Måndag 19/8- torsdag 22/8

19 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du ett besked som du inte gillar. Här gäller det att du kollar upp fakta innan du ställer till en scen. Under tisdagen kan ett möte med en vän få dig att tänka i helt nya banor. Onsdagen och torsdagen handlar till stor del om utveckling och om att våga tro på dig själv. Ett tips den här perioden är att du inte tar på dig mer ansvar än du kan hantera. Ibland vill du väldigt mycket, men du har varken tid eller kunskap att genomföra dina planer.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska kaotisk. Det finns en hel del nytt att smälta och du känner att du inte riktigt hänger med. Det viktiga är att du inte får panik utan att du benar ut en sak i taget. Under tisdagen kan ett samtal få dig att bli lugnare. Du känner att du långsamt vinner kontroll över din situation igen. Onsdagen handlar om att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Under torsdagen får ett möte med en vän eller bekant dig att fundera över framtiden.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inte så självständig som du brukar vara utan du vänder dig gärna till vänner eller kollegor för att få hjälp. En influens från Fiskarna gör att du känner dig osäker på din egen förmåga. Under måndagen och tisdagen håller du dig i bakgrunden. Onsdagen handlar mer rutiner än om att vara kreativ. Här gäller det att hitta en bra arbetsrytm som passar dig. Torsdagen blir ganska kaotisk eftersom du har lovat bort dig på flera ställen samtidigt.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period som innebär förändringar, både stora och små. Här gäller det att du är flexibel och att du vågar visa dina känslor öppet. Kommunikation är A och O den här veckan. Är du trött, arg, frusterad eller lycklig så ska du förmedla de känslorna till din partner/vänner eller kollegor. Om du stänger in dina känslor är risken stor att allt exploderaar vid fel tillfälle. Bra dagar att fatta viktiga beslut är tisdagen och onsdagen. Då är du som mest rationell.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här veckan är du nervös eftersom du ställs inför nya människor och nya arbetsuppgifter. Oavsett om det här är något du önskar dig eller som du blivit tvingad till så kommer det att lösa sig så småningom. Vad som är viktigt är att du är lyhörd och flexibel. Försök att ta till dig de råd du får och respektera dina kollegors behov av distans. Under onsdagen får du oväntat beröm som värmer dig. Torsdagen handlar om att vara först på plats och att jobba effektivt.

Jungfru 23/8-22/9

Veckan blir förhållandevis behaglig. Du har äntligen börjat få in rutiner och du känner att din omgivning har accepterat dig för den du är. Under måndagen och tisdagen möts du av positiv respons på din arbetsinsats. Onsdagen tycks kretsa mer kring ett privat problem än kring arbetet. På torsdagen är du på festhumör. Det finns något som du vill fira. Tänk på att det din vinst är någon annans förlust så gotta dig inte i din seger.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan tycks kretsa kring dig och kring dina behov av att synas. Det blir en bra inledning på månadgen eftersom du får möjlighet att genomför dina planer utan att ständigt bli störd. Tisdagen handlar om att ha ett högt tempo och om att samarbeta. Under onsdagen träffar du nya människor som kan leda till en vänskap på sikt. Torsdagen passar bra till fysisk övning så som idrott eller träning. En långpromenad kan hjälpa dig att rensa tankarna på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den inledande delen av veckan är du ganska seg. Du har svårt att motivera dig och allt du tar dig för går sakta. På tisdagen finns det risk att en kollega fäller en del sarkastiska kommentarer om din arbetsinsats. Försök att ta den här typen av angrepp med jämnmod, det finns ju sanning i kritiken. Under onsdagen kan ett nytt projekt liva upp dig. Torsdagen blir en bra dag att ta egna initiativ och att vara kreativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan får en seg inledning som till stor del beror på att många fortfarande inte är på plats och det försvårar de dagliga rutinerna. Under tisdagen kan ett samtal från en kollega och chef få dig att bli upprörd. Du ogillar att människor, oavsett hur väl du känner dem, lägger sig i ditt arbete. Under onsdagen väntar goda nyheter. Torsdagen tycks fokusera på känslor, kanske är du förälskad eller attraherad av någon.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan börjar i ett lugnt och skönt tempo. Du tycker att det är roligt att vara tillbaka i vardagen trots att sommaren var fantastisk. För dig är det tryggt och invant med rutiner. Du gillar när du har fasta punkter i ditt liv och du tycker att det är skönt att komma igång med motion och sunda matvanor efter sommarens utsvävningar. Ett rykte på arbetet gör dig både arg och upprörd. Här gäller det att bena ut vad som är fakta och vad som är påhittat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en ganska intensiv inledning på veckan. Det finns en massa beslut som du måste fatta och du har inte tid att göra de efterforskningar som egentligen skulle krävas för den här typen av beslut. Under måndagen och tisdagen känns det mest som du sitter i möten eller i telefonen. Det riktigt kliar i hela dig att sätta igång med jobbet på riktigt. Onsdagen handlar om att kompromissa. Torsdagen blir ganska hetsig, du tvingas att slarva med saker som du borde göra noggrant.

Fiskarna 19/2-20/3

Inledningen på veckan blir rolig men kaotisk. Du har en hel del lösa trådar som du bör fiska upp och knyta samman nu efter semestrarna. Har du någon form av chefsposition är tidsdagen eller onsdagen avgörande på något sätt. Oavsett vad du sysselsätter dig med den här veckan tycks ditt kreativa tänkande spela en avgörande roll. Tillåt din fantasi att ha fritt utrymme. Var inte orolig, utan lita på ditt omdöme.

Annons