Fredag 9/8-söndag 11/8

09 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under helgen försöker att kompensera för ett misstag du har gjort. Du upptäcker att vissa familjemedlemmar inte är särskilt lättcharmade utan föredrar att vara sura. Här gäller det att gå varsamt fram. Under fredagen är du stressad eftersom du ligger efter med ett projekt. Lördagen handlar mycket om familjen och om att få alla att må bra. På söndagen försöker du aktivera en ganska gnällig släkting. Det blir en tuff utmaning.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir rätt så stillsam. Du njuter av att umgås med din familj och dina vänner. Under dagen dyker det upp en del välkomna, men oväntade nyheter. På lördagen är du full fart både under dagen och på kvällen. På dagen har du roliga utomhus aktiviteter att ägna dig åt och under kvällen är det främst släkt och vänner som gäller. Det blir en riktigt lyckad dag och kväll. På söndagen är du lite seg, den senaste veckan har varit intensiv och nu tar tröttheten ut sin rätt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har fullt upp den här helgen. Både fredagen och lördagen blir intensiva dagar där du har svårt att fokusera på en sak i taget. Under fredagen har du lätt för att råka i konflikt med människor, särskilt personer som står dig nära. En kombination av Plutos och Mars positioner gör att du blir mer lättretad än vanligt. Under lördagen så försöker du be om ursäkt genom att visa extra mycket omtanke. Söndagen tycks handla om en resa eller en utflykt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen ska du undvika att hamna i situationer som tvingar dig att välja. Just nu har du väldigt svårt att bestämma dig, oavsett om det gäller små eller stora val. Det här problemet stammar från en påverkan från Vågen och kommer att hålla i sig ett tag. Både fredagen och lördagen blir lugna men trevliga dagar där du fokuserar på att vila och på att träffa vänner. Under lördagskvällen vill du fira något eller någon lite extra. Söndagen blir en bra dag om du sluta irritera dig på bagateller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här helgen så händer det en hel del olika aktiviteter, men tyvärr är du lite för trött för att känna någon entusiasm. Det vore bra för dig att få vila ut, men du har många plikter som du måste uppfylla innan du kan unna dig en riktigt lat dag. På fredagen har du en tendens att reta upp dig på en bekant eller kollega. Under lördagen är ditt humör på topp, men din kropp kräver att få vila. Allt du gör går rätt så långsamt. Under söndagen är det planer inför hösten som styr dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra helg med en hel del aktiviteter. Under fredagen kombinerar du saker som du måste göra med saker som du tycker är kul att göra. Under kvällen träffar du gärna vänner. Det blir en omväxlande kväll där du träffar nya bekantskaper. Lördagen börjar lite segt, men fram emot lunch kommer du igång. Det blir en härlig dag där du försöker att hinna med allt möjligt roligt. Tänk på att inte stressa när du är ledig, du behöver få vila ut ibland.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen och lördagen blir ganska intensiva dagar eftersom du har så många järn i elden. Precis som Jungfrun har du svårt att slappna av och bara ta det lugnt. Du vill få en massa saker gjorda på kort tid. Under fredagen blir det mest arbete. Men en långlunch med en vän passar bra. Lördagen handlar främst om att visa respekt inför andra och att vara på plats. Under söndagen får du fina komplimanger från en person som du beundrar mer än du vill erkänna.

Skorpionen 23/10-21-11

Det här blir en rolig helg, i alla fall om du tillåter dig att slappna av och bara njuta. Under fredagen kan en positiv påverkan från Månen skänka ditt tecken lite extra kreativitet. Använd det till att skapa och förverkliga några av dina många idéer. På lördagen satsar du stort på att imponera på en person som du beundrar. Det blir precis så bra som du tänkt dig. Under lördagskvällen kan det finnas romantik eller stark vänskap på menyn. Söndagen är en bra dag för att planera och driva igenom projekt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här helgen ifrågasätter du en väns beslut. Visst är det upp till honom eller henne vad han eller hon vill göra med sitt liv, men som vän tycker du att du har rätt till en åsikt. Under fredagen försöker du övertala personen ifråga att ta sig lite mer betänketid. Under lördagen vill du gärna vara först på plats i ett visst sammanhang. Söndagen blir lugn och harmonisk. Då satsar du på att vara utomhus en hel del.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir ganska intensiv eftersom du har så många saker som du vill göra. Här gäller det att kunna prioritera för att hinna med det som är viktigast. På lördagen vill du visa en nära vän extra omtänksamhet och det gör du genom att överraska med en fin middag eller en present. Du älskat att göra dina nära och kära glada.  Under lördagskvällen möter du en hel del människor som du tycker om i ett sammanhang som kan vara en fest. På söndagen njuter du av sommaraktiviteter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här helgen har du fullt upp, dels med dina egna projekt och dels med saker som involverar flera olika personer och som är inplanerade sedan lång tid tillbaka. Under fredagen så pysslar du med saker som du själv har planerat. Lördagen tycks handla om fler personer än du. Dagen blir stressig, men kvällen blir riktigt trevlig. Då lyckas du slappna av och helt gå upp i nuet. Under söndagen är det främst  sol och bad och shopping som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu finns det mycket trevliga aktiviteter i ditt tecken. Under både fredagen och lördagen gör du små, men roliga utflykter. Särskilt lördagen bjuder på en kombination av olika nöjen. På lördagskvällen vill du visa en vän att han eller hon betyder extra mycket för dig. Det gör du genom en kombination av omtanke och komplimanger. På söndagen försöker du hinna med både lite olika måsten och lite lugn och ro. Det blir en skön dag utan stress.

Annons