Fredag 2/7- söndag 4/7

02 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här helgen får du flera roliga förslag på aktiviteter, men du är lit för trött för att orka haka på. Redan på fredagen börjar du känna dig lite hängig. Det kan vara att du börjar bli sjuk eller så är du helt enkelt trött. Försök att vila så mycket du kan den här dagen. Under lördagen är du fortfarande seg även om du orkar träffa familj och vänner. Se till att ta det lugnt den här perioden. Under söndagen ska du passa på att ordna med papper och en del saker som rör ekonomin.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en riktigt härlig helg då du helt går upp i nuet. Du tar dagen som den kommer och funderar inte så mycket över framtiden. Fredagen bjuder på en härlig kombination av nöjen och hemmamys. Lördagen handlar om att vara utomhus. Är det soligt suger du in all solenergi och plussar på förrådet inför hösten. Under söndagen är du öppen för alla typer av förslag. En bra dag att gå på museum och lära sig lite nya saker. Just nu suger du åt dig alla typer av information.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen ska du undvika att äta saker som skaldjur och fisk. Det finns en risk för akut sjukdom i ditt tecken som är relaterad till magen. Om du bara är noga med hygienen den här dagen kommer du slippa att ligga sjuk i helgen. Under lördagen finns det flera olika alternativ att välja på. Vad du gör beror en hel del på dagsformen. Söndagen blir en stressig dag där du ska hinna med du missat tidigare i veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen handlar om att ha kul, du vill ut och träffa människor. Fredagen ser aktiv ut oavsett om du arbetar eller är hemma. Under dagen har du fullt upp och timmarna flyger iväg. Lördagen handlar till stor del om dig och dina vänner. Venus förstärker din sociala sida och får dig att vilja vara i centrum för människors uppmärksamhet. Under lördagskvällen är det inget mindre än fest eller att gå ut som duger. Söndagen blir rätt så seg. Efter en lång lördagsnatt förtjänar du lite lugn och ro.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en lugn och skön helg att se fram emot. Efter en vecka som var full av nya intryck och en del slitningar så tycker du det är skönt när fredagskvällen blir näst intill tråkig. Under lördagen passar du på att vara utomhus och njuta av att det är sommar oavsett om solen är med dig eller inte. Söndagen blir en ganska livlig dag där barn och djur tycks figurera i centrum för din uppmärksamhet. Njut av en bra dag tillsammans med dem du håller av.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen ska du inte tveka när en vän kommer med ett roligt förslag. Ibland kan du vara lite seg när det gäller att improvisera, men idag ska du verkligen passa på. Lördagen blir lugn och skön. Du njuter av sommaren och unnar dig lite extra lyx i form av god mat och kanske något snyggt på rean. Venus skänker ditt tecken en harmonisk inställning till livet. Under söndagen tycks du fira något. Det kan vara en födelsedag eller en annan viktig tilldragelse.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen handlar om att ta steget fullt ut. Du har länge stått och velat om du ska våga ta ett initiativ eller inte, men nu när du har bestämt dig är det dags att ta tjuren vid hornen. Under fredagen kan en vän ha bekymmer och söka sig till dig för att få råd. Under lördagen få du nys om en hemlighet som kan vara svaret på en hel del frågor som du gått och grubblat på. Under lördagskvällen möter du nya människor på en fest eller middag. Söndagen handlar om att var lyhörd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en lång och skön helg att se fram emot. Efter en intensiv vecka behöver du få pusta ut. Oavsett om det är semester eller inte så tycks du fylla dina dagar ordentligt och det gör att du inte alltid hinner med att koppla av så mycket som du skulle behöva. Under fredagen får en vän dig att agera i en situation som du annars skulle vara passiv i. Lördagen blir rolig och lagom aktiv. Då är det främst familjen som står i fokus. Under söndagen kan nyheter få dig att stanna upp och fundera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir lite lugnare än du planerat, men trots att du inte får en så festligt kväll så blir den skön och mysig. Under lördagen förväntar du dig att få hjälp av en vän som inte vill ställa upp. Du blir både arg och besviken eftersom du faktiskt funnits där för henne när hon har haft det jobbigt. På söndagen passar du på att träffa en släkting eller äldre vän som du inte ser så ofta. Det blir en lat och mysig dag som handlar om ha trevligt.

Stenbocken 22/12 – 19/1

Under fredagen kan det hända att du blir arg på en nära vän. Pluto ger ditt tecken ett labilt drag och du reagerar väldigt starkt på vissa saker. Under fredagskvällen vill du gärna synas och höras. Normalt sett håller du dig i bakgrunden, men inte den här gången. Lördagen blir en rolig dag där äventyr och sport tycks stå på agendan. Trots att du brukar vara lite försiktig av dig så uppför du dig ovanligt våghalsigt. Under söndagen trotsar du ett förbud och det får konsekvenser.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen vill du vara i ensam med en vän, men av olika orsaker verkar det få svårt att få till ett möte på tu man hand. Under fredagskvällen är det ett större umgänge eller fest som händer. Under lördagen träffar du gärna familjen. Det riktigt mysig dag där du inte behöver anstränga dig. Du kan vara dig själv och alla accepterar dig som du är. Söndagen tycks bjuda på en del nya äventyr. En rolig dag där du lär dig en massa.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här helgen försöker du hinna i kapp med saker som hamnat efter av en eller annan anledning. Fredagen kan du uppleva som stressig. Här gäller det att planera din dag ordentligt. Lördagen blir också intensiv, men på ett bättre sätt. Det finns mer utrymme för improvisation. Du gillar när det änder saker omkring dig. På söndagen tar du tag i en del projekt som är relaterade till jobbet. Det verkar som du vill ligga bra till inför kommande vecka.

Annons