Fredag 21/6-lördag 23/6

21 jun, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bjuder på en underbar dag där vänskap, glädje och en hel del romantik står på agendan. På dagen och kvällen går i festens tecken. Mat samhörighet och en härlig stämning gör det till oförglömlig dag. Under lördagen är du lite segare, då är du inte i samma toppform som du var under fredagen. En vän meddelar dig något som du inte gillar. Här gäller det att inte bli allt för upprörd över de nyheter som du får. På söndagen väntar en hel del utomhusaktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen blir helt tokig på många sätt. Det blir smågnabb inom familjen, många skratt för mycket mat och en hel del härliga miljöer. Njut av den här helgen. Den blir ett riktig skönt avbrott från vardagen och den kommer att markera en nystart av något slag. På lördagen möter du många människor, både gamla vänner och nya ansikten. Söndagen bjuder på både nöja och lite mer vardagliga saker. Det blir en skön och lugn dag där familjen är i fokus.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här midsommaren är du mitt i händelsernas centrum. Om du inte är festarrangör så är du en populär gäst. Just nu finna det en värme och en utstrålning i ditt horoskop som gör det svårt att motstå dig. Under fredagen finns det stor chans för singel Tvillingar att möta en eller flera intressanta personer. Lördagen blir lugnare. Då handlar det mest om trevligt umgänge och god mat. Under söndagen har du tid att ta hand om en vän som har hamnat i trubbel.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen bjuder mest på skratt, men också en del stress. Du jagar upp dig över att två familjemedlemmar verkar ha svårt att komma överrens. Eftersom du tycker om båda har du svårt att ta ställning för eller emot någon. Fredagen blir underbar och fylld av värme. Lördagen fokuserar på utomhusaktiviteter och vänskap. Under söndagen ägnar du dig gärna åt att vara lite lat. Färdigköpt middag och fönstershopping är passande aktiviteter den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Midsommar är mer förknippat med stress och krav än något annat, men den här midsommaren blir det annorlunda. Det som du upplever som jobbigt blir istället en lugn oas där du kan vila ut. Inga onödiga krav utan alla uppför sig som små änglar, både barn och släktingar. Njut av den här rofyllda helgen som kantas av god mat och många vänner. Både lördagen och söndagen blir en skön blandning av sommaraktiviteter och lättja.

Jungfru 23/8-22/9

Den här fredagen kan du inte få nog av blommor, sill och färskpotatis. Oavsett om du slår mamma på kubb eller spöar lillebrorsam i boule så njuter du till fullo. Du älskar sommarens alla  traditioner och du drar dig inte för att hoppa grodor och klä dig i krans. Lördagen blir lika härlig om än lite lugnare än fredagen. Då är det frosseri i jordgubbar och lättja som står på menyn. Under söndagen kan det vara en del plikter som du inte slipper undan, men du gör inte mer än du måste.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir ganska långtråkig. Mycket beror på att du är väldigt trött och därför har svårt att uppbåda den energi som behövs för att festa. Trots att du helst skulle gå lägga dig kockan åtta så är du uppe betydligt senare än du tänkt dig. Under lördagen är du piggare. Du orkar hänga med på familjens upptåg oavsett om det rör sig om årets första dopp eller blomplockning. På söndagen pratar du allvar med en vän som står inför en avgörande beslut av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Midsommar är trams och du undviker gärna både nubbar och kransar. Ändå dras du med i typiska traditioner utan att märka det. På kvällen är det du som sjunger högst och jagar sju sorters blommor att lägga under kudden. På lördagen hänger du gärna med vänner. Det blir skön och anslappnad dag som bjuder på en del hemligheter och nya avslöjanden. Under söndagen är det en del som måste hinnas med. Du är som vanligt ut i sista minuten när det gäller att uppfylla ett löfte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

För dig är den här helgen som alla andra, bara lite festligare. Det finns till och med en stor chans att du hoppar både små grodor och sillen till förmån för rosévin och medelhavsinspirerad middag. För dig är det viktiga att ses, inte att hålla på traditioner. Under lördagen finns det till och med en risk att du arbetar. Du är väldigt upp i något som har med jobbet att göra så det blir svårt att släppa taget även om du vet att du är ledig. Söndagen blir både charmig och inspirerande. Du lär dig något nytt.

Stenbocken 22/12-19/1

Eftersom du älskar midsommar nästan lika mycket som du älskar julen finns det en risk att skruvar upp förväntningarna ordentligt den här fredagen. Med finaste kläderna och blommor i håret och du beredd på en perfekt romantisk kväll. Tyvärr varnar stjärnorna för konflikter och en hel del besvikelse. Du är inte direkt föremål för den här påverkan, men risken finns att den drabbar dig i andra hand. Resterande helgen flyter i alla fall på utan några missöden.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar alltid midsommar om familj och god mat. Du älskar att omge dig med familj och vänner och samlar därför gärna en brokig skara människor omkring dig. Trots alla spretande intressen blir det en bra dag där mat och glada skratt binder er samman. Under lördagen kombinerar du en del måsten med nöje. Tänk bara på att inte ta på dig för mycket ansvar för att alla andra ska trivas. Du måste hinna njuta lite själv av helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under både fredagen och lördagen tar du det rätt så lugnt. Du orkar inte så mycket just nu så vila är det bästa alternativet. En överraskning piggar upp de här dagarna. Du blir glad av att någon spenderar lite extra omtanke på dig. Under både lördagen och söndagen försöker du komma ut så mycket som du orkar. Du märker att frisk luft ger dig extra energi. Det blir en bra avslutning och en intensiv vecka.

Annons