Måndag 29/7- torsdag 1/7

29 jul, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig vecka där du sätter dig själv i första rummet. Det är sällan som det finns tid eller ork att prioritera dina egna intressen, men både måndagen och tisdagen handlar om dig. Onsdagen blir en bra dag om du vill shoppa eller fynda saker på loppis. Då har du tur när det gäller affärer. Under torsdagen tar du tag i en del trista men nödvändiga uppgifter som rör ekonomin. På kvällen gör du något roligt som tröst.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn vecka där du unnar dig att inte stressa. Under både måndagen och tisdagen unnar du dig att göra saker som du tycker är roliga. Det kan vara heldagsupplevelser eller bara smålyx som en fika med en god vän. Under tisdagskvällen äter du lite extra gott. Onsdagen handlar om att vara i nuet och inte bry sig så mycket om framtiden. Ibland grubblar du för mycket och då glömmer du bort att njuta av det ögonblick som du upplever just nu. Torsdagen blir stressig och händelserik.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen och tisdagen har du fullt upp med att förstå ett problem som behöver lösas omgående. På sätt och vis kan det vara smart att be om råd i den här frågan. Under onsdagen hoppas du på att träffa en person som ständigt undviker dig. Du behöver få svar för att få sinnesro. Hans eller hennes förändrade attityd bekymrar dig. Torsdagen handlar om att visa respekt för andra. Då får du öva dig på att vara riktigt ödmjuk.

Kräftan 21/6-22/7

Den här veckan inleds stressigt men blir lugnare ju länge veckan går. På måndagen verkar du vara försenad med allt du gör. Du försöker hinna ikapp, men när du stressar blir du bara ännu mer ineffektiv. Under tisdagen har du varvat ned lite och kan vara effektiv trots att du har mycket att göra. Du är mer organiserad tack vare inflytande från Jungfrun och det hjälper dig väldigt mycket den här dagen. Onsdagen och torsdagen blir mer lagom. Där kan varva det roliga med alla måsten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen ska du inte bli arg om du får kritik. Du måste kunna ta både positiv och negativ respons på dina idéer. Även om du tänker kreativt är det viktigt att du hela tiden har en praktisk vinkel på det hela. Under tisdagen flirtar du gärna. Venus gör att du utstrålar en självsäkerhet som gör dig attraktiv för omvärlden. Under onsdagen tvekar du om du ska avskölja en rykte som du hört för en vän. Torsdagen handlar om att våga var sig själv bland människor du inte känner.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen handlar mer om att vara plats  än att göra så mycket nytta. Det är viktigt att du visar dig positiv till att som sker omkring dig. Under måndagen och tisdagen sker det mycket i ditt horoskop och känslorna kan bli rätt som omtumlande. Onsdagen bjuder på en och annan överraskaning så det gäller att du är flexibel. Under torsdagen är det viktigt att du inte slarvar med de små detaljerna. Det kan vara avgörande på sikt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under början av veckan sker det en hel del olika saker så det gäller att du är alert. Är du för trött kan det hända att du missar viktiga detaljer. Under måndagen är det noggrannhet som gäller, särskilt om du har med pengar att göra. Tisdagen blir mer kreativ, då kan du utnyttja din fantasi. Under onsdagen bör du vara försiktig så att du inte sårar en vän oavsiktligt. Ibland kan sanningen svida. Torsdagen blir en rolig dag då vänner och fest tycks vara i fokus. Njut av den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här veckan verkar du anpassa dig till nya förhållanden. Det kan vara att du påbörjar eller avslutar en semester. Det blir en skön start på veckan eftersom du slipper stressa. Du prioriterar att vila och ta det lugnt, något som du sällan unnar dig. Tisdagen blir rolig eftersom du umgås med människor som står dig nära. Under onsdagen njuter du av att människors uppskattning. Du tycker det är roligt med lite uppmärksamhet. Torsdagen blir riktigt lugn.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att var fokuserad och närvarande mer än något annat. Det är viktiga beslut som fattas den här måndagen och dem vill du inte missa. Under tisdagen tar du en paus från en vän som börjar bli lite efterhängsen. Du har ett behov av att få vara ifred och komma ifrån. Under onsdagen drabbas du av dåligt samvete för något som du missat. Torsdagen blir en bra dag om du vill vara kreativ. Du har en förstärkning av Månen position och det hjälper dig att skapa nya saker.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen försöker du undvika att hamna i gräl med en person som är väldigt lättretad just nu. Det kan vara en vän eller en familjemedlem. Här gäller det att tassa på tå. Under tisdagen får du flera fina komplimanger som du bör suga åt dig av. Du har förtjänat varenda en av dem. Under onsdagen hinner du få mycket gjort om du bara vågar vara lite framåt och ta för dig av den hjälp som erbjuds. Du behöver inte alltid göra allt själv. Torsdagen passar bra för träning och sport.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen verkar du vara på resande fot. Det kan uppstå en del irritation om du blir försenad. Försök att passa tiderna den här dagen. Under tisdagen kan du äntligen slappa, slappa och slappa. Det blir en härlig dag då den egna bekvämligheten är i fokus. Under onsdagen så träffar du gärna vänner och bekanta. Torsdagen handlar om att uppleva nya saker och att ta för sig av det som erbjuds. Var inte blyg utan njut av den uppmärksamhet som du får.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan tycks kretsa kring ditt välbefinnande. Det kan vara att du är på semester eller jobbar så har du en väldigt behaglig tid. Under måndagen och tisdagen ägnar du dig åt saker som du tycker är stimulerande och intressanta. Onsdagen handlar om att vara först i ett visst sammanhang för att vinna fördelar. Under torsdagen tar du initiativet till en ny och stimulerande vänskap. Det blir en rolig och intressant dag.

Annons