Måndag 10/6- torsdag 13/6

10 jun, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du en del problem med en familjemedlem som envisas med att göra tvärtom mot vad du föreslår. Tisdagen handlar om samarbete och om att våga ta första steget. Under onsdagen och torsdagen passar det bra att lära dig nya saker och att träffa nya människor. De här dagarna är du väldigt social och din humor öppnar många dörrar. Var försiktig med hur du spenderar dina pengar så du inte gör av med för mycket.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen och tisdagen har du en del att göra. Du är fokuserad och målmedveten samtidigt som du försöker att vunna en kollegas gillande. Under onsdagen kan du bli irriterad över småsaker. Du har svårt att acceptera att en vän eller kollega inte lyssnar ordentligt. Här gäller det att ta djupa andetag och försöka fokusera på det positiva med dagen istället för att haka upp dig på det negativa. Torsdagen handlar om att vara kreativ och låta din skaparlust  flöda.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen och tisdagen passar bra till mindre projekt som inte kräver så mycket eftertanke. Under början på vecka kretsar dina tankar kring ett privat problem och du har svårt att ta in ditt arbete ordentligt. Under onsdagen satsar du mycket på att en av dina vänner står upp för dig när du sticker ut haken mer än vanligt. Som tur är har du lojala kompisar och står på din sida oavsett vilka dumheter du väljer att hitta på.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir stressig eftersom du har tagit på dig uppgifter ut över dina vanliga åtaganden. Tisdagen handlar om att vara trevlig och social. Du möter människor som du egentligen inte respekterar, men som du måste behandla väl ändå onsdagen blir rätt så livlig. Du har flera olika projekt på gång som du måste ro i hamn så snart som möjligt. Torsdagen blir förhållandevis lugn. Då ska du passa på att avsluta all mindre projekt.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under början av veckan kan du framstå som lätt aggressiv, i alla fall när det gäller områden som du betraktar som dina. Du tolererar ingen kritik, särskilt inte från människor som du anser är mindre kompetenta än vad du är. På onsdagen möter du många nya och spännande människor. Då är det bra om du är öppen för nya idéer och vågar testa på främmande tankebanor Mod är nyckelordet för både onsdagen och torsdagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra start på veckan. Du lyckas med att vinna respekt inom områden där du förut hade problem. Genom att du är positiv och framåt lyckas du med saker som du normalt sett inte klarar av att hantera. Dina praktiska talanger får du användning för under tisdagen och onsdagen. Torsdagen blir en stressig dag där du måste fokusera på detaljer om du inte ska misslyckas. Torsdagskvällen kan bli romantisk för nyförälskade Jungfruar.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen och tisdagen så får du en hel del frågor om något som pågår i ditt privatliv. Du ogillar dina kollegors nyfikenhet, men du förstår varför det är så lockande att veta mer. Under onsdagen handlar det mycket om pengar och om utgifter. Det blir en dag där du bör fokusera på detaljer och på att vara exakt. Under torsdagskvällen finns det utrymme för både arbete och för att ha kul. Det blir en varierande dag och kväll.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen är en aktiv dag där du hämtar energi från Solen. Du är på gott humör och du låter dig inte slås ned av andra, mer negativa kollegor. Under tisdagen finns det en hemlighet som du inte bör avslöja för någon. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar då det flödar energi i ditt horoskop och du lyckas med nästan allt du tar dig för. Under onsdagen träffar du gärna kompisar och har det mysigt. Kvällen tycks kunna bjuda på en överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att ta första steget i en konflikt och det kan göra ont. Tänk på att du vinner en massa vuxenpoäng på att se förbi din väns dåliga uppförande och förlåta honom/henne för det som hänt. På tisdagen eller onsdagen väntar nyheter av något slag. Det kan bli rätt så omtumlande dagar där du får svårt att koncenterar dig på de uppgifter som du har framför dig. Torsdagen blir den mest avslappnande dagen den här veckan.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Under början av veckan är det bra om du uppför dig ordentligt. Det finns en risk att du sätts på test under de här dagarna. På tisdagen kan en nyhet få dig temporärt ur balans. Det handlar mycket om känslor den här perioden och Månen gör dig extra sårbar. Under onsdagen eller torsdagen kan en komplimang få dig att fullkomligen stråla. Du älskar när människor ser dig och uppskattar det du gör. Torsdagen blir både rolig och produktiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig med vad du säger och till vem du säger saker, särskilt i början av veckan. Just nu är du inne i en påverkan där du tenderar att överdriva utan att veta om det. Under tisdagen ska du ta första steget i ett nytt projekt på jobbet. Ditt initiativ kommer att löna sig i längden. Under onsdagen kan du stöta problem i form av ganska trista kollegor som är rädda för att testa nya saker. Torsdagen blir en ganska intensiv dag där du får många roliga uppdrag.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan handlar till stor del om att vara i centrum och du hoppas på att ett initiativ som du tar kan få dig att bli populär i ett visst sammanhang. Under tisdagen får du inte vara allt för försiktig när det gäller att framhäva dig själv. Du måste kunna göra reklam för dina tillgångar om du ska få det du önskar. Onsdagen och torsdagen är bra dagar för allt rutinarbete som inte kräver så mycket initiativ.

Annons