Fredag 17/8- söndag 18/8

17 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Den här helgen blir en blandning av lugn och ro och stress. Efter att ha varit ledig eller jobbat på sparlåga en längre tid så blir plötsligt tempot högre och du måste börja planera din vardag. Den här helgen markerar slutet på något och början på något annat. Under fredagen myser du tillsammans med din familj. Lördagen handlar om att förbereda sig inför något som har med ansvar och arbete att göra. På söndagen får du nyheter som du helst avstått ifrån.

Oxen 20/4-20/5

Under den här helgen träffar du många personer som du inte sett på länge och det är både positivt och negativt. Vissa människor har du saknat, medan andra kunde du vara utan ett litet tag till. Fredagen blir den lugnaste dagen den här helgen. Då tar du en sak i taget och gör klart den utan att stressa. Under lördagen är det en fest eller en sammankomst som livar upp dagen och kvällen. Söndagen blir en lugn dag då du fokuserar på en hobby eller på att träna.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en lång vecka väntar en härlig helg som går förvånansvärt snabbt. Du inser att du inte kommer att hinna med allt som du vill göra den här helgen och det irriterar dig. Som vanligt har du många saker inplanerade och få stunder då du kan vara spontan. Det är synd eftersom ditt tecken mår som bäst när du kan göra aktiviteter på impuls. Under lördagen och söndagen finns en risk att du gör av med alldeles för mycket pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen får du en hel del uppmuntran av en äldre släkting eller en vän. Det blir en rolig helg där du kan utveckla din kreativitet på sätt du inte föreställt dig. Med lite vägledning och inspiration från din äldre vän/släkting får du upp ögonen för nya sätt att arbeta. Den här perioden är du mottaglig för att lära dig saker och för att utvecklas.  Särskilt lördagen blir kreativ och roligt utmanande. Då får du verkligen testa gränserna för ditt kunnande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Efter en lång vecka passar du på att vila ut dig ordentligt. På fredagen finns det stressiga inslag, men kvällen ser ut att bli lugn. Under lördagen får du gärna visa dina anhöriga lite extra omtanke. Periodvis har du varit irriterad och grinig så nu är det bra om du kan slappna av och visa upp en charmigare sida av dig själv. På söndagen möter du en vän eller bekant som för med sig skvaller. Egentligen gillar du inte den här typen av information, men du inser värdet i det du får höra.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir den mest kreativa dagen av alla den här helgen. Då får du en massa bra idéer från Månens påverkan. Som jordtecken är du inte alltid så mottagit för de här influenserna, men just nu så reagerar du starkt på Månens kraft. Under lördagen har du tur med det mesta som rör affärer. En bra dag att fynda på. Under kvällen kan ett samtal från vän väcka upp gamla känslor. Under söndagen möter du gärna nya människor. Den dagen är du ovanligt social.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har en del roliga saker att se fram emot den här helgen. Det mesta rör dina hobbys, men den del aktiviteter kan ha med ditt arbete att göra. Fredagen blir mer produktiv än rolig. På kvällen är det god mat och trevliga vänner som gäller. Under lördagen satsar du på att ta ut svängarna ordentligt. Du håller på att utveckla en idé från vision till verklighet och då gäller det att ha högt till tak. Under söndagen får du en fråga som rör en resa. Du bör fundera igenom ditt svar.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen blir riktigt lugn och skön. Ett par dagar att vila ut ordentligt utan måsten och krav. Under fredagen får du ett problem som det behövs en hel del fantasi för att lösa. Under lördagen blir du sorgligt medveten om din bristande kunskap inom ett visst område. Du har lovat att hjälpa en vän med något, men inser att du inte kommet att lösa det här problemet så smidigt som du skulle önska. Under söndagen kan en fråga från en vän göra dig glad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir charmig, underhållande och periodvis stressig. Du möter nya människor och låter dig inspireras på ett nytta sätt. Under lördagen vill du ta det lugnt. Det finns indikationer i ditt horoskop att du inte är helt frisk eller att du håller på att bli sjuk. Här är det vila som gäller. Tacka nej till alla aktiviteter, hur roliga de än verkar. Även under söndagen bör du ta chansen att vil och sova så mycket som möjligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en hel del saker som du vill göra, men just nu är du inte särskilt organiserad vilket gör att du ofta börjar med fel saker och på fel sätt. Din bristande ordning skapar problem. Försök att tvinga dig själv att fundera igenom varje nytt projekt du startar. Hur ska du lägga upp det, hur lång tid får det ta och det viktigaste, koncentrera dig på en sak i taget. Under lördagen möter du en vän som har hamnat i en knepig situation. Hon behöver ditt stöd. Söndagen blir stressig på ett bra sätt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Som vanligt är dina helger fullbokade. Du vill så mycket, men inser att du inte hinner med allt som du vill. Den här helgen fokuserar du på projekt i hemmet och på aktiviteter med släkt och vänner. Fredagen blir stressig eftersom du har en hel del åtaganden. Under lördagen får du mer tid att avsluta projekt som du påbörjat. På kvällen träffar du gärna vänner. Söndagen blir en bra dag då du kombinerar mindre projekt med vila och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har så mycket du vill göra på fredagen att timmarna inte räcker till. Risken för övertid är stor, men då gäller det att du planerar dina extra timmar med omsorg så att de faktiskt gör någon nytta. Under lördagen kan en grinig släkting få dig på dåligt humör. Du anser att du har nog med egna problem och du orkar inte lyssna på gnälliga människor. Under söndagen bör du ägna dig åt utomhusaktiviteter. Hu hämtar kraft i naturen.

Annons