Fredag 30/8-söndag 1/9

30 aug, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Nu är officiellt sommaren över och hösten börjar. Den här helgen blir ett avslut och en början. Du vet att du inte har något att förlora, men ändå känner du en oro och en rastlöshet. Fredagen kretsar mycket kring familjen och närheten till dem du älskar. Under lördagen tar du mod till dig och gör ett uttalande som kan upplevas som kontroversiellt. Söndagen handlar om att förbereda sig mentalt, det kan vara inför jobbet eller inför en ny uppgift som du ska påbörja.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen blir lite annorlunda. Dels umgås du med männidkor som är relativt nya in din vänskapskrets och dels testar du på nya saker. Under fredagen upplever du en inre stress och en panik inför framtiden. Försök att bena ut vad det är som verkligen bekymrar dig och vad som egentligen är andra personers bekymmer. Lördagen blir lugnare. Då har du så fullt upp att du inte hinner fundera. Under söndagen pysslar du gärna med hantverk, matlagning eller liknande saker.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här helgen blir lugn och en skön kontrast till veckan. För en gångs skull verkar du inte ha bokat in varenda minut, utan det finns utrymme både för att slappa och för att vara impulsiv. Under fredagen blir du ifrågasatt i ett visst sammanhang och det kan såra dina känslor. Lördagen börjar senare än du tänkt dig, men det gör inget. Du behöver tid att vila, både mentalt och fysiskt. Under söndagen tillbringar du gärna tid ute i naturen. Det kan vara allt från att jogga till att plocka svamp.

Kräftan 21/6-22/7

Både fredagen och lördagen bjuder på få överraskningar men många tillfällen att njuta. Det börjar komma in ett lugn i ditt tecken och det skapar harmoni. Du lägger alla trätoämnen och din oro åt sidan för att istället fokusera på familjen och på dem som står dig nära. Under lördagen kan ett samtal få dig att drömma dig bort till andra platser. Kanske börjar du planera inför en resa. Söndagen blir väldigt lugn, på gränsen till tråkig. Unna dig den vila som din kropp så innerligt behöver.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att bestämma dig för vad du ska tycka om en viss person. Ena dagen upplever du honom/henne som sympatisk bara för att nästa dag känna något som liknar hat. Under fredagen och lördagen försöker du att koppla bort tankarna på jobbet och ägna dig åt din familj istället. På kvällarna är det god mat och hemmamys som gäller, på dagarna ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter eller åt att träffa kompisar. På söndagen påbörjar du en ny hobby/ projekt.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen försöker du att inte vara så dominerande utan låter andra personer få komma till tals. Du upptäcker att du vinner mer respekt, inte bara genom att lyssna utan att också ta till dig de åsikter som du får. Hösten markerar en nystart på många sätt och det får dig att känna en förhoppning inför framtiden. Lördagen blir givande och du känner att du är på väg att lyckas i sina planer. Under söndagen händer något oväntat som har med arbetet att göra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du planerar att få igång ett projekt den här helgen, men frågan är om din familj eller dina vänner är lika sugna på det här projektet som du är. Under fredagen får du en hel del välmenad kritik. Du blir sårad, även om du vet att personen som kritiserar dig har mer erfarenhet än vad du har. Under lördagen satsar du gärna på att vinna i något sammanhang. Det kan vara allt från spel till en riktig tävling. Söndagen blir jäktig, men rolig. Du har många järn i elden just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Det har en stark influens från en av de stora planeterna just nu och det skänker dig ett mer öppet sinne när det gäller andra människor perspektiv. Vanligtvis följer du alltid din egen väg och struntar i vad andra tycker, men du upptäcker du att andra personers åsikter kan vara både intressanta, lärorika och stimulerande. Både fredagen och lördagen handlar om möten, om att se människor för vad de är. Under söndagen tar du i tu med att planera inför hösten och inför kommande vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del åsikter som du inte ventilerar på grund av respekt för en kollega. Du vet att han eller hon ogillar konflikter och just nu kan det mesta som du säger leda till öppen konfrontation. Skytten är av naturen rastlöst och den här viljan att förändra blir oftast starkare på höst och vårkant. Under fredagskvällen umgås du gärna i ett större gäng, du känner att du behöver stimulans och få nya intryck. Lördagen blir förhållandevis rätt så seg, du har svårt att komma ur sängen. Under söndagen får du flera fina komplimanger från en vän som kanske vill vara något mer för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under inledningen av helgen passar du på att göra en hel del nytta. Du har svårt at slappna av och ta det lugnt om du vet att den är en massa saker som du måste göra. Lördagen blir mer rofylld. Då hinner du verkligen andas ut. Du förtjänar att ta det lugnt och skönt mellan varven. Under söndagen dyker det upp ett problem som har med släktingar att göra. Mycket handlar om missförstånd och er förmåga att prata om varandra snarare än med varandra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen blir som vanligt fartfylld. Fredagen blir intensiv rolig och krävande. På jobbet får du dra ett tungt lass för alla som är sjuka plus dina egna uppgifter. Hemma handlar det mer om fredagsmys och god mat. Under lördagen tvingas du gör en del tråkiga men nödvändiga uppgifter. Det blir en ganska intensiv dag där du lägger fokus på att arbeta. Under söndagen unnar du dig att vara ledig. Då åker du gärna på en utflykt eller träffar kompisar.

Fiskarna 19/2-20/3

Under helgen gör du ett ställningstagande som kan verka ganska svårt, men som på sikt kommer att hjälpa dig. Fredagen handlar om att vara på plats och om att vara effektiv. Låt inte din fantasi skena iväg med dig. Under lördagen tar du hänsyn till en vän eller släktings behov. Det blir en intensiv dag som gör dig väldigt trött. Se till att vila upp dig under lördagskvällen och söndagen. På söndagen kan en nyhet få dig på gott humör.

Annons