Fredag 5/7- söndag 7/7

05 jul, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir stressig på ett helt nytt sätt. Du känner att du inte räcker till och att både vänner och familj drar i dig. På lördagen får du chansen att varva ned ordentligt. Det blir en skön dag där du får möjlighet att njuta av sällskapet av en vän som du inte träffar så ofta som du skulle vilja. Under lördagskvällen ska du undvika att berätta en hemlighet som gnager dig. Oavsett hur jobbig den är att bära så är det inte din hemlighet att avslöja. På söndagen hinner du med en hel del roliga aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Efter en lång vecka blir helgen en välkommen kontrast. Du är mer social än tidigare tack vare Venus position. Under fredagen träffar du gärna vänner och lyssnar på det senaste skvallret. Lördagen handlar om dina intressen och om att få göra det du känner för utan att ha dåligt samvete. På kvällen äter du gärna god mat tillsammans med dina vänner. Söndagen blir både rolig och stressig. Du har lovat att hjälpa till i ett projekt som du egentligen inte är så hemma i.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en annorlunda helg, kanske mest för att du har lovat att inte sätta dig själv i första rummet utan att prioritera någon annans intressen. Tack vare det här löftet får du prova på en hel del saker som du i vanliga fall aldrig skulle ha testat på. Det blir lärorikt, intressant och framförallt överraskande. Du inser att du faktiskt tycker riktigt bra om en del av de saker som du gör den här helgen. Tillåt dig att vara lite töntig utan att det gör dig något.

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen är det främst jobbet som gäller. Du har lovat att avsluta något som du inte riktigt hunnit med i veckan och risken är stor att du får vara kvar till sent på kvällen. Under lördagen träffar du gärna dina vänner och det blir en härlig dag som är väldigt lat och väldigt trevlig. Du njuter av att slappa, oavsett om det är hemma eller hos någon vän. På söndagen har du en familjemedlem som behöver hjälp med ett visst projekt. Oavsett om du tycker det är tråkigt eller inte har du lovat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här helgen får du inte missa ett viktigt erbjudande. Det kanske verkar lite krävande till en början, men det är helt klart värt allt besvär som du lägger ned på det. Under fredagen får du ångest när du råkar försäga dig. Lördagen blir harmonisk. Du njuter av att umgås med dina vänner. Under lördagskvällen tar du gärna lite nya initiativ. Söndagen handlar mest om att våga vara den som sätter nya trender.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lång helg. Det kan vara att du är på resande fot eller så jobbar du. Mycket tycks kretsa kring ansvar och plikter under fredagen. Du vet vad du måste göra och du tar ditt ansvar även om det känns jobbigt. Under lördagen sker något märkligt. Då möter du plötsligt en person som du inte sett tidigare men som du har haft kontakt med via arbete eller på nätet. Det blir både roligt och intressant. Under söndagen undviker du att höra av dig till en person som irriterar dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att ignorera en vän som ständigt vill umgås med dig, men som du börjat tröttna lite på. Det bästa vore om du var rak och sa som det var, men ibland är det svårt att vara helt sanningsenlig. Under fredagskvällen träffar du gärna vänner och umgås utan krav. Lördagen startar lite segt, men efter lunch är du igång igen. Det blir en skön dag där du tar saker som de kommer. Under söndagen ska du satsa på att göra en vän riktigt glad. Du överraskar honom eller henne.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen blir lång och skön. Oavsett om du är på semester eller bara är ledig så njuter du i fulla drag. Redan på fredagen slappnar du av. Du har svårt att koncentrera dig på måsten utan satsar mer på nöjen. Kvällen passar bra att umgås med vänner. Under lördagen passar du på att fixa lite i hemmet. Det blir en skön dag där du först och främst tar hand om dig själv. Under kvällen myser du gärna med en bra film framför tv. Under söndagen är det full fart från morgon till kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är svårt att skylla på andra när det är du själv som har gjort ett misstag. Tyvärr är det bara att bita i det sura äpplet och be om ursäkt. Under fredagskvällen försöker du glömma bort den här dagen genom att hålla dig aktiv tillsammans med dina vänner. Under lördagen tar du det gärna lugn. Det var länge sedan du unnande dig en riktigt slö dag där du bara vilade och gjorde ingenting. På söndagen lagar du gärna god mat tillsammans med familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra helg oavsett om du fortfarande arbetar eller om du är ledig. Fredagen handlar mest om att säga ifrån till människor som beter sig illa. Under lördagen tar du fler bra initiativ. Månen skänker både dig och Skytten ökad kreativitet vilket göra att du får en massa bra idéer. Tänk på att inte göra av med för mycket pengar under söndagen. Du är väldigt impulsiv och det blir lätt att du handlar fina saker som du inte behöver.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen passar du på att träffa en vän eller kollega. Det blir en roliga dag där många minnen väcks till liv. Under lördagen ska du inte tveka utan sätta dina planer i verket. Du behöver verkligen få utlopp för din fantasi och din vilja att förnya och förbättra. Har du en partner kan det uppstå en konflikt när du lägger för mycket tid på dina egna intressen och för lite tid på henne eller honom. Söndagen passar bra till utomhusaktiviteter. Har du en trädgård fixar du gärna med den.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en lång och skön helg att se fram emot. Genom att lägga över ett visst ansvar på andra lyckas du få lite mer ledig tid och det passar dig utmärkt. Under fredagen ska du inte tveka att följa ditt första infall. Den idén är bättre än någon annan du får den här dagen. Under lördagen verkar det vara en fest eller en bjudning på gång. Det blir en trevlig dag och kväll. Du njuter av att umgås med din familj eller dina vänner. Söndagen handlar om att reda ut ett missförstånd som uppstått.

Annons