Fredag 14/6- 16/6

14 jun, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen möts du av idel värme och närhet från din familj. Det blir en harmonisk dag där du står i centrum. Under lördagen möts du av hårt motstånd när du försöker att lägga pengarna på något som är privat. Din familj och dina vänner anser att du slösar. Under lördagen kommer även en negativ influens från Mars in och den kan påverka ditt humör. Söndagen är en bra dag att vara ensam. Du behöver lugn och ro för att fundera över framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen möts av idel positiva kommentarer och det gör dig på gott humör. Kvällen blir trevlig och du känner att du mår riktigt bra. Lördagen handlar mer om andra personers behov än om dina egna. Under dagen har du lovat att hjälpa till med något som har med välgörenhet att göra. På kvällen blir du trött tidigt och det är bra om du ser till att sova ut ordentligt. Under söndagen möts du en del skvaller som har med en av dina vänner att göra. Tro inte på allt du hör.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en effektfull inledning på helgen. Solen skapar energi i ditt tecken och det gör att du är produktiv. På kvällen är du på partyhumör och vill gärna träffa vänner. Romantiskt hemmamys är inget för dig. Lördagen blir lite segare. Du är trött efter en sen fredag och du får tyvärr inte sova så länge som du skulle önska. Ett löfte av något slag tvingar dig att vara aktiv under den större delen av den här dagen. På söndagen kan du äntligen slöa så mycket du vill.

Kräftan 21/6-22/7

Efter en prövande veckan blir helgen lugnare. Du får äntligen chans att vila upp dig utan en massa krav. Månen är fortfarande stark i ditt tecken och det gör att du lätt blir känslomässigt rörd, både till tårar, ilska och skratt. Under lördagen förväntas du hjälpa till med ett projekt där hela familjen är inblandad. Det finns inget snyggt sätt att smita undan så det är bara att bita i det sura äpplet. Under söndagen kan en vän göra något som gör dig besviken. Han eller hon är lite oberäknelig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt effektiv den här helgen. Du har många järn i elden så det gäller att inte ligga på latsidan. Under fredagen får du arbeta hår med någon ananas problem. Det irriterar dig, samtidigt som du är smickrad över det förtroende som du fått. Lördagen handlar om att ge en vän en andra chans. Visa att du är förlåtande av naturen. Under söndagen hinner du med en hel del olika projekt som är relaterade till ett fritidsintresse som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen är det viktigt att du visar precis hur envis du kan vara. Du har tagit dig vatten över huvudet och nu måste du avsluta det här projektet på ett bra sätt. Våga be om hjälp om du känner att du inte klarar av det själv. Under lördagen är det främst dina privata intressen som är i fokus, men de kan blandas med en del arbete. Kvällen blir trevlig och lagom aktiv. Under söndagen ägnar du sig främst åt vänner och åt shopping.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du vill gärna visa upp dina förmågor den här fredagen. För dig är det viktigt att imponera på en kollega eller en vän. Under eftermiddagen märker du att både din energi och din förmåga att fokusera dalar. Kanske är det bättre att ägna sig åt rutinarbete på fredagseftermiddagen. Lördagen blir en salig blandning av aktivitet och lättja. Du njuter av att ha fullt upp samtidigt som du är trött och behöver vila. På söndagen försöker du att uppfylla ett löfte som du gett en vän eller släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du inte tveka att det som en vän ber dig om. Det är inte för mycket begärt men du tycker ändå att det är jobbigt att hjälpa till med den här tjänsten. Under lördagen väntar mycket roligt. Det kan vara allt från inplanerade aktiviteter till saker som kommer upp helt spontant. Det viktiga är att du är tillsammans med människor som du bryr dig om. Under söndagen förtjänar du massor av kärlek. Då känner du dig lite nere.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rätt så stressig helg där många olika saker är i fokus. Du har svårt att hantera vissa personer eftersom du tycker de är falska. Under fredagskvällen ställs vissa saker på sin spets när du möts av en del alma ursäkter från en vän. Lördagen handlar till stor del om att bli sams med en släkting som du ofta hamnar i luven på. Under lördagskvällen väntar en del roliga saker. Du tycks umgås med din käresta eller dina vänner. På söndagen bör du undvika saker som gör dig illamående.

Stenbocken 22/12-19/1

Helgen, och då särskilt lördagen blir trevlig. Det finns en lugn energi i ditt horoskop som kan hjälpa dig att övervinna vissa motgångar. Under fredagen träffar du gärna vänner. Lördagen blir lagom aktiv med betoning på utomhusvistelse om vädret tillåter. Under söndagen tar du en vän eller släkting i försvar. Han eller hon har blivit anklagad för något och du tycker att ha/hon är felaktigt dömd. Det finns en hel del saker som inte kommit fram i den här historien.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen kan en märklig situation uppstå. På något sätt tycks det förgångna och nutiden vävas samman. Hur du löser den här ekvationen handlar till stor del om din dagsform. Är du på bra humör så kan du dra fördelar av det som sker. Är du negativt inställd kommer hela situationen bli besvärlig. Under lördagen ägnar du dig gärna åt familjen. Det blir en skön dag med betoning på utomhusarbete. Under lördagskvällen myser dy helt hemma. På söndagen firar du en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen handlar till stor del om att söka svar. Du har en hel del frågetecken som du skulle behöva reda ut. Under fredagen kan du lätt blir arg för småsaker. Försök att undvika situationer som du vet retar upp dig. Lördagen blir lugnare även om du skulle behöva vila mer än du gör. Du stressar upp dig för mycket. Under söndagen kan positiva nyheter få den tråkigaste dag att verka fantastisk

Annons