Fredag 19/7-söndag 21/7

19 jul, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig, särskilt om du har aktiviteter som innefattar en resa den här helgen. Det finns en glädje och spontanitet i ditt horoskop. Mars gör dig driven och du får igenom dina idéer oavsett om det är på arbetet eller hemma. Lördagen tycks mer fokusera på känslor. För de Vädurar som har ett förhållande eller är förälskade kan dagen bjuda på romantik. Under söndagen förväntas du fatta ett beslut som rör din framtid och din ekonomi. Här gäller det att tänka praktiskt.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen handlar om att varva ned. Du har haft ett par intensiva veckor bakom dig och nu laddar du för ännu än intensiv period där nya upplevelser och en hel del sommarmys står på agendan. Oavsett om du är mitt uppe i semestern, ska börja jobba eller har en lång ledighet att se fram emot så markerar den här helgen både ett slut och en början. Under lördagen funderar du mycket. Du drar dig inom dig själv. På söndagen får du en idé som rör hemmet.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en riktigt bra period. Livet flyter på och du njuter av en behaglig sommar. Både fredagen och lördagen andas lugn. Du en del aktiviteter inplanerade, men inget som tvingar dig att anstränga dig allt för mycket. Lördagskvällen tycks bjuda på trevligt sällskap och god mat. Just nu tenderar du att äta lite väl mycket av det som du tycker är gott och det märks på vikten. På söndagen försöker du att göra en ansträngning att träna. Det går inte så bra, men det är i alla fall en början.

Kräftan 21/6-22/7

Hela den här helgen måste du vara på din vakt. Det finns en risk i ditt horoskop, men det är svårt att säga vad i den består. Det kan röra sig om mat och matförgiftning, men det kan också röra sig om falska vänner eller brutna löften. Är du medveten om risken så har du lättare att minimera skadan. Under lördagen är det annars goda nyheter som står i fokus. På söndagen anstränger du dig för att få en vän att känna sig lite extra omhuldad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen kan en person i din bekantskapskrets plötsligt svänga i en speciell fråga. Det orsakar problem och rubbar dina planer inför den kommande veckan. Lördagen handlar mer om att träffa människor och ha det trevligt än som att göra någon nytta. Under lördagen är du gärna utomhus så länge värdet är samarbetsvilligt. På söndagen tar du ett initiativ som har med släkten att göra. Det blir en lyckas, om än lite annorlunda dag.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen myser du gärna med familjen. Du tar det lugnt både under fredagen och under lördagen. För dig är det viktigare att alla mår bra än att det är skinande rent hemma så du bortser gärna från dammråttorna i hörnen och rör ihop en extra smarrig efterrätt istället. Under söndagen kan din intelligens bli ifrågasatt och det är inget, som du under några omständigheter tänker tolerera. Det finns få saker som du är så stolt över som din slutledningsförmåga.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir lite stressig. Du har många järn i elden och du vill så mycket gjort som möjligt under den första delen av dagen. Tyvärr är du inte så effektiv som du brukar vara och det gör att du inte blir klar så fort som du skulle önska. Under fredagskvällen träffar du gärna vänner och myser. Det blir en lugn kväll där gemenskapen är det viktiga. Under lördagen kan ett möte röra upp känslor. Månen gör dig extra sårbar just nu. Under söndagen ska du satsa på säkra kort. Ta inga risker den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

På fredagen så tar du tag i en massa olika uppgifter som du inte riktigt har hunnit med i veckan. Även om det är tråkigt så känns det skönt att komma ikapp, oavsett om det är räkningar som ska betalas, hem som ska städas eller rutinuppdrag på jobbet. Under lördagen försöker du övertyga en familjemedlem om något. Du skulle lyckas bättre om du använde din charm istället för att bli sur. Lördagskvällen blir lagom social. På söndagen undviker du en släkting som är jobbig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen tar du dig själv på stort allvar. Du har ett projekt som du vill fullfölja och det är inte alltid som du är så disciplinerad att du får något gjort. Under fredagen satsar du på ordning och reda. Ett samtal kan överraska den här dagen. På lördagen får du oväntad hjälp av en vän eller släkting. Det blir en kreativ dag där du både skapar och utvecklar idéer. Kvällen blir lugn och mysig. Söndagen ägnar du dig gärna åt saker som är pilliga och tar tid.

Stenbocken 22/12-19

På fredagen har du lätt för att hamna i gräl. Din vilja är stark den här dagen och ofta kan din aggressivitet ställa till det för dig. När Mars blir stark i ditt tecken kombineras en positiv drivkraft med ett hett temperament och en enorm envishet vilket gör att du kan vara svår att hantera. Under lördagen är ditt humör något jämnare även om de flesta i din närhet fortfarande tassar på tå. Söndagen ägnar du gärna åt utomhusaktiviteter. Du får energi från allt som växer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här helgen bör du ta det lite lugnt. Du har så många olika aktiviteter på gång att du ibland inte hinner med. På fredagen är det främst familjen som gäller. Lördagen handlar om en nära vän och hans eller hennes behov. Lördagskvällen bjuder på trevligt sällskap, god mat och massor av mys. På söndagen försöker du att undvika att stressa, men risken är stor att du inte hinner med allt du planerat att göra och då stressar du upp dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen låter du dig övertalas att göra något som du egentligen inte tycker är så roligt. Resultatet blir bättre än du förväntat dig. Lördagen handlar till stor del om dina egna behov. Det är sällan som du bara kan ta det lugnt och göra precis vad du vill. På lördagskvällen är du lika gärna ensam hemma som du träffar vänner. Ditt sociala behov är lågt just nu och du föredrar en bra bok eller en spännande film som sällskap. Söndagen kan bli överraskande livlig.

Annons