Fredag 6/9-söndag 8-/9

06 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du dig friheter som du inte unnat dig tidigare. Du tycker att du förtjänar lite lyx i vardagen. Under kvällen har du både trevligt och du knyter kontakter. Du inser att du borde vara mer social. Lördagen handlar främst om familjen och om närheten till dem du älskar. Det blir en bra dag där du inser hur mycket dina nära betyder för dig. Under söndagen ska du inte tveka om du erbjuds en bra deal. Det är precis så bra som det verkar vara vid första anblicken.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lagom stressig, visst har du mycket att göra men vägrar att låta det påverka kvaliteten i det du levererar. Hellre att du gör mindre men bra än mycket och slarvigt. Under lördagen tycks nära vänner och familj vara i centrum för din uppmärksamhet. Det blir en avslappnad dag där du lägger mycket fokus på dem som står dig nära. Under söndagen tar du det riktigt lugnt. Det kan hända att du börjar känna av en förkylning eller något liknande. Ditt horoskop varnar för ohälsa.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen fokuserar du på att göra roliga och ovanliga saker. Oavsett om du testar bergbestigning, go-cart eller djuphavsfiske så testar du gränserna för vad klarar av. Just nu finns det mycket äventyr i ditt tecken och en vilja att utforska det okända. Är du singel tar du dig gärna an uppgifter som innebär resor och miljöbyten. Har du ett förhållande så blir ditt riskbettende lite mindre. Då nöjer du dig med att sätt krydda på helgen snarare än utmana döden.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen handlar främst om familj, mys och att vara i nuet. Du har kommit in i en period som skänker ditt tecken lugn. Fredagen bjuder på en del smågräl, men det är mest gnabb, inget allvarligt. På lördagen träffar ni du en hel del människor. Under lördagskvällen kan ett samtal få dig att ta en annan val än den du slagit in på. Under söndagen visar du upp en ny sida av dig själv. Du får möjligheten att ändra på något som du är missnöjd med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Helgen handlar om att våga ta för sig och om att vara i centrum. Du har ofta hamnat i bakgrunden den senaste tiden och det passar inte din personlighet. Du gillar att stå i centrum för människors uppmärksamhet och nu får du chansen. Under fredagen kan en kollega irritera dig, så försök att hålla din irritation inom kontroll. Under lördagen möter du nya människor som kan hjälpa dig med att lösa ett problem som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra start på helgen. Du känner dig mer motiverad än du brukar och du lyckas entusiasmera din med arbetare. Under lördagen är det främst vila som gäller. Din kropp är utsliten trots att det inte var länge sedan du hade semester. En vän som har problem hemma söker upp dig för att få ett råd. Använd dig av din egen erfarenhet när du vägleder honom eller henne. Under söndagen stöter du på en person som du inte sett på många år. Det blir ett möte som väcker minnen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen träffar du många människor i olika situationer. Det blir en händelserik och varierande dag. Under kvällen får du flera roliga förslag på aktiviteter, men chansen är stor att du väljer att stanna hemma och mysa istället för att gå ut. Under lördagen är det främst familjen som gäller. Det kan vara gemensamma aktiviteter eller så firar ni någon bemärkelsedag. Under söndagen är du gärna utomhus och ägnar dig åt olika projekt som har med en hobby att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen är det främst ett starkt intresse för självutvecklande intressen inom konst, sport eller natur som gäller. Fredagen blir rätt så intensiv under förmiddagen, medan eftermiddagen känns mer strukturerad och organiserad. Under fredagskvällen roar du dig gärna med vänner. Det finns en antydan till romantik i ditt horoskop som kan ge ditt tecken en flirtig framtoning. Under lördagen bekymrar du dig för vissa utgifter som du har. Söndagen handlar om att släppa in en vän i ditt liv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu sker det många olika saker samtidigt och det kan vara svårt att hålla rätt på alla olika strömningar på jobbet. Det bästa du kan göra är att avvakta och se vad som händer. Undvik att prata strunt om andra och försök att håll dig utanför allt intrigerande. Under lördagen möter du en eller flera personer som är både kloka och inspirerande. Du lär dig mycket den här dagen. Söndagen blir lite mindre aktiv. Då fokuserar du dig på ditt eget välbefinnande. En dag som du fyller med vardagslyx.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig helg som börjar redan tidigt på fredagen. Oavsett om du arbetar eller är ledig så känner du dig på ovanligt gott humör. Under lördagen träffar du gärna vänner. Det blir en mysig dag där mat, sällskap och vänskap tycks dominera. Kvällen kan bjuda på överraskningar i form av oväntade avslöjanden. Under söndagen försöker att jämka mellan olika intressen inom familjen. För dig är det viktigt att alla trivs.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Både fredagen och lördagen kan upplevas som en smula stressiga. Du har som vanligt många järn i elden och det är lite svårt för dig att hinna med allt som du vill göra. Det viktiga de här dagarna är du tar en sak i taget och inte tänker för lång framåt. Försök att avsluta de projekt som du påbörjat istället för att hela tiden börja på nya saker. En nära släkting, partner kan bli irriterad på alla dina idéer som inte tycks ha någon verklighetsförankring. Söndagen bjuder på goda nyheter för din del.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir en riktig varierande dag. Du har många olika uppdrag och du får tänka både praktiskt och kreativt på samma gång. Det finns en underliggande ohälsa i ditt horoskop som kan bidra till att du behöver vila mer än du brukar. Lördagen blir en lite lugnare dag där du funderar mycket över livet och framtiden. Försök att inte oroa dig för saker som du inte kan påverka. Söndagen blir en riktigt bra dag, då ser du positivt på det mesta i ditt liv.

Annons