Måndag 5/7- torsdag 6/7

05 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Du har en del att stå i, men inget som du inte kommer att klara galant. Just nu finns det mycket harmoni i ditt horoskop. Du njuter av lugn omkring dig och du umgås mycket med familj och vänner. Under måndagen och tisdagen känner du dig lite lat. Du hittar på ursäkter för att slippa ge dig ut på längre utflykter. Under onsdagen blir du stressad över småsaker. Här gäller det att coola ned. Torsdagen blir en bra dag som du gärna spenderar utomhus.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen blir två intensiva med givande dagar. Det finns mycket du vill få gjort under den här perioden och du satsar på att jobba hårt, oavsett om det är hemma eller på jobbet. Måndagen blir ganska stressig, det finns mycket du måste hinna med. Under tisdagen satsar du på att vara lyhörd och hjälpsam. Onsdagen blir en trevlig dag där något slags firande tycks stå i centrum för din uppmärksamhet. Torsdagen blir helt klart den mest tillfredställande dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan blir lagom stressig. Det kan hända att du fortfarande har semester, men då ser du till att förena nytta med nöje. Har du börjat jobba igen så är tempot lugnt och du passar på att njuta av att få tid att umgås lite med dina kollegor. Under måndagen och tisdagen försöker du lösa en gåta av något slag. Onsdagen blir lite förvirrande eftersom det finns en hel del projekt som du vill ro iland. Under torsdagen tar du ett stort steg framåt känslomässigt.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen inleds i högt tempo och risken är stor att du får stressa mer än du planerat. Under tisdagen händer något som kommer förändra delar av ditt liv på ett dramatiskt sätt. Här gäller det att vara flexibel och lyhörd. Under onsdagen träffar du en person som imponerar på dig med sin kunskap och sin förmåga att se lösningar på problem. Torsdagen blir en dag så du måste samarbeta med personer som du egentligen inte tycker om. Det blir en nyttig läxa i ödmjukhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan har du mycket att göra. Du måste hela tiden ligga steget före, och för dig, som inte är så välorganiserad så är det bra om du faktiskt försöker att strukturera dina dagar. Under måndagen får du en hel del utmaningar att sätta tänderna i. Tisdagen blir en intensiv dag på ett bra sätt. Då både ser och lär du dig nya saker. Onsdagen och torsdagen handlar om att ta och ge. Kompromisser har aldrig varit din starka sida, så gäller det att hitta en metod som fungerar för alla.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen får du gärna vara lite extra söt mot en kollega eller familjemedlem som går igenom en jobbig period. Det är bra om du visar att du kan bjuda till lite extra för den här personens skull. Under tisdagen får ett rykte dig att bli rasande. Du avskyr den här typen av skvaller. Onsdadagen handlar om att var på rätt plats vid rätt tillfälle för dig, något som kan bli en utmaning i längden. På torsdagen lyckas du bra med affärer.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen inleds stressigt för att sedan bli lugnare under dagen. På tisdagen får du en uppgift som kräver hela din fantasi och inlevelseförmåga för att klara av att lösa. Det blir en riktigt svår nöt att knäcka, men om du bara är flexibel kommer du att klara den här uppgiften galant. Tisdagen handlar om vänskap och i vissa falla kärlek. Det blir en skön och rolig dag fylld med olika aktiviteter. Onsdagen och torsdagen blir lugnare, äntligen får du chansen att pusta ut.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan handlar till stor del om att ta och om att ge. Har du ett förhållande kan mycket av kompromisserna röra er relation. Du vill oftast följa din egen väg och du blir irriterad om du måste göra som andra vill. Den här veckan kommer du att få lära dig en hel del nya saker, men det blir under villkor som du själv inte skulle ha valt. Bra dagar att göra saker på kvällarna är tisdag och onsdag. Då finn det som mest energi i ditt tecken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under början av veckan vill du gärna träffa vänner och släktingar. Venus gör ovanligt social och du hinner med att besöka många personer under måndagen och tisdagen. På onsdagen har du andra aktiviteter som väntar. Du provar på något som är lite svårt och som är en lite äventyrligt. Eftersom du gillar utmaningar så kommer dagen blir rolig.  Torsdagen blir stressig eftersom du har för många järn i elden samtidigt. Det är bättre att fokusera på en sak i taget.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen och tisdagen får det verkligen chansen att njuta. Det blir lugna dagar där familjen står i fokus för din uppmärksamhet. Onsdagen handlar om att få saker gjorda utan att stressa. Om du lägger upp en plan för dagen kommer saker att löpa på smidigare. En bra dag för shopping och för att hitta nya intressen. Under torsdagen ryker du kanske ihop med en vän eller familjemedlem. Ditt humör svänger väldigt den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill och du är bra på att sätta upp mål och planer för att förverkliga dina visioner. Under den här veckan jobbar du hårt för att bli klar med ett speciellt projekt. Hur du kommer lyckas beror mer på ditt tålamod än på projektet ifråga. Under måndagen och tisdagen gäller det att du är noggrann. Onsdagen blir en bra dag där du förhandlar mycket. Du vill få igenom en del idéer som du har. På kvällen tycks ett firande av något slag vara i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen försöker du vara hemma så mycket som möjligt. Du är trött de här dagarna och din energi går på sparlåga. Vad du behöver är att ta dig ut till en plats nära havet. Vatten skapar balans i ditt tecken och får dig att tänka klarare. Genom att bara sitta vid havet får du hjälp att sortera ut både dina känslor och dina tankar. Under onsdagen behöver du en väns hjälp. På torsdagen vill du visa vad du kan.

Annons