Måndag 17/6- torsdag 20/6

17 jun, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan stressar du inte. Måndagen handlar om mindre projekt som har med en hobby att göra. Under tisdagen och onsdagen får du flera finna komplimanger som du ska ta till vara på. Torsdagen är en bra dag att förbereda dig inför helgen. Det finns en del saker som du bör hinna med. En förfrågan från en vän gör dig glad eftersom du trodde att du var bortglömd av den här personen. På torsdagkvällen myser du gärna med någon som du tycker mycket om.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan blir riktigt stressig. Du ställer höga krav på dig själv, men det är inte säkert att din kropp hänger med. Du måste lyssna till din kropp och ta hänsyn till din hälsa. Under måndagen får du skäll för ett misstag som någon annan begått. Tisdagen och onsdagen handlar om att vara disciplinerad och kreativ på samma gång. Du har en massa idéer, men det är bra om du fokuserar dig på en sak i taget. På torsdagen tycks du vara på väg någonstans.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början av vecka ska du undvika att argumentera med personer som kommer att sätta dig på plats. Försök att vara lite mindre kritisk, särskilt när det gäller arbetet. Under tisdagen är en resa som står i centrum för din uppmärksamhet. Du tillåter dig att drömma dig bort. Under onsdagen ska du undvika arr argumenter med en vän eller kollega. Han eller hon låter sitt dåliga humör går ut över dig. Torsdagen blir en stressig men produktiv dag där du ser till att organisera en hel del.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här veckan fattar du en del avgörande beslut som har med din framtid att göra. Redan på måndagen så väcker en viss frågeställning tvivel inom dig. Du inser att du har varit fel ute när det gäller en viss person. Under tisdagen lär du dig vilka som dina riktiga vänner. Onsdagen blir rolig, lärorik och annorlunda. På torsdagen visar du alla som inte trodde på dig vad du går för. Du är talangfull inom flera områden som du inte visat ännu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen ar det bra om du är noggrann med allt som har med pengar att göra. Under tisdagen kan du få nys om en hemlighet som hjälper dig att vinna fördelar. Tänk bara på att vara lojal mot dina vänner. Under onsdagen och onsdagskvällen verkar det vara fest och umgänge som gäller. Torsdagen handlar mest om att visa vem du är i ett offentligt sammanhang. Under torsdagskvällen träffar du en person som du tycker mycket om.

Jungfru 23/8-22/9

Den här måndagen är du väldigt envis och det kan försätta dig i en tuff situation. Tisdagen handlar om att ta och om att ge. Kompronmisser kantar hela den här dagen. På onsdagen undviker du en viss person eftersom han eller hon gör dig obekväm till mods. Torsdagen passar bra för shopping, träning och alla typer av utomhusaktiviteter. Passa på att fynda något som du länge velat unna dig, men som har varit lite dyrt.

Vågen 23/9-22/10

Under början av veckan får du en del frågor som rör sommaren. Var försiktig med att lova för mycket eftersom det finns en risk att du inte kan hålla ditt löfte. Tisdagen och onsdagen passar bra att lösa konflikter och att träffa vänner. Torsdagen blir en riktigt stressig dag där det är viktigt att du inte ligger på latsidan. Risken är stor att kvällen blir betydligt senare än du tänkt dig. Det finns en del måsten som du inte kommer undan den här dagen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här veckan får du se upp så du inte hamnar i en situation Där du förlorar kontrollen över ditt humör. Under måndagen och tisdagen har du en påverkan i ditt horoskop som gör dig lite stingslig. Under onsdagen har du massor av saker att göra. Om du arbetar eller har åtaganden bör du sätta dem i första rummet. Glöm inte bort en släkting som vill ha kontakt med dig. Han eller hon saknar dig och vill gärna att du ringer.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig inledning av veckan. Du känner dig pressad av flera olika anledningar. Det kan vara mycket att göra på arbetet eller så är det bara en del problem hemma som du inte riktigt har kunnat lösa. Under tisdagen och onsdagen väntar en överraskning som har med en mindre resa att göra. Torsdagen är en bra dag att förlåta gamla synder och gå vidare. Då finns det en hel del positiv påverkan i ditt horoskop som gör det lättare för dig att glömma och förlåta.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Redan på måndagen märker du hur resten av veckan kommer att bli. Är måndagen stressig så blir resten av veckan det och tvärtom. Under tisdagen bör du lyssna noga på de råd du får. De kan komma till användning. Onsdagen handlar om respekt och om att vara till hjälp för andra. Just nu har du en påverkan i ditt horoskop som kan göra dig en smula egocentrisk och då glömmer du bort dina vänners behov. Under torsdagen tar du ett stort steg framåt mot att vinna en insikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här veckan tvekar du mycket, särskilt under måndagen och tisdagen. Det handlar om ett beslut som har med framtiden att göra. Onsdagen tycks mer handla och att ta hand om dina närmaste och om att koncentrera dig på nuet. Under torsdagen möter du en hel del människor det blir en trevlig dag om du bara undviker att irritera dig på småsaker. Torsdagkvällen tycks bjuda på både underhållning och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter ett lite lugnare avslut på förra veckan är det fullt upp. Både måndagen och tisdagen bjuder på en hel del stress, främst för att du inte orkar säga nej till vänner/kollegor som ber dig om hjälp. Egentligen bottnar det i att du är för snäll och den här veckan är det mer till besvär än till hjälp. Under tisdagen får du goda nyheter från en vän. Onsdagen handlar om att vara bestämd. På torsdagen tycks din energi gå på halvfart.

Annons