Måndag 2/9-torsdag 5/9

02 sep, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under början på september brottas du med frågor som rör både arbetet och ditt privatliv. Det är svårt att få ihop vardagen och det gäller att du är mer flexibel än du är van vid. Genom att bjuda till under måndagen och tisdagen kommer du att väcka sympati hos dina kollegor och det underlättar för framtiden. Ställer du krav utan att anpassa dig kommer du få det tyngre. Onsdagen handlar om ett kärt återseende. Under torsdagen får du en möjlighet att bättra på ekonomin något.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska rivig inledning på veckan. Du tvingas ta ett stort ansvar inom ett område som du inte är så familjär inom. Försök att ta en sak i taget och oroa dig inte så mycket eftersom det mesta kommer att lösa sig så småningom. Under tisdagskvällen kan du få flera fina komplimanger som gör dig glad. Onsdagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer och att inte slarva. Just nu finns det en tydlig tendens till stress i ditt tecken så försök att fokusera på en sak i taget.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en lång och ganska långtråkig vecka framför dig. Det handlar om vardag och om rutiner. Nu gäller det att försöka hitta de små guldkornen och att inte irritera sig på småsaker. Har du ett förhållande ska du satsa på romantik. Är du förälskad så går även de tråkigaste arbetsuppgiftera bra och du njuter bara av att få finnas till. Är du singel får du satsa på en innovativ och annorlunda hobby som kan stimulera dig istället. Bra dagar att göra fynd är tisdag och onsdag.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är det många förändringar i ditt liv, de flesta positiva, men också lite omtumlande och förvirrande. Det gäller att du inte dras iväg med alla starka känslor som drabbar dig den här perioden. Försök att hitta ett lugn och stabilitet i de små sakerna i vardagen. Under måndagen och tisdagen finns det risk för att du blir irriterad. Onsdagen tycks handla om familjen och om din starka beskyddarinstinkt. Under torsdagen vågar du stå upp för dina åsikter, även om det känns svårt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter av att vara ledig när du kan och av vardagliga rutiner och jobbarkompisar. Det blir en skön vecka, i alla fall de dagar som du kan arbeta självständigt. Du gillar när du vet vad som händer och när du kan planera framåt. Under måndagen tycks det råda en viss kommunikationsbris. Tisdagen handlar om att ta egna initiativ och att se framåt. Under onsdagen får du frågor som irriterar dig eftersom du inte har svaren. Lär dig något istället för att bli arg, leta reda på det du behöver veta.

Jungfru 23/8-22/9

Efter en skön och lugn sommar som delvis har gått dig på nerverna är allt tillbaka i de vanliga rutinerna igen. Som Jungfru uppskattar du vardagen på ett helt annat sätt än många andra tecken. Visst är det skönt att vara ledig, men du gillar att kombinera din ledighet med utmanande arbetsuppgifter. Under måndagen och tisdagen vill du gärna testa på nya saker. Du vill känna och du utmanas både intellektuellt och fysiskt. Onsdagen och torsdagen handlar om att samarbeta.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan vågar du att ställa krav. Du blir modigare tack vare Vädurens inflytande över ditt tecken. Plötsligt är det inte så läskigt att säga ifrån. Det blir en stressig men lärorik inledning på veckan. Under måndagen och tisdagen får du testa på nya saker och du hittar en hel del intressanta arbetessätt. Onsdagen blir lite tristare. Då måste du hjälpa en kollega som fastnat i en väldigt tråkig uppgift. Bli inte frustrerad, gör det du ska så att du kan komma vidare. Under torsdagen träffar du en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här veckan blir en försmak av hösten. Du inser att du stressar alldeles för mycket och att ingen tackar dig för din insats. Ta en sak i tagen och oroa dig inte för framtiden. Måndagen passar bra att göra praktiska saker. Undvik uppgifter som kräver allt för mycket tankeverksamhet de här dagarna. Onsdagen och torsdag passar bättre för knepiga uppgifter som kräver ditt engagemang. Då kommer det in en influens i ditt tecken som underlättar den typen av arbete.

Annons

Skytten 22/11-21/12

För dig är det viktigt att vara uppmärksam på detaljer, särskilt under inledningen av veckan. Måndagen och tisdagen handlar om att ta ställning till ett problem som har med kundhantering eller möten att göra. Du måste hitta en väg där du kan vara bestämd, övertygande och fortfarande drivande utan att irritera de personer du försöker påverka. Under onsdagen får du positiv respons på en uppgift du utfört. Torsdagen tycks handla om vänskap och om att ha roligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här veckan får du bita i flera olika utmaningar som kräver både noggrannhet och tålamod från din sida. Det blir en rolig men intensiv vecka. Du lär känna nya människor och du får öva på dina sociala talanger. Under tisdagen tycks ekonomi och pengar vara i fokus. Onsdagen handlar om tur och om att ha marginalerna på sin sida. Torsdagen blir en givande dag eftersom du lär dig något om dig själv samtidigt som du inser att du kan hantera stress bättre än förut.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan blir lång och periodvis energikrävande. Du har så många olika järn i elden att det blir svårt för dig att fatta beslut. Egentligen borde du ta dig tid att sortera alla intryck du får och göra en prioriteringslista. Du kommer ändå inte hinna allt du planerar under den närmaste framtiden så för din egen skull är det bra om du sätter upp mindre och mer kortsiktiga mål. Under onsdagen och torsdagen bör du ta extra hänsyn till din partner eller en familjemedlem. Försök att finnas där för honom/henne.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en turbulent men givande vecka. Nya riktlinjer och din vilja att vara kreativ, produktiv och nytänkande på samma gång gör att du kör fast under måndagen och tisdagen. När du till slut inser att du kan ta hjälp av en kollega och att ni tillsammans blir ett dynamiskt team så underlättar du en hel del för dig själv. Onsdagen blir bra, men en lång dag. Under torsdagen försöker du summera dina intryck och tankar så du kan använda dem längre fram.

Annons