Måndag 15/7- torsdag 19/7

15 jul, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen så vill du gärna bevisa för en vän att du har rät oavsett om det kostar på eller inte. Tisdagen handlar om att vara mittpunkten i ett visst samanhang. Det blir en givande dag. Under onsdagen tvekar du när en vän kommer med en förfrågan. Torsdagen handlar mer om att visa vem som bestämmer och mindre om kompromisser. Här gäller det att du är stark för någon i din närhet försöker få dig att göra något du inte vill göra.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan är seg, särskilt om du arbetar. Är du ledig går glider dagarna förbi utan att du egentligen gör något speciellt. Måndagen och tisdagen blir ganska enformiga. Det positiva är att du känner dig utvilad och glad. Under onsdagen tar du det extra lugnt. Det blir en skön dag där du helt och fullt fokuserar på dina egna behov. Torsdagen mer aktiv. Det finns ett eller flera projekt som du vill hinna med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Inledningen på veckan blir trevlig, men utan överraskningar. Just nu går du väldigt mycket upp i nuet, oavsett om du arbetar eller är ledig. Under måndagen och tisdagen pysslar du gärna med mindre projekt. Onsdagen blir en ganska stressig dag där du av någon anledning tycks fokusera på fel saker. Du har ingen fingertoppskänsla den här dagen. Under torsdagen kan en påverkan från Månen göra dig extra känslig.

Kräftan 21/6-22/7

Just den här veckan är full av aktiviteter. Det verkar som om du vill hinna med så mycket som möjligt. Oavsett väder så tillbringar du en hel del tid utomhus. Trots att du är mer bunden till Vatten är Jord tycks du hämta energi från naturen. Har du trädgård så tillbringar du gärna din lediga tid där. Under måndagen och tisdagen är du en aningen grälsjuk och råkar ofta in i diskussioner som du förlorar. Onsdagen handlar mycket om vänskap. På torsdagen får du uppleva nya saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir lite stressig eftersom du vill hinna med så mycket. På tisdagen han du sänkt ambitionerna något och tar dagen lite som den kommer. Tack vare att du är så flexibel blir det en lyckad dag. På onsdagen passar du på att lära dig nya saker. Torsdagen handlar till stor del om gamla ovanor som du har svårt att blir av med. Trots att du förutsätter dig att börja om från början så tycks de här lasterna återkomma.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen funderar du mycket över vissa detaljer i ditt liv. Det tycks främst vara saker som har med arbete eller ansvar att göra som du vill förändra. Under sommaren ska du passa på att strukturera ditt liv lite mer. Du gillar när det är ordning och reda så det passar dig bra att få tid över för att skapa fasta rutiner. Under onsdagen kan ett samtal få dig på riktigt gott humör. Under torsdagen är du lite flirtig.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Den här veckan handlar till stor del om att ta för sig och om att våga vara i centrum. Skäms inte för att du är beundrad. Sug åt dig av alla komplimanger istället. Under delar av den här perioden är Venus i extra gynnsam position i förhållande till ditt tecken och det ökar på din utstrålning. Bli inte förundrad om främmande personer söker kontakt med dig. Folk vill helt enkelt vara din vän. Under torsdagen passar det bra att ägna dig åt saker som kräver extra mycket tålamod.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska rolig inledning på veckan. Du upplever många positiva saker och det gör att vecka går fort. En av de roligare sakerna som sker under måndagen och tisdagen är att du möter nya personer som du snabbt blir vän med. Onsdagen är en ganska seg dag där du gärna vilar och tar det lugnt. På torsdagen ska du inte låta dig frestas av fina erbjudanden. Du har varken pengar eller behov av saker just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att vara välorganiserad. Du har en förmåga att hela tiden vara lite efter med det du ska hinna med och det stressar dig. På tisdagen kan goda nyheter från en vän förgylla dagen. Du är gärna aktiv den här veckan. Sport, promenader eller träning passar ditt tecken bra eftersom det ger utlopp för överskottsenergi. Under torsdagen ska du passa på att träffa vänner. Då är du som mest social den här veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har många måsten just nu. Oavsett om du arbetar eller är ledig tar du på dig mycket ansvar. Du har svårt att säga nej när dina nära och kära ber om hjälp. Under måndagen och tisdagen vill du gärna vara med en nära vän. På onsdagen hör du av dig till en person som du längtar efter, men som du av någon anledning inte har sett på ett tag. Torsdagen blir rolig och lite annorlunda. För första gången på länge tänjer du på gränserna för det passande.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen hittar du på en massa saker och alla aktiviteter gör dig helt utmattad. Även om det roligt så måste du varva din aktiva livsstil med lite lättja. Under onsdagen passar du på att vara med familjen. Det blir en skön och lugn dag. Torsdagen handlar mer om att se andra än att sätta sig själv i främsta rummet. Det blir en fin dag som väcker många minnen till liv. På kvällen ska du inte glömma bort en vän som du lovat att hjälpa.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du nyheter som du bör överväga noga innan du återkommer med ett besked. Tisdagen blir en bra dag om du ska testa på nya saker. Du är extra modig just nu och vågar ta fler risker än du brukar. Under onsdagen får du nys om ett hett skvaller. Du forskar gärna i det här ämnet eftersom det berör dig indirekt. Torsdagen handlar om att våga stå upp för en person som behöver din hjälp.

Annons