Måndag 24/6 – torsdag 27/6

24 jun, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du en del gjort av allt tråkigt som du inte slipper undan. Det ger en bra grund inför veckan och underlättar en hel del fram emot onsdag och torsdag. Tisdagen handlar om att våga berätta sanningen, trots att det svider. Onsdag och torsdag blir harmoniska dagar där du fokuserar mycket på vänner och familj. Vädret styr aktiviteterna de här dagarna, men oavsett om solen skiner eller inte så är energin på topp.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen fokuserar du på en sak i taget. Du går mycket i dina egna tankar och är inte så social. Tisdagen börjar segt, du är trött och har svårt att fokusera. På kvällen är det bättre. Då är du på festhumör och njuter av trevligt sällskap. Under onsdagen tar du det lugnt, det blir en riktigt mysig dag där familjen står i centrum för din uppmärksamhet. Trosdagen blir stressig, då har du svårt att hinna med alla åtaganden. Sänk dina ambitioner något så kommer det gå bättre.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen och tisdagen blir aktiva dagar oavsett om du är ledig eller inte. Under tisdagen kan en förväxling av något slag leda till ett missförstånd mellan dig och en vän. Onsdagen är en bar dag att inhandla saker som är tråkiga, men som du behöver. Du gör ovanligt många fynd den här dagen och det kan pigga upp. Torsdagen blir ganska stressig, särskilt för tidigt födda Tvillingar. Här gäller det att inte haka upp sig på små detaljer.

Kräftan 21/6-22/7

Var inte rädd för att var bestämd i en viss fråga. Om du tvekar kommer du att märka att du blir besviken på en vän. Under måndagen och tisdagen saknas det energi i ditt tecken vilket kan resultera i att du känner dig rätt så trött. Onsdagen blir bättre, då får du en påverkan som gör dig kreativ. Oavsett om du arbetar eller är ledig så blir det närmaste dagarna både intressanta och inspirerande. Under torsdagen saknar du information i en viss fråga

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Veckan startar bra. Det finns både energi och massor av goda intuitioner i ditt tecken. Under tisdagen kan ett problem som har med arbetet uppstå. Hur du löser det beror till stor del på dagsformen och på ditt humör. Under onsdagen varnar ditt horoskop för att du säger saker som du egentligen borde hålla för dig själv. Ditt behov av att vara ärlig är stort just nu, men tänka på att ärlighet ibland kan stjälpa snarare än att hjälpa. På torsdagen får du hjälp av en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen får du gärna visa din allra snällaste sida mot en vän som gå igenom en tuff period. Under tisdagen är det bra om du är lite ödmjukhet i ett visst sammanhang. Onsdagen handlar om en hel del problem som kan uppstå när du och en vän pratar förbi varandra. Det viktiga är att ni båda lyssnar på varandra. Torsdagen passar det bra att göra praktiska saker så som tvätt, detaljplanera sommaren eller mindre kul rutinuppgifter på jobbet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du vågar ingenting just nu. Mycket handlar om att du är obeslutsam eftersom du rädd att göra fel. Under både måndagen och tisdagen kan din velighet skapa problem. På onsdagen ger Solen dig lite mer positiv energi. Då vågar du dig på lite mer avancerade saker som är relaterade till jobbet. Under torsdagen kan en fin komplimang få dig på riktigt gott humör. Kvällen blir härlig social och varierande.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar till viss del om mod och att stå upp för någon som blir utsatt för elaka kommentarer. Skorpionen är erkänt stark och brukar inte ha några problem att stå för sin åsikt, men i vissa sammanhang kan det blir jobbigt att gå emot strömmen. Tisdagen och onsdagen är bra dagar för god mat trevligt umgänge. Kvällarna blir senare än du tänkt dig och mornarna tidiga så räkna med att vara rätt så trött de här dagarna. Under torsdagen ska du inte tveka om du får ett erbjudande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en fas där det är svårt för dig att välja väg. Stora delar av sommaren kommer du att grubbla över om du gjort rätt val eller inte. Under måndagen är det bra att vara flexibel. På torsdagen ska du vara ute i god tid för att inte miss något viktigt möte. Torsdagen är en bra dag att göra saker som är relaterade dill hus och hem. På kvällen kan ett förtroende byggas upp och bli starkare när du är ärlig mot en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen är det bra om du undviker att lyssna till rykten. Tisdagen är ganska seg. Du får en massa tråkiga uppgifter som du inte kan komma undan. Onsdagen och torsdagen handlar om att våga vara framåt och göra saker på ett litet annorlunda. Sätt. Under tisdagskvällen är det en hobby som blir kvällen aktivitet. Oavsett om du är utomhus eller hänger med kompisarna framför tv blir kvällen lyckad. Under torsdagen ska du invika att gräla med en kollega.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Dagarna går fort just nu och du hinner knappt med. Måndagen och tisdagen försvinner eftersom du har så mycket att göra. På onsdagen försöker du sätta vänner och familj i första rummet, men det finns en risk att du får jobba mer än du tänkt. Torsdagen är du tvungen att prioritera för att hinna med. Då duger det inte att vara tidsoptimist. På torsdagkvällen kan en överraskning liva upp dig. Du känner att du äntligen får lite uppmärksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir lite annorlunda. För första gången på länge inser du att din kunskap inom ett visst område inte räcker till. Här är det bra om du är ärlig och talar om för din vän att din kunskap brister annars är risken stor att du försätter dig själv i knipa. Under tisdagen och onsdagen är det högt tempo som gäller från morgon till kväll. Under torsdagen hinner du med både arbete och nöje. Det verkar som du vill handla något för en speciell kväll.

Annons