagen ska du undvika att hamna i konflikt. På lördagen kan din envishet hjälpa dig att lösa problem. Söndagen handlar främst om att ha tålamod, både med dig själv och med andra. Ibland ställer du lite väl höga krav på livet. En ödmjukare attityd underlätta för dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir livlig på ett bra sätt. Du njuter av att umgås med vänner och familj. Jobbar du är tempot lågt och du hinner med utan att stressa. Lördagen handlar till stor del om roliga aktiviteter med fokus på trädgård och natur. Under kvällen träffar du gärna vänner eller familj. Söndagen blir stillsam på ett avslappnat sätt. Det är inte så ofta som du har tålamod att inte gör något alls, men det har du den här söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Din energi är positiv jus nu och det hjälper dig när du är stressad. Under fredagen möter du många nya människor. Lördagen handlar till stor del om att lyssna och hjälpa till. Det finns personer i din omgivning som behöver allt stöd som de kan få, och det är bra om du kan visa dem lite extra omtanke. Under söndagen träffar du vänner och släktingar. Det blir en lättsam och trevlig dag

Annons