Måndag 12/8- torsdag 15/8

12 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början av den här veckan har du väldigt lite att göra. Du njuter av ett ganska makligt tempo, något som du inte är van vid eftersom du oftast har många järn i elden. Under tisdagen är du ovanligt kärleksfull, det kan vara mot din partner, mot djur eller mot barn. Onsdagen fokuserar på de små värdena i livet. Det blir en dag då du njuter av att finnas till. Under torsdagen tvingar du dig själv att ta tag i tråkiga men nödvändiga uppgifter.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan har du inga måsten utan du tar dagen som den kommer. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ser du till att fokusera på nuet och inte fundera så mycket över framtiden. För dig fungerar saker bäst om du bara tillåter dig att vara organiserad. När du blir stressad så glömmer du ofta bort att prioritera och då blir det fel. Under tisdagen och onsdagen får du flera fina komplimanger som både rör din person och ditt arbete.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan blir något av en rivstart. Du inser att du ligger efter med en hel del viktiga projekt och här gäller det att rappa på om du ska komma i kapp. Under tisdagen får du inte fuska med saker som kräver stor noggrannhet. Onsdagen blir en kreativ dag eftersom Månen plötsligt får inflytande över ditt tecken. På torsdagen är du väldigt bestämd. Du viker inte för någon utan tänker följa din egen plan till varje pris.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att vara förstående för någon annans problem. Genom att lyssna och ta in vad din vän säger så kommer det att bli enklare att förstå hans eller hennes situation. Under tisdagen kan ett uppdrag få dig att köra fast. Du har råkat ut för något så ovanligt som fantasibrist. Här gäller det ta hjälp av en kollega eller en vän. Under torsdagen satsar du på att få en hel del gjort. Det blir en rolig och produktiv dag.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under måndagen och tisdagen får du inte tveka när en vän eller kollega ger dig goda råd. Genom att lyssna på den här personen kan du vinna en hel del fördelar. Han eller hon har varit med betydligt längre än vad du har. Under tisdagen eller onsdagen satsar du hårt på att visa upp din allra bästa sida inför en ganska stor publik. Här häller det att inte vara lättskrämd. Torsdagen blir lite lugnare. Då är det bra om du väger dina ord på guldvåg.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen tvekar du en hel del. Du har haft funderingar på hur du ska kunna klara ett visst problem, och nu när du är tvungen att hitta en lösning blir du rädd. Under onsdagen får du hjälp från oväntat håll och det underlättar en hel del. Du inser att du kanske dömt ut den här personen lite för tidigt. Det är dags att ge honom eller henne en andra chans. På torsdagen är det främst noggrannhet och ordning som kan hjälpa dig att nå dina mål.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du tvekar en del den här veckan. Veligheten håller i sig och ställer till problem. Eftersom du inte kan bestämma dig, oavsett om det rör livsavgörande frågor eller funderingar över dagens klädsel så kommer du inte framåt. Egentligen är det bäst om du överlåter beslutandet åt någon annan den här perioden. Det är enklare för dig att göra som du blir tillsagd än att försöka att själv komma fram till något vettigt. Bästa dagar för motion är träning är tisdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del att stå i början av veckan. Mycket handlar om rutiner och om organisation, två saker som inte är din starka sida. Du är för impulsiv för att orka hålla dig till en viss mall. När du får en idé vill du flöja den direkt oavsett vad du egentligen måste göra. Det bästa för dig är om du kan jobba med en lugnare och mer metodisk person som är född i jord. Det kan stabilisera dina infall samtidigt som du ger din kollega en hel del inspiration och motivation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här veckan tar du tag i ett större projekt som du planerat under en tid. Det blir roligt att starta upp någon nytt samtidigt som det är ansträngande att hinna med allt annat som du måste göra. Under måndagen och tisdagen kan du vara irriterad eftersom du behöver få vara ifred. Onsdagen är en mer social dag där du frivilligt anmäler dig till att hjälpa en vän. Under torsdagen behöver du hitta tillbaka till din inspiration. Det gör du bäst vid öppna vatten som hav eller sjöar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att tvivla på din egen kompitens och det är inte bra. Du duger precis som du är och du behöver inte ändra på någonting. Under måndagen och tisdagen får du hjälp och stöd av en vän. Onsdagen handlar om att stå på egna ben vilket kan vara både roligt, utmanande och svårt. Torsdagen blir en dag då du vågar säga ifrån och stå upp för din åsikt. På torsdagskvällen passar det bra att göra saker som har med familjen att göra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under början av veckan är du väldigt fokuserad. Du vet precis vad det är du vill få gjort och du tvingar dig själv att avsluta en sak i taget istället för att börja på nya projekt. Under onsdagen tycks vänner och glada skratt stå i fokus. Torsdagen blir en riktig energitjuv. Då är du helt utmattad och orkar inte ta dig för någonting. Unna dig en dag där du kan vila ut ordentligt. Se till att slippa gå ur sängen utan ligg kvar och njut av att få vara ifred.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan börjar bra. Du har många och kreativa idéer som du vill sätt i verket. Här gäller det vara flexibel och ta in andra personers synpunkter på ditt arbete. Genom att lyssna på dina kollegor kan du få ytterligare infallsvinklar som du inte reflekterat över tidigare. Under tisdagen och onsdagen rycks mycket kretsa kring ett mail, samtal eller brev. På torsdagen är det bra om du är punktlig. Då har du en del viktiga möten som du måste komma i tid till.

Annons