Fredag 26/7- söndag 28/7

26 jul, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen handlar det om att få dagarna att gå. Livet går ovanligt långsamt just nu och du känner dig riktigt uttråkad. Under fredagen träffar du gärna familjen. Det blir en stillsam dag som riktar in sig på mat till stor del. Under lördagen försöker du locka med både din partner och dina vänner på något roligt, men ingen orkar göra något så antingen får du aktivera dig själv eller finna dig i att vara hemma och slöa. Söndagen blir ett litet avbrott, då har du lovat att ställa upp för en vän.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir riktigt rolig och lärorik. Du träffar nya människor, ser nya saker och vågar pröva på saker som du inte testat tidigare. Under både fredagen och lördagen suger du åt dig av alla nya intryck. Det blir sköna dagar där intressen och impulsivitet styr dagarna. Kvällarna tycks handla om trevligt sällskap och god mat. Under söndagen passar du på att göra en utflykt eller en kortare tripp. Den här dagen finns det en risk att du gör av med rätt så mycket pengar.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del saker du måste ta hänsyn till den här helgen och det gör att du blir lite begränsad i ditt val av aktiviteter. Under fredagen kan du stöta på problem som är relaterade till ekonomin. Det blir en del åtstramningar för att klara resten av sommaren, men om du bara tänker dig för så kommer det att gå bra. Under lördagen är det vänner och fest som är i fokus för din uppmärksamhet. Det blir en trevlig dag och en rolig kväll. Under söndagen är du rätt så trött, så vill du mest slöa.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir ganska intressant, då händer det mycket kring dig. Du får höra något i förbifarten som faktiskt kan gynna dig på sikt. Under lördagen möter du många människor i något sammanhang. Venus gör dig social och dagen bjuder på fler mindre men trevliga överraskningar. På kvällen tar du det gärna lugnt med familjen. Den sista dagen den här helgen ägnar du åt reflektion. Det finns en del saker som du behöver fundera igenom inför kommande vecka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en livlig helg. Redan på fredagen har du fullt upp. Du har lovat en vän att göra en tjänst och nu kan du inte backa undan. Det finns en mindre risk för konflikt under lördagen. Mars gör ditt tecken en smula aggressiv och det sammantaget med en ganska irriterande bekant eller släkting kan bidra till det här grälet, med undantag för ditt humör så blir lördagen rätt så harmonisk och du får en chans att verkligen koppla av. Söndagen tycks handla om bristen på känslor i ett visst sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen vill du verkligen inte stressa. Du behöver lugn och ro omkring dig för att hitta din inre balans. Under fredagen möter du en vän eller kollega som du inte sett på ett tag. Det blir ett kärt återseende. Under lördagen passar du på att göra praktiska saker som att städa hemma, fixa med småsaker som har gått sönder eller dona i trädgråden. Det blir en produktiv dag där du känner dig nyttig. Under söndagen ska du passa på att göra en nära vän lite extra glad.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen blir du ganska arg på en bekant eller granne. Den här personsen har en förmåga att trycka på knappar hos dig som du plockar fram din sämsta sida. Under fredagen får du gärna hålla dig för dig själv. Ditt humör pendlar rätt rejält den här dagen på grund av Plutos inverkan och det gör att du kan få ett utbrott för småsaker. Lördagen blir lite bättre, då kan du hantera att ha människor omkring dig. På söndagen bör du ägna dig åt utomhusaktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen passar du på att träffa människor som du inte har sett på länge, det blir ett kärt återseende.  Både dagen och kvällen andas harmoni och värme. Under lördagen låter du dig uppfyllaas av Månens kreativitet vilket ger dig en massa bra idéer om hur du kan förändra och förbättra saker i ditt hem. Lördagskvällen tycks bjuda på en godare middag eller en fest. Kvällen blir riktigt trevlig. Under söndagen kan ett möte med en vän få dig att tänka om i en speciell fråga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en ganska intensiv dag eftersom du har så järn i elden. Oavsett om du arbetar eller har semester så verkar du fylla dagarna ordentligt. På kvällarna är du ofta trött och somnar tidigare än du tänkt dig. Under lördagen och söndagen njuter du av att träffa vänner och slappa. De här dagarna blir ett skönt avbrott i dina annars så hetsiga vardag.  Unna dig att inte göra något mer ansträngande än att skära upp maten på din tallrik. Du och din kropp behöver den här vilan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lång, slö och härlig helg att se fram emot. Mycket kretsar kring din familj just nu. Det är dina och deras intressen som priorieras fram allt annat. Under fredagen lagar du gärna mat åt dem du tycker om. Du älskar att skämma bort familjen både med små överraskningar och verbala komplimanger. Under lördagen är du gärna utomhus. Att suga in jordenergi ger dig kraft att orka med hösten. Söndagen blir en riktigt lugn dag där du först och främst unnar dig att vila.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om dig och om din familj. Viljan att se nya saker får dig att utforska din närmiljö den här dagen. Det blir både annorlunda och lärorikt. Under lördagen möter du en person som fascinerar dig med sin digra kunskap i ett visst ämne. Du lär dig en hel del nya saker den här dagen. Under söndagen är du på upptäcksfärd igen. Nu har du nya mål i sikte. Det finns saker som du vill lära dig och du måste aktivt skaffa dig kunskapen i det här ämnet.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen handlar om dina intressen och din vilja att släppa in nya vänner inom din personliga sfär. Du har ofta svårt att blir personlig med människor som du bara känner lite ytligt. För dig måste det klicka direkt eller så kommer du inte att bli nära vän med den här personen. Lördagen och söndagen blir bra dagar att utveckla och upptäcka nya sidor av dig själv. Unna dig de här dagarna av reflektion.

Annons