Måndag 9/9- torsdag 12/9

09 sep, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen bjuder på få överraskningar. Det blir en tuff dag där du måste vara i farten hela tiden. Under tisdagen möter du nya personer och en bild av hösten växer långsamt fram. Onsdagen och torsdagen handlar om att ta tag i de problem som du har och om att våga visa empati med personer som ingen tycker om. Genom att vara stark och stå upp för dina åsikter kommer du att vinna respekt, även om dina åsikter är en smula kontroversiella.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv vecka där din roll sakta förändras. Det bästa är att du kommer att utvecklas på ett nytt sätt den här hösten. Oavsett om det är en ny situation på hemmaplan eller att du får ta mer ansvar på jobbet så känner du att du äntligen får möjlighet att göra det du vill. Måndagen och tisdagen blir dagar då ditt tålamod sätts på prov. Under onsdagen blir du arg på en kollega som hela tiden smiter undan sina uppgifter. Torsdagen handlar om att ha disciplin.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här veckan trotsar du många av dina kollegor och följer ditt eget huvud. Dina initiativ blir kanske inte så populära hos vissa, men du vet att om du bara håller dig till din plan så kommer alla att se fördelarna på sikt. Under måndagen hamnar du lätt i bråk. Mars bidrar med en aggressivitet till ditt tecken. Under tisdagen och onsdagen är du ständigt jäktad. Det finns så mycket du vill hinna med de här dagarna. Under torsdag kan ett möte få dig att inse fördelarna med att vara flexibel på jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en lång, spännande och rätt så intensiv vecka att se fram emot. Måndagen, tisdagen och onsdagen handlar om att ta ansvar och att stå upp för de personer som står dig nära. Tänk på att du sätter spelreglerna för ditt liv och ingen ska komma och klaga på dina beslut. Här gäller det att du är stark när du bemöts av kritik. Under torsdagen får du roliga nyheter från en vän. Du inser att mycket kan förändras till det bättre om du bara har lite tålamod.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just den här veckan finns det en våg av ilska och frustration i ditt tecken. Mycket handlar om vanmakt och om att du inte har den frihet du behöver för att trivas. Under måndagen och tisdagen väntar besked i en fråga som har oroat dig länge. Onsdagen handlar om att gå vidare och om att förlåta en vän för att han eller hon har gjort fel. Du kan ibland vara rätt så långsint, särskilt när du påverkas av jord i ditt tecken. Under torsdagen blir det många skratt och en del flirtande.

Jungfru 23/8-22/9

Du tenderar att göra lite som du själv vill just nu och det passar dig bra, men en del av dina kollegor blir arga på ditt självsvåldiga uppträdande. Under måndagen finns det en risk för att du gör av med mycket pengar. Tisdagen varnar för att du inte har tålamod med detaljrikt arbete. Den här dagen passar bättre att jobba med större projekt. Onsdagen och torsdagen blir roliga och kreativa dagar. Särskilt tidigt födda Jungfruar har en spännande vecka att se fram emot.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Veckan börjar ganska lugnt och du får möjlighet att lägga upp jobbet lite efter eget huvud. För dig är det bra att jobba i grupp, även om dina uppgifter är självständiga. Du behöver feedbacken och glädjen i att ha kollegor omkring dig. Tisdagen blir rätt så ensam eftersom många verkar vara sjuka eller borta. Onsdagen handlar om att ta tag i tråkiga uppgifter utan att gnälla. Ibland är det bara att bita ihop. Under torsdagen kan goda nyheter om din ekonomi lyfta en sten från dina axlar.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här veckan är det viktigt att du samlar ihop dig och funderar över vad det är du vill göra. Just nu står mycket i ditt liv och väger. Det finns olika vägar du kan ta och egentligen spelar det ingen roll vilket beslut du fattar så länge du känner i hjärtat att det är rätt. Måndagen är en sällsam dag där slumpmässiga möten spelar en avgörande roll. Under tisdagen blir du pressad i en viss fråga. Onsdagen kan bjuda på en del tråkiga uppgifter som kan vändas till något positivt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan måste du försöka att lyssna bättre på vad andra säger. När dina tankar svävar iväg upplever din omgivning dig som nonchalant och risken är att du går miste om viktig information. Måndagen bjuder på hårt arbete och en del glada skratt. Under tisdagen konfronterar du en vän eller släkting som du tycker har gjort fel. Du är rak i din kritik och det är bra. Onsdagen handlar om att samarbeta och att anpassa sig. På torsdagen ventilerar du stora tankar och små funderingar.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan blir allt annat än enformig. Redan från måndagen är det fullt upp. Du jobbar hårt på att få alla detaljer i privatliv och i arbetsliv att gå ihop. Under tisdagen tar du tag i ett problem som rör en släkting. Du har skjutit upp den här konfrontationen eftersom du inte gillar att bli osams med någon. Under onsdagen är det värme och glädje i ditt horoskop. Torsdagen tycks cirkulera kring planerna på en resa eller en utflykt av något slag. Glöm inte bort att ringa en person som väntar på ditt samtal.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period där du stör dig mycket på att omgivningen lägger sig i ditt liv. Du gillar storsvulstiga planer och du har inga problem att förverkliga dina idéer, men det kan ta sin tid. En vän eller bekant har inte samma tålamod som du i de här planerna och då uppstår det problem. Under måndagen och tisdagen undrar du mycket över en kollegas beteende. Onsdagen bjuder på roliga överraskningar. Under torsdagen har du en del jobbiga uppgifter som måste lösas.

Fiskarna 19/2-20/3

Även under veckan finns det ett drag av ohälsa i ditt horoskop. Det kan vara en ovanligt segdragen förkylning eller så känner du dig lite allmänt hängig. Det är viktigt att du tar hand om dig själv och sätter din hälsa i första rummet. Under måndagen kan intressanta uppgifter göra att du jobbar över. Tisdagen bjuder på udda utmaningar. Under onsdagen bör du vara uppriktig i känsliga frågor. Torsdagen handlar om praktiskt arbete och ett konstnärligt öga.

Annons