Fredag 23-8- söndag 25/8

23 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen kämpar du med att nå fram till en vän eller kollega. Hur det går är beror till stor del på hur du uttrycker dig. Var ärlig och tydlig utan att kliva någon på tårna. Under lördagen fokuserar du som mest på familjen och på dina nära och kära. Deras behov kommer alltid i första hand, och det kan skapa en konflikt bland dina vänner som känner sig åsidosatta. Under söndagen krävs det mycket för att ens få dig ur sängen. Då är du helt utmattad.

Oxen 20/4-20/5

Hela den här helgen blir rolig och avkopplande. Du umgås gärna med goda vänner och satsar på att ha det trevligt. Fredagen kan bli rätt så stressig om du jobbar. Du ställer höga krav på dig själv och vill helst hinna med så mycket som möjligt. Under lördagen kan det vara fest eller middag med goda vänner som styr dagen och kvällen. Det blir en rolig dag med många skratt. Under söndagen satsar du på att ta det lugnt. Det är inte så ofta som du får slappna av tillsammans med familjen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du för dig att du ska bevisa precis hur skicklig du är inom ett visst område. Du vill gärna glänsa, men risken är stor att du begår ett misstag när du trampar en kollega på tårna. Under lördagen får du massor av goda nyheter. Du njuter verkligen av att umgås med dina närmaste och dagen går fort. På kvällen äter du gärna middag med någon som du tycker om. Söndagen kan bli romantisk, särskilt för sent föda Tvillingar, är du singel handlar dagen om närheten till dina vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu brottas du med ekonomiska problem. Så här efter semestern skulle du gärna vilja spara in på en del utgifter, men det verkar som ditt konto blir extra hårt ansatt istället. En oväntad vändning i privatlivet kan vara orsaken till de extra utläggen. Kanske flyttar du ihop eller isär med någon. Det kan också röra sig om att få barn eller ha stora barn som flyttar ut, oavsett anledning så måste du undvika att vara allt för impulsiv när det gäller ditt köpbeteende.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en skön helg där du satsar på familjen och på att slappna av. Redan under fredagen tar du gärna ledigt eller går tidigare från jobbet. Du vill mysa med dina nära och kärna och för det krävs en del inköp. Under lördagen vistas du gärna utomhus. Du tycker att det är skönt med frisk luft och gärna i kombination med fysiska aktiviteter. Söndagen tycks fokusera på att införskaffa saker eller kläder till hösten. Du älskar verkligen att shoppa med dina vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lång och stressig helg. Redan fredagen antyder vad som väntar. Det bästa du kan göra är att planera noggrant och hålla dig till dina planer. Under fredagskvällen får du ett samtal från någon som lyckas väcka starka känslor hos dig. Lördagen blir en ganska intensiv dag där du umgås mycket med ytliga bekanta, kollegor eller grannar. Under kvällen drar du dig gärna undan ganska tidigt. Söndagen blir en bra dag där du lyckas med att få saker gjorda samtidigt som du slipper stressa.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här helgen ska du passa på att ta det lugnt och varva ned. Det kommer inte att finnas så många fler tillfällen den här hösten att bara njuta av lugn och ro så passa på när du kan. Under fredagen stressas du in i ny till på jobbet och det känns både jobbigt och spännande på samma gång. Under lördagen ska du försöka att komma ut så mycket som möjligt. Fisk luft gör dig riktigt pigg och glad. Söndagen handlar om att vila och om att få chansen att slippa tänka på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Efter en rätt så intensiv vecka blir helgen lugn och skön. Även om fredagen inleds stressigt med höga krav på din arbetsinsats och förmågan att medla mellan upprörda parter så slutar dagen bra. Det blir en riktig myskväll med vänner eller familj. Under lördagen unnar du dig gärna en riktig sovmorgon. Att få vila ut är något av en lyx för dig. Under dagen träffar du gärna familj eller vänner. Det blir en slö dag där impulsen får styra. Under söndagen är du upptagen med att ordna privata saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen är det viktigt att du lyssnar din omgivnings behov och åtsidosätter dina egna. Även om Skytten är känd för sin lättsamhet och sin charm så har du en förmåga att alltid sätt dig själv i första rummet och av någon anledning kommer det inte att kunna fungera den här helgen. Under fredagen gäller det att du kan kompromissa. På lördagen tvingas du möta din rädsla från det förflutna. Söndagen blir en ganska lugn dag där mycket handlar om våga förlåta och gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du går igenom en del saker rent privat just nu och det är jobbigt för dig. Tack vare att du har en stöttande familj klarar du dig igenom ganska svåra kriser. På fredagen får du veta en nyhet som skrämmer dig samtidigt som nästan anat dig till den tidigare. Under lördagen pratar du gärna med människor som står dig nära. Genom att ventilera dina känslor får du bukt med din rädsla. Under söndagen möts du av en hel del värme och omtanke från din familj.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det sker mycket i ditt liv just nu och det är både på gott och ont. En viktig sak är att du inte blir frusterad över småsaker utan kan se den större bilden istället. Under fredagen är det många viljor som styr och du håller dig i bakgrunden. Lördagen handlar om att vara fantasifull och våga pröva på nya saker. Söndagen är en ganska skön och lugn dag där finns det en risk att du gör av med lite mycket pengar på impulsshopping om du inte ser upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen passar du på att vila så mycket som möjligt. Du har varit aktiv under hela veckan och nu känner du att stressen tar ut sin rätt. Genom att äta ordentligt och att slappna av kommer du att känna dig både mer utvilad och redo att attackera nya problem när helgen är över. Lördagen blir en bra dag där du kan göra lite som du vill. Söndagen kräver en hel del noggrann planering för att du ska hinna med att avsluta ett projekt.

Annons