Måndag 8/7-torsdag 11/7

08 jul, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vara organiserad och att inte missa detaljer. Mycket som sker i ditt liv just kräver en del planering, och du är knappast känd för att gilla att planera. Tisdagen och onsdagen ser underhållande ut. Du umgås med vänner/kollegor och stämningen är på topp. De här dagarna ska du fundera över din framtid. Ditt liv kommer att komma till en avgörande korsväg inom en snar framtid och då måste du veta hur du ska välja. Torsdagen blir lagom aktiv med betoning på sport.

Oxen 20/4-20/5

Under början av veckan är du på dåligt humör. Du irriterar dig på din omgivnings inkompetens och deras oförmåga att se vad det är som måste prioriteras. Den här negativa influensen är på väg ut ur ditt horoskop, men den håller sannorlikt i sig fram till onsdagen. På onsdagskvällen är du mycket mer social. Då hänger du gärna med dina vänner. Torsdagen tar upp ett känsligt ämne som du försökt undvika att tänka på, men som du måste ta ställning till nu.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under början på vecka satsar du mycket på att vara med familjen. Du har blivit väldigt familjekär och har svårt att slita dig från dina nära och kära. Det är Venus som skapar det här behovet av att omge dig med din närmaste släkt. Under tisdagen väntar nyheter av något slag. Onsdagen blir intensiv på ett bra sätt. Då lyckas du ta fram och utveckla nya idéer. Du är inne i en kreativ fas där du inte bara hittar nya vägar utan lyckas utveckla gamla, kasserade idéer på et nytt sätt. Under torsdagen väntar du besök av något slag. Kanske är det familjemiddag eller bara en vän som kommer på besök.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen kan en nyhet förändra planerna för veckan. Just nu är du väldigt flexibel och har inget emot att tänka om. Tyvärr tycks en familjemedlem eller din partner inte dela din entusiasm för förändringar. Tisdagen och onsdagen blir ätt så stressiga dagar. Du har en del måsten som ska hinnas med samtidigt som du vill ha roligt och göra spontana saker. Under onsdagskvällen möter du en person som du inte sett på länge. Torsdagen behandlar moral och etik,

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu gör du av med mer pengar än du egentligen har råd med. Det kan vara att du är på semester eller så tycker du helt enkelt om att shoppa. Måndagen och tisdagen bjuder på få överraskningar men en hel del mys. Onsdagen handlar om att våga ta plats, även i sällskap där du känner dig underlägsen. Tro på din egen förmåga, du kan mer än du tror. Torsdagen blir en riktigt lugn dag där du främst fokuserar på vila och på att må bra.

Jungfru 23/8-22/9

Under början av veckan tar du tag i flera olika projekt, men inget som för tidskrävande för det har du inte tålamod till. Under måndagen och tisdagen får du nyheter som har med en släkting eller vän att göra. Onsdagen blir aktiv med betoning på utomhusaktiviteter. Den här dagen finns det en stor risk att du gör av med lite för mycket pengar. Du tenderar att ge efter dina impulser. Gillar du något så köper du det. Under torsdagen får du flera fina komplimanger.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen bör du undvika saker som kräver en djup koncentration. Du tenderar att sväva iväg i dina tankar och då har du varken tid eller ork att fokusera. Under tisdagen kan ett möte ge dig den inspiration som du behöver. Onsdagen handlar mycket om vardagssysslor och om att få de små sakerna att fungera. Torsdagen kan bli en riktigt härlig dag om du bara bjuder till lite. Vänta inte på en inbjudan utan ställ till med en spontanmiddag istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del att göra så det är bra om du försöker skapa någon form av prioritetsordning. Ibland så bara kör du på och då blir det vissligen mycket gjort, men kanske inte alltid i rätt ordning. Du är känd för att skapa kaos i ordningen eftersom du fungerar som bäst när det är lagom rörigt omkring dig. Måndagen och tisdagen är bra dagar att vara utomhus. Du suger åt dig mycket energi de här dagarna. På onsdagen ska du undvika skvaller. Torsdagen handlar om kärlek.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir lätt irriterad de här dagarna. En influens i ditt horoskop gör att ditt humör hela tiden förändras. Tänk på att inte öppna munnen utan att fundera igenom vad du ska säga. När du är så impulsiv som du är de här dagarna är risken stor att du säger saker som sårar i onödan. Under tisdagen och onsdagen passar det bra med en kortare resa. Torsdagen fokuserar på hemmet och på familjen. Du är extra familjekär den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen ska du undvika att argumentera med en vän som du vet kommer at få rätt till slut. Det enda som händer att du blir irriterad. Under tisdagen får du ett förslag som du bör överväga noga. Onsdagen handlar mer om att ge andra något de vill ha än att begära något för sig själv. Det blir en dag där självuppoffring kommer att löna sig. Torsdagen blir den mest harmoniska dagen den här veckan. Då njuter du av lugn och ro.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Under den här veckan fokuserar du på att få saker avslutade. Det kan vara sista veckan innan semester eller så planerar du att resa bort och behöver få ordning på vissa saker. Under måndagen och tisdagen är det viktigt att du inte slarvara med detaljer. Onsdagen handlar om att tillfredsställa viss grundläggande behov. Under torsdagen inser du att du inte kommer att orka med en kollega eller vän som kan vara väldigt påträngande. Våga säga ifrån.

Fiskarna 19/2-20/3

Under både måndagen och tisdagen har du chansen att testa på saker som utmanar både din motoriska förmåga och din hjärna. Från början tror du att du kommer att misslyckas, men ju mer du försöker ju bättre blir du. Roliga dagar som går fort. Under onsdagen ska du ta hänsyn till en familjemedlems önskan. Genom att vara flexibel kan du upptäcka nya saker. Torsdagen ser social ut. Du lägger mycket energi på att få din omgivning att trivas den här dagen

Annons