Fredagen 28/6-söndagen 30/6

28 jun, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen samlar du gärna vänner och familj dig. Det blir en riktig mysdag där tonvikten ligger på dem du bryr dig om. Under lördagen är det hårt arbete som väntar. Du har lovat att hjälpa till med ett projekt och nu måste du se till att hålla det löftet. Under söndagen spelar du ovetande när en vän ställer dig mot väggen. Du ör inte riktigt redo att stå för vad du har gjort, Du behöver få fundera på saken först.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen får du verkligen chansen att glänsa, ta den. Du förtjänar allt beröm som du kan få. Fredagskvällen handlar om dig och dina behov. Under lördagen har du svårt att motivera dig själv. Du mår inte så bra och egentligen vill du bara ligga nedbäddad i sängen. Under söndagen har du verkligen chansen att göra något unikt, frågan är bara om du orkar hela vägen fram. T en sak i taget. Söndagskvällen ser ut att bli lugn och skön.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

På fredagen får du en förfrågan som gör dig både glad och oroad på samma gång. Du funderar mycket över ditt svar. Det bästa är om du får helgen på dig att fatta ett beslut så att du kan ventilera dina tankar med din familj. På fredagskvällen har du en påverkan i ditt horoskop so gör att din energi snabbt försvinner så det bästa är om du ta det lugnt och vilar upp dig. Lördagen och söndagen blir livligare. Venus har trätt in i en gynnsam position och laddar ditt tecken med optimism.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du äntligen chans att bevisa för en kollega att man kan vara både kreativ och praktisk på samma gång. Fredagen bjuder på en del överraskningar så det gäller att du är flexibel. Under lördagen har du inte riktigt den ork som du skulle behöva för att hinna med alla åtaganden som du har. Risken är stor att du inte orkar med det du vill och att du blir grinig när du upptäcker dina brister. Söndagen blir lugnare. Då är det dina behov som är i fokus.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under det här veckoslutet koncentrerar du dig på små behov. Du njuter av ögonblicken utan att fundera över framtiden. Både fredagen och lördagen är mycket harmoniska. Under fredagskvällen kan ett långt samtal med en gammal vän hjälpa dig att få perspektiv på vardagen. Lördagen blir inte så aktiv som mysig och skön. Du får möjlighet att visa din partner hur mycket han eller hon betyder. På söndagen tvingar du vakna upp hur din mysiga tillvaro och ta tag i en del otrevliga uppgifter.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen tvingas du att ta ställning på jobbet eftersom många är borta. Är du ledig så kan det handla om ett privat problem som du tvingas ta ställning till. Lördagen är en aktiv dag då du ser till att få mycket gjort. Du tycker att det är roligt att kombinera arbete med vänner. Oavsett om du är ledig eller jobbar så har du kul. Under söndagen tvekar du länge innan di ställer en vän mot väggen. Du tycker att konflikter kan vara jobbiga.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen handlar till stor del om att visa hur mycket du vill en viss sak. Ofta är du velig och har svårt att bestämma dig, men idag vet du precis vad du vill ha. Lördagen blir trevlig med betoning på familj och under hållning. Missa inte chansen att träffa en vän som du inte sett på länge. Kvällen ser ut att bjuda på värme och romantik, särskilt för sent födda Vågar. Under söndagen ska du undvika att göra av med för mycket pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det har varit en lång vecka så därför njuter du lite extra av att få vara ledig. Under fredagen kan en väns fråga göra dig lite ställd. Du hade hoppats på mycket mer av den här personen och blir besviken att hon ställer upp så lite som hon gör. Lördagen handlar till stor del om vänskap och behovet av att ha någon att prata med, det blir en skön dag med mycket värme och närhet. På söndagen kan ett möte med en bekant få dig att fundera lite över ärlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har lätt för att hamna i diskussioner, både vänskaplig och lite mer aggressiva just nu. Under fredagen ska du undvika att reta upp en kollega, det kan orsaka en spänd stämning på jobbet. Lördagen blir en lugn dag där du gärna fokuserar på det som du tycker är roligt. Du har svårt att samla ihop dig så pass att du hinner med alla tråkiga måsten. Ett samtal till en vän eller släkting kan förändra mycket under söndagen. Plötsligt får du tillgång till information som du saknat.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen ger dig en hel del överraskningar både när det gäller privatlivet och när det gäller arbetet. Du har haft svårt att fokusera på jobbet eftersom det är så mycket privat. Under lördagen får du chansen att visa en familjemedlem precis hur mycket han eller hon betyder för dig. Det blir en här lig dag med mång mysiga stunder. Glöm inte ett löfte som du gett en vän. Söndagen bjuder på både sött och salt, En konflikt är i uppsegling, undvik den genom att tygla ditt humör.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen ägnar du dig gärna åt ett projekt i hemmet. Det här något som du faktiskt vill bli klar med så snart som möjligt. Under lördagen tycks du vara bortbjuden eller så ska du gå ut och trääffa vänner. Det blir en lättsam dag och kväll där nöjen är i fokus. Visa en vän hur mycket du nryr dig om honom eller henne. Under söndagen tvekar du att upp ett ämne som du vet kan vara känsligt. Du vill inte att den här personen ska bli sårad i onödan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period där du har svårt att uppbåda den kreativitet som du behöver. Under fredagen kämpar du med att få igång ett projekt som inte riktigt vill bli som du vill att det ska bli. Under lördagen försöker du koppla av. En kortare resa över dagen kan ge dig den inspiration som du behöver. Miljöombyte får dig att se saker med nya ögon. Under söndagen vila r du gärna mycket. Det har varit en rätt så kämpig vecka.

Annons