Fredag 13/9- söndag 15/9

13 sep, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lite jobbig. Små problem smyger sig på dig och du känner en ständigt närvarande irritation. De här känslorna förstärks av Månens inblandning. Under lördagen blir det bättre. Då satsar du på att ta det lugnt och bara njuta av dagen. Har du familj så tillbringar du gärna din tid med den.  Som singel är det vänner eller hobby som dominerar din dag. På söndagen tar du tag i en del saker som har med hemmet att göra. Det tycks vara praktiska saker som kräver hög koncentration

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen väljer du att ta det lugnt. Som Oxe är du både skrockfull och skeptiker på samma gång så du chansar inte gärna med fredagen den 13, samtidigt som du vill ge ett sken av att inte bry dig. Under lördagen är det hårt arbete som gäller. Du har tagit ansvar för ett visst projekt och nu är det upp till dig att se till att det fungerar. Under söndagen försöker du få ett par timmar utomhus. Du behöver frisk luft och kontaktenn med naturen för att tänka klart och fatta viktiga beslut.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har underskattat en konkurrent och det blir du väldigt medveten om under fredagen. Det här är en jobbig situation som lätt kunde ha undvikits om du bara haft lite mer framförhållning. Lördagen blir bättre. Du slappnar av och släpper tankarna på jobbet. En skön dag där värme och kärlek dominerar. Under söndagen ägnar du dig gärna åt sport eller fysiska övningar. Du gillar att vara aktiv, oavsett om det gäller att jobba med händerna eller ägna dig ansträngande hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu förändras mycket i ditt liv och du har ibland svårt att följa med. Under fredagen kan det hända att du drabbas av dåligt samvete för att du inte hunnit med allt du ska på jobbet. Dagen blir ganska intensiv och det påverkar ditt humör negativt. Är du ledig resten av helgen så blir den mer harmonisk. Måste du jobba kommer du blir rätt så ilsken och då gäller det för familj och vänner att hålla sig undan. Under söndagen vill du gärna träffa en vän som du ser alldeles för sällan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt bestämd på jobbet och du är inte rädd för att ventilera dina åsikter vitt och brett. Din oförsiktighet kan skapa problem och då gäller det att du lyckas ta dig ur den här situationen med stoltheten i behåll. Under fredagen får du en fråga som rör jobbet. Det blir besvärligt eftersom du inte vet hur du ska hantera den här frågan på ett riktigt sätt. Lördagen handlar om att ha roligt och om att göra av med pengar. På söndagen får du en massa uppmärksamhet från en speciell person.

Jungfru 23/8-22/9

Du är envis och det hjälper dig att hantera de problem som uppstår under fredagen. Vissligen är du inte skrockfull, men du tycker att just den här dagen har mer än sin beskärda del av otur. Lördagen blir lugn i starten, men sedan trappas tempot upp successivt. På kvällen verkar det vara middagsbjudning eller fest som gäller. Söndagen bjuder på både nöje och en del jobb. Du träffar spännande människor som inspirerar dig.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lagom intensiv helg där du tillåter dig att vara lat mellan varven. Fredagen blir rätt så konstig. Inget går som det ska, men allt tycks sluta i bästa möjliga resultat trots den krokiga vägen dit. Lördagen kan bli romantisk om du bara bejakar dina känslor. Våga ta för dig och våga tro på din egen sensualism. På kvällen bjuder du gärna en vän på en trevlig överraskning. Söndagen blir lite ansträngande. Du är väldigt trött efter gårdagen och du behöver få vila ut ordentligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen drabbas du av en massa små bekymmer. Du blir förvånad över hur mycket problem ett enda litet papper kan orsaka. Kvällen blir trevligare än dagen. Under lördagen får du flera frågor från vänner och bekanta som vill ha dig med i ett eller annat projekt. Tacka inte ja utan att noga överväga om du har tid för alla de här åtagandena. Söndagen tycks bjuda på väldigt få överraskning. Du känner dig lite deppig efter att ha spårat det första säkra vintertecknet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är nöjd med din insats i ett visst sammanhang. Du har lyckats med att övertyga en person att vision är den rätta att följa. Under fredagskvällen vill du gärna festa lite. Det kan vara fredagsmys med familjen eller att träffa kompisarna och gå ut. Oavsett vilken riktning din fredag tar så blir den bra. Lördagen handlar till stor del om din dagsform. Är du pigg får du massor av saker uträttade. Är du trött kommer du kanske inte ens ur sängen. Under söndagen flänger du runt på besök.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att planera framåt i tiden. Du är helt uppe i nuet, vilket i sig är bra men på sikt kan blir frusterande för din familj som gärna vill kunna tänka framåt. Fredagen handlar om att lösa problem och om att vara stark. Under lördagen tillåter du dig att vara så lat som du kan. Du anser att du har förtjänat att ta det lugnt. Söndagen bjuder på en variation av upplevelser. Det kan bli en del smågnabb mellan dig och en släkting den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just den här helgen har du fullt upp med ett projekt som ligget utanför hemmet. Det finns även en resa den här helgen och en vilja att få saker gjorda. Under fredagen hinner du med både att arbeta och att åka en längre sträcka med bil eller med tåg. Lördagen blir inte så effektiv som du skulle önska. Du blir hela tiden avbryten av olika människor och det irriterar dig. Söndagen blir mer rofylld än resten av helgen. Då får du tid du behöver för att avsluta ditt projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Helgen blir lite annorlunda så det är viktig att du inte hakar upp dig på de saker som inte blir av utan njuter av de saker du gör istället. Fredagen blir ovanligt inspirerande och rörig. Du får inte så mycket gjort, men du får en massa roliga idéer till nya projekt. Under lördagen vill du gärna hjälpa en vän som har privata problem. Tyvärr så har du svårt att nå fram till honom/henne just nu. Under söndagen tar du tag i räkningar och din ekonomi.

Annons