Måndag 22/7-torsdag 25/7

22 jul, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att våga ta ur svängarna även om det är saker som du inte är så bra på. Under tisdagen har du en del vänner som gärna vill träffa dig. Det blir en avslappnad och trevlig dag där du bara myser. Onsdagen tycks fokusera på jobb. Det kan vara något hemma du vill hinna med eller så är du faktiskt på arbetet. Under torsdagen ska du inte låta ett litet gräl förstöra dagen för dig och din partner. Visa att du kan förlåta och be om ursäkt. Det handlar både om att ge och ta.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen tar du det rätt lugnt. Det här verkar vara en dag då du inte vill överanstränga dig. Under tisdagen verkar du var på gång. Då gäller det att få en del gjort. Under onsdagen är det mycket pyssel och många olika saker så ska fungera. Den här dagen gäller det att vara riktigt organiserad. Under torsdagen ger du dig av på en resa, antingen en fysisk resa eller en mental. Det blir en ganska stressig dag samtidigt som du har det trevligt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir stressig eftersom du ska hinna med en massa saker. Här gäller det att vara ute i god tid så att du slipper trängas. Under tisdagen kan ett löfte som du fått infrias. Du blir både glad och förvånad att den här personen kom ihåg dig. Onsdagen handlar om att jämka mellan fler olika parter. Då vill du få alla på gott humör och du är ditt charmigaste jag. På torsdagen ska du inte tveka om du snubblar över ett fynd. Du kan verkligen hitta något unikt den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan gäller det att hitta en balans mellan de saker du måste göra och det saker du vill göra. Genom att varva de tråkiga sakerna med de roliga. I början av veckan har du långtråkigt eftersom du väntar på något. Under tisdagen har en vän något han vill berätta för dig. Onsdagen handlar om att balansera rätt. Vara diplomatisk samtidigt som du är ärlig mot en vän. På torsdagen är det full fart som, gäller hela dagen Det blir en riktigt kul dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen händer det något som du blir förvånad över. Det känns som du har hamnat i en situation som du inte kan styra upp. Tisdagen blir ganska ovanlig. Där är det främst flexibilitet som kan rädda dagen. Du har mycket Måne i ditt tecken och det gör dig mer kreativ än vanligt. Tänk utanför ramarna så löser du de flesta problem. Onsdagen blir ovanligt rolig. Då är det vänner som gäller. Under torsdagen lyckas du med något som du misslyckat med tidigare.

Jungfru 23/8-22/9

Det här blir en vecka som kommer att bli bra om du tar kommandot, om du låter någon annan bestämma är risken stor att du hamnar i knipa. Är det något du är bra på så är det att organisera och få saker att fungera. Under måndagen och tisdagen är det främst effektivitet som gäller. Onsdagen blir slappare. Då kan du njuta av lite lugn och ro. Under torsdagen händer det något väldigt oväntat. Det blir en lite annorlunda dag där du fokuserar på kärlek eller vänskap.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen ser riktigt rolig ut. Antaglien har du semester och kan njuta av att vara ledig. Annars så är det rätt så roligt på jobbet. Det tycks handla mer om vänskap än om fysiskt jobb. Tisdagen blir en viktig dag på flera olika sätt. Här gäller det att du fokuserar på rätt saker. Under onsdagen får du flera olika erbjudanden som du bör överväga. Torsdagen handlar om att vara stark och inte vika i sina åsikter. Som Våg kan du tycka det är svårt att inte få möjlighet att ändra ett beslut som du fattat.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här veckan så ställs du inför ett fullbordat faktum och det är något som du avskyr. När det fattas beslut bakom din rygg och du varken får möjlighet att påverka eller i alla fall säga vad du tycker. Under måndagen och tisdagen är ditt humör riktigt uselt. Du vill egentligen bara ta det lugnt och slappa, men det är en del saker som du måste göra. Under onsdagen tar du dig samman och försöker se positivt på tillvaron. Under torsdagen besöker du vän eller släkting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir riktigt rolig. Då är du in ditt esse och skämten haglar omkring dig. Du njuter av att var mittpunkten för alla personers uppmärksamhet. Under tisdagen är det främst en sak du bör fokusera på. Tillåt dig inte att sväva ut i tankarna för då kommer de här uppgifterna ta onödigt lång tid. Under onsdagen är du på riktigt gott humör. Torsdagen blir en bra dag där dina känslor prioriteras. Är du nykär så kan det hända att du få en romantisk dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan blir något av en ny start. Det kan vara att du går på semester eller att du börjar jobba igen. Mycket i ditt liv kretsar kring familjen just nu. Det blir en bra vecka särskilt måndagen och tisdagen är positiva. Under onsdagen får du nyheter som hjälper dig att fatta ett beslut. Du har länge tvekat i hur du ska göra med den här frågan, men nu känner du att du har tillräckligt med fakta för att fatta ett beslut. Torsdagen blir mysig. Den dagen handlar om gemenskap.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen njuter du av lugn och ro. Det blir sköna dagar där ditt främsta mål r att göra så lite som möjligt. Under onsdagen drabbas du av dåligt samvete. En person som du känner har behov av hjälp, men just nu kan du inte göra så mycket för den här personen. Under torsdagen ser du nya saker och möter nya människor. Det blir både en givande dag och en lite stressig dag. Här gäller det att ha målet i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen får du inte bli arg om du inte bestämmer. De här dagarna har du mycket Mars i ditt tecken och det gör att du vill leda snarare än att följa, men just nu är det inte möjligt. Du måste försöka anpassa dig till andra. Under onsdagen stöter på en person en både skrämmer och farsinerar dig på samma gång. Torsdagen blir ganska varierande dag där du får en hel del nyttiga saker gjorda.

Annons