Måndag 26/8-torsdag 29/8

26 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan blir både stressig och rolig. Du har mycket att göra hemma och du gillar att dagarna går fort. Både måndagen och tisdagen är du rätt så organiserad. På onsdagen finns det en risk att du stöter på problem som behöver både din viljestyrka och fantasi för att lösas. Under torsdagen kan en ilsken släkting få dig att blir helt ställd. Du är inte van vid att hantera den här typen av arga och frustrerade människor. Här gäller det att vara varsam.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen passar du på att få en hel del nödvändiga saker gjorda. Det kanske inte är så kul, men det är ett måste. Under tisdagen och onsdagen har du fullt upp med saker som du tycker är roliga, i alla fall om du slipper stressa. Det finns en risk att du irriterar dig på en kollega som inte är så lyhörd som du skulle önska att han eller hon var. Under torsdagen försöker du hitta nya vägar att lösa ett gammalt problem.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan handlar mer om att våga fråga än att arbeta självständigt. Du är van vid att göra lite som du vill så det kan hända att du känner dig bakbunden när du tvingas anpassa dig efter någon annans idéer. Under måndagen och tisdagen möter du nya människor. Det blir både roligt och lite annorlunda. Onsdagen kan upplevas som stressig, särskilt om du har svårt att anpassa dig efter andra. Torsdagen handlar om att ge och ta även i pressade situationer.

Kräftan 21/6-22/7

Under början av veckan blir du lätt irriterad eftersom det finns en mängd frustration i ditt tecken i kombination med ogynnsamma influenser. Du upplever att saker går trögt på jobbet och att din hemsituation är en aning spänd. Planera inte så långt i förväg de här dagarna utan försök att lösa problemen vart efter att de dyker upp, inte innan de är att faktum. Under tisdagen och onsdagen möter du intressanta personer. Torsdagen handlar om att våga testa saker som du är osäker på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska hetsig inledning på veckan. Det finns många saker som du vill få gjorda, men du vet inte hur du ska hinna med allt. En viktig sak är att du anpassar dig till dina kollegor så att ni drar åt samma håll, annars blir det bara onödiga slitningar. Under tisdagen får den komplimang som gör dig varm. Under onsdagen försöker du at vara på flera ställen samtidigt, men det går sådär. Torsdagen passar bra att göra roliga, men tidskrävande projekt. Du är ovanligt alert den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra start på veckan. Du är ivrig att komma igång och din iver är både entusiasmerande och inspirerande för dina kollegor. Under måndagen får du flera roliga problem att sätta tänderna i. Tisdagen blir en ganska intensiv dag, där gäller det att du kan både  ta och ge. Var inte orolig att din auktoritet ifrågasätts bara för att du kompromissar. Onsdagen och torsdagen handlar om att röja och få undan mindre projekt som blivit liggande sedan före sommaren

Annons

Vågen 23/9-22/1

Det blir en ganska lugn inledning på veckan, men sedan trappas tempot upp undan för undan. Under måndagen ägnar du dig mycket åt att skapa rutiner och att få vardagliga måsten att fungera. Under tisdagen är det en del tråkiga uppgifter som du måste ta tag i. Förhala dem inte för länge, då är det bara du som kommer att bli lidande. Under onsdagen får ett möte dig att tänka om. Du inser att du varit inne på fel bana tidigare. Torsdagen blir en dag då ekonomi och pengar är i fokus.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir en ganska tråkig dag då det mesta styrs av rutiner. Du är trött och har svårt att komma in i vardagen och det mesta upplever du som jobbigt. Tisdagen blir bättre. Då kan ett möte med en vän eller kollega som du inte sett på länge få dagen att gå snabbare. Under onsdagen kommer en influens från Månen in i ditt tecken och det skapar en känslomässig storm. Du har lättare att attraheras den närmaste tiden och det kan hända att du upplevs som flirtig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen tvekar du inför ett beslut som du är på väg att fatta. Normalt sett brukar du inte ha problem med att bestämma dig för saker, men det här beslutet vet du kan påverka ditt liv under en lång tid framöver. Under onsdagen finns det massor av humor och värme i ditt tecken. Då gör du allt för att glädja en vän eller familjemedlem. Det blir en rolig och avslappnande dag. Under torsdagen tvekar du om du ska berätta sanningen eller tiga inför en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det kretsar mycket tankar i din skalle just nu. Mycket handlar om vardagliga saker så som ekonomi, att få ihop arbete och fritidsintressen, vilka vänner du verkligen vill umgås med och vilka du träffar utan att du egentligen får något utbyte av det. Början på veckan kan upplevas som stressig eftersom det är mycket olika saker som du vill få ihop. Under onsdagen lugnar tempot ned sig en smula och du kan falla in i en bekvämare lunk. Torsdagen handlar om att stå upp för sina åsikter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan blir både rolig och krävande. Du har flera olika projekt som du vill hinna med och du blir lätt stressad. Din ambitionsnivå är hög så här i början på hösten. Under måndagen och tisdagen löser du konflikter i arbetet. Ditt sätt att meddela röner framgång. Onsdagen blir senare än du tänkt dig. Någon fångar din uppmärksamhet och du glömmer helt bort tiden. Under torsdagen är det bra om du inte tvekar när det rör en fråga som har med familjen att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan fokuserar mycket på basala behov. Väduren är stark i förhållande till ditt tecken vilket skänker dig mycket kampvilja och en förmåga att komma över problem och bekymmer. Under måndagen och tisdagen är du ovanligt samlad och fokuserad. Onsdagen handlar om att välja sida i en konflikt som har med arbetet att göra. På torsdagen är det bra om du pratar öppet om dina känslor. Det är viktigt att du får en chans att ventilera dig och få empati tillbaka

Annons