Måndag 1/7- torsdag 4/7

01 jul, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen kommer det en stark påverkan in från Pluto och skapar en hel del konflikter. Ditt humör är labilt och du tenderar att få utbrott för småsaker. För din egen skull är det bra om du försöker att inte låta känslorna dra iväg med dig. Tisdagen och onsdagen kretsar kring samarbete och kring viljan att få saker gjorda. Under torsdagen nekar du en vän en tjänst. Du tycker att den här personen har utnyttjat din goda vilja lite väl mycket.

Oxen 20/4-20/5

Veckan blir harmonisk, i alla fall under de dagar där du får vara ifred. Just nu påverkas du starkt av in en influens som gör dig mindre social än vanligt. Du trivs att gå omkring i din egen värld och pyssla. Under måndagen och tisdagen är du gärna hemma eller i närheten av hemmet. Du tillbringar mycket tid utomhus eftersom närheten till naturen ger dig ro. Under onsdagen kan ett rykte väcka din nyfikenhet. På torsdagen finns det goda möjligheter till en flirt, i alla fall för singel Oxar.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du borde lyssna på de goda råd som du får, men som vanligt väljer du att gå din egen väg. Du har svårt att göra som andra vill eftersom det inkräktar på ditt frihetsbehov. Under måndagen är du väldigt social och har lätt för att knyta nya kontakter. Tisdagen handlar mer om andra än om dig. Då vill du hjälpa en vän eller familjemedlem med ett projekt. Under onsdagen och torsdagen prioriterar du hårt arbete framför dina kompisar. Det finns ett projekt som du vill avsluta.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en riktig rivstart på veckan och det gör att ditt humör inte på topp under måndagen och tisdagen. Du känner att allt som du tar i blir fel. Mycket beror på din inställning snarare än på att du har otur just nu. Under tisdagskvällen kan en nyhet få ditt humör att vända. Nyheten tycks kretsa kring familjen. Onsdagen blir en ganska stressig dag, men det är en positiv stress som resulterar i att du får massor av saker gjorda. På torsdagen ska du undvika att träna fysiskt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan blir ovanligt bra. Mycket handlar om du har fått distans till det som ger dig problem. Oavsett om det är jobbet, en släkting eller någon granne så lyckas du hålla problemen på en armlängds avstånd. Under måndagen eller tisdagen får du chansen att vara kreativ i ett helt nytt sammanhang. Onsdagen handlar om att förstå någon annans situation, en form av inlevelse som du tycker är svår. På torsdagen har du möjlighet att visa en vän hur han eller hon ska lösa ett problem.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan bjuder på få överraskningar men en hel del roliga upplevelser. Oavsett om du arbetar eller är ledig så bjuder veckan på utmaningar som både är svåra och roliga. Din relation till din familj kan vara en aningen spänd under den här perioden. Venus står inte i sin bästa position i förhållande till ditt tecken och det påverkar främst dina sociala talanger. På onsdagen har du tur med det mesta du tar dig för. Torsdagen är en bra dag att syssla med rutinarbete.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen bjuder på stress, skratt och en hel del utmaningar. Under tisdagen försöker du övertyga en vän eller kollega om att ändra uppfattning i en viss fråga. Det kanske inte går så bra att övertyga den här personen om att du har rätt, men du får dig en nyttig lektion i att argumentera för en sak som du brinner för. Onsdagen handlar till stor del om etik och moral. På torsdagen tvekar du länge innan du säger sanningen till en vän/familjemedlem. Det är ett känsligt ämne som du tar upp.

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan börjar bra. Du hinner med det du ska utan att stressa och du får dessutom träffa människor som du beundrar. Under tisdagen får du ta ställning i en fråga som du försökt att förhålla dig neutral i. Nu går det inte att vara opartisk längre så du är tvingen att välja sida. Under onsdagen satsar du på hårt arbete och på att få det mest nödvändiga gjort. Det kan ligga någon form av resa eller utflykt under onsdagen och torsdagen. Ett miljöombyte kommer att gör dig gott.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intensiv men produktiv inledning på veckan. Tack vare att du är så organiserad så får du en hel del saker utförda. Under måndagen och tisdagen kan en vän eller kollega irritera dig med sitt malande om sina privata problem. Onsdagen handlar om att kompromissa. Något du ofta är usel på eftersom du alltid går din egen väg. På torsdagen växer du när du får ta ansvar för ett helt nytt område. Det blir en riktig utmaning för din del.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir bra och lagom stressig. Du har en hel del planer för dagen, men inser snabbt att du måste skära ned på dina idéer. Tisdagen blir ganska lugn. Du får chansen att avsluta ett pågående projekt och det gör dig glad. Onsdagen handlar om att våga ifrågasätta ett beslut oavsett om det kommer från en vän eller en chef. Dina synpunker kan tillföra en hel del värdefull information. På torsdagen försöker du medvetet reta upp en vän eller kollega bara för att du är uttråkad.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska tråkig vecka där rutinarbete och måsten styr det mesta som du gör. Det är bra om du håller dig öppen för förslag som rör hemmet och den närmaste framtiden. En förändring i vardagen skulle kunna påverka ditt humör positivt. Under onsdagen eller torsdagen har du en förmåga att klampa i klaveret. Allt du säger och gör tycks göra din omvärld upprörd. Försök att tänka igenom det du säger innan du öppnar munnen de här dagarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen bjuder på nya utamningar i form av att försöka förstå andra personer och främmande kulturer. Det kan vara att du är ute och reser, men det kan lika väl handla om människor du möter en vanlig vardag. Under tisdagen och onsdagen ska du följa ditt hjärta. Du har en stark intuition de här dagarna så låt magkänslan styra. Torsdagen blir en ganska lugn dag där dina intressen styr det mesta du gör.

Annons