Fredag 12/7-söndag 14/7

12 jul, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen ser lugn ut. Du njuter av de små nöjena som en fika med en bra vän, äta middag med någon du tycker om eller unna dig något extra. På lördagen är det full fart från morgon till kväll. Det gäller att du är utvilad om du ska orka med det här tempot. Under lördagskvällen väntar en blandning av nöjen och plikter. Du kan inte slappna av helt eftersom du har ett visst ansvar i att allt flyter på som det ska.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lagom aktiv. Om du arbeta så har du att göra hela tiden, men du slipper att stressa. Mycket handlar om tajming och om att visa att du faktiskt är självgående. På lördagen tar du det gärna lugnt. Du verkar fira en födelsedag eller en bemärkelsedag av något slag. Det blir en trevlig dag där dina privata intressen dominerar. Glöm inte bort att visa en äldre person lite extra hänsyn den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen ska du inte glömma bort att vara punktlig. Förseningar av alla slag kan vara förödande den här dagen. Lördagen handlar mer om att våga vara fräck och om att sticka ut. Under eftermiddagen kan du vinna stora fördelar genom att vara den som syns mest. På söndagen försöker du minska en väns påverkan. Han eller hon har en förmåga att nästla sig in i ditt privatliv oinbjuden, något som du finner irriterande. Under söndagen har du en chans att säga ifrån .

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du flera bra idéer, men du inser att de kommer ta tid att förverkliga dem. Här gäller det att planera och att våga vara lite annorlunda. Lördagen blir en lugn och harmonisk dag där du satsar mycket på att vara utomhus och på att träffa andra människor. På kvällen kan ett möte göra dig förbryllad. Den här personen sänder ut signaler som du inte vet hur du ska tolka. Söndagen handlar om ett uppdrag som du tagit på dig frivilligt.

Lejonet 23/7-22/8

Under slutet på veckan väntar en resa av något slag. Det kan vara en semesterresa men det kan också röra sig om en kortare utflykt. Hela helgen tycks kretsa kring miljöombyte. Det blir en härlig helg med sköna möten och intressanta upplevelser. Det viktiga är att du är flexibel och att du inte dömer handen efter håret. När du möter nya människor, särskilt på lördagen och söndagen bör du ge dess personer en chans innan du tycker något alls om dem.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en livlig helg med många aktiviteter. Redan på fredagen är det fullt upp. Du har en härlig kompott av saker du måste göra och saker som du själv väljer att göra. Under kvällen tycks det främst vara vänner och familj som får njuta av din uppmärksamhet. Lördagen blir en intensiv dag där du får lite gjort men du upplever en hel del. Det kan vara att du är på utflykt, besöker ett museum eller går på bio. Under söndagen bör du undvika alla lögner oavsett om de är välmenande eller inte.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir ganska rörig. Du hinner inte med så mycket som du skulle vilja hinna med. Ditt stora problem är att du har svårt att fatta beslut, stora som små. Under fredagskvällen kan ett möte med en inspirerande personlighet få dig att omvärdera din inställning till din vardag. Lördagen handlar om att få vara lat utan att ha dåligt samvete för det. Du njuter verkligen av att bara ta det lugnt. Under söndagen är det en släkting eller familjemedlem som står i fokus.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen inleds med ett firande av något slag. Det kan vara en födelsedag, ett jubileum eller något likanande. Det blir en trevlig dag/kväll där du får lära känna nya människor. På lördagen är du mer trött än du borde vara. Det har varit en intensiv vecka och nu handlar den här helgen främst om att ladda batterierna och att få ta det lugnt. Under lördagskvällen satsar du hellre på hemmamys framför tv än på fest på stan. Under söndagen kan en lång skogspromenad ge dig energi.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du gärna visa vem det är som bestämmer i olika sammanhang. Ibland framstår du mer som lite av en pajas än som en ledare. Under lördagen är humor ditt bästa vapen. Då kan du charma vem som helst till att göra vad som helst. På kvällen är du lite väl flirtig och det kan leda till konflikt. Söndagen blir harmonisk med fokus på dina vänner och på att ha det bra. Du njuter av att vara riktigt, riktigt lat.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bjuder på en överraskning som du verkligen inte är beredd på. Det blir en intressant dag där du får lära dig att vara mer flexibel än vanligt. Tack vare din envishet tar du dig igenom dagen utan allt för stora besvär. Lördagen blir lugnare och skönare. Då hinner du njuta av att vara tillsammans med människor som du tycker om. Undvik att sporta den här dagen. Risken för skador är större än vanligt. Under söndagen får du gärna visa lite extra hänsyn mot äldre personer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att vara mer tillmötesgående än vanligt. Du vet hur du ska charma personer i din omgivning och få dem att må bra. Under fredagskvällen skämmer du gärna bort dina nära och kära. Lördagen blir intensiv på ett roligt sätt. Då testar du nya saker för att vidga dina vyer. Du tillåter dig att vara lite vild, vilket är ovanligt för dig. På söndagen myser du helst med familj eller vänner. Har du bar så står de sannorlikt i fokus hela dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här helgen tillåter du dig att vara lite mer flexibel än vanligt. Genom att testa gränser och våga mer så hittar du nya vägar till din kreativitet. Det blir en bra inledning på helgen där en komplimang får dig att känna dig attraktiv. Under lördagen ska du inte tveka inför ett erbjudande som du får. Söndagen handlar främst om att vara beredd på det oväntade och på att visa din omgivning hur tuff du kan vara när du vill.

Annons