Måndag 16/9–torsdag 19/9

16 sep, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar du dig vatten över huvudet. Du tror att din charm ska hjälpa dig ur knipan, men inser snart att så är inte alls fallet. Under tisdagen får du ta ansvar i en fråga som både berör dig och som får dig att vilja agera. Onsdagen och torsdagen cirkulerar mer kring en väns behov än kring dig. Här gäller det att ta hänsyn och visa respekt. Under torsdagskvällen är det bra om du är uppriktig mot din partner i en känslig fråga.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir förvånansvärt lugn. Du är van att ha högt tempo redan från morgonen, men av någon anledning kan du ta det lugnt och få en riktigt skön inledning på veckan. Tisdagen är mer krävande, om än på ett positivt sätt. Du får prova vissa idéer som du har och du vet hur du ska få saker att fungera på ett smidigt sätt. Onsdagen handlar om att övertyga och att få människor att lyssna på dig. På torsdagen uppstår ett problem som du löser med diplomati och charm.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du lite ettrig tack vare en influens i ditt horoskop. Du tycker att de flesta personer i din närhet gör felbedömningar och att du är den enda som vet hur saker bör gå till. Under tisdagen kan ett samtal från en vän få dig att tänka till. Onsdagen handlar om ekonomi och om att försöka få pengarna att räcka till. Under torsdagen ställs du inför ett dilemma där du måste välja mellan två bra saker. Lite som en åsna mellan två hötappar.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen tar du på dig mer ansvar än du behöver. Ditt problem är att du oroar dig för mycket över framtiden och över hur andra ska reagera på dina beslut. Under onsdagen får du en komplimang från en kollega eller en chef. Venus gör dig extra charmig den här veckan så det är lätt att förlåta dig för dina misstag och bländas av din utstrålning. Under torsdagen hinner du inte med att uppfylla ett löfte till en vän. Det ger dig rejält med dåligt samvete.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen och tisdagen är bra dagar att förverkliga dina idéer när det gäller jobbet. Det finns massor av kreativitet i ditt tecken under den här perioden så försök att vara uppmärksam på detaljer. Under tisdagskvällen kan nyheter om en vän få dig att tänka om i en viss fråga. Onsdagen bidrar med många glada skratt och en del dråpliga misstag. Under torsdagen är du tvungen att agera medlare mellan två kollegor som ständigt ryker ihop.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad du vill och du är inte rädd för att visa hur du anser att vissa arbetsuppgifter bör lösas. Till din fördel kan sägas att du för det mesta är en utmärkt organisatör och ledare, så länge dina kollegor gör som du säger. Tyvärr är du en usel diplomat och du blir arg om du ifrågasätts. Under tisdagskvällen kan en lösning på ett problem presentera sig. Onsdagen handlar om att vara uppmärksam. På torsdagen får du roliga nyheter från en vän.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan ser du till att hinna med så mycket som möjligt. Det blir en rolig och intressant vecka där du får chansen att testa dina kunskaper inom vissa områden. Under måndagen och tisdagen blir du ifrågasatt på ett bra sätt. Kritiken hjälper dig att upptäcka briserna i dina idéer. Under onsdagen är det främst rutinarbete och högt tempo som gäller. Torsdagen bjuder på en varierande meny av upplevelser. Det blir en bra dag om du bara orkar hålla ett högt tempo.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen får du nys om ett riktigt saftigt skvaller som det är bra om du håller för dig själv. Under tisdagen kommer en influens in i ditt tecken som gör att det mesta går segt. Du har svårt att motivera dig själv när det gäller att ta tag i tråkiga saker som främst har med hemmet och arbetet att göra. På onsdagen får du uppmuntran av en kollega. Under torsdagen kan ett möte med en person få dig att känna starkt för något eller någon.

Annons

 

 

Skytten 22/11-21/12

Den här veckan handlar om att ta till vara på ögonblicken. Under måndagen och tisdagen mår du som bäst om du försöker hitta det positiva i de små sakerna istället för att reta upp dig på saker som du inte kan påverka. Under onsdagen får du komma fram i ett visst sammanhang och du mår bra när strålkastarljuset riktas mot dig. Torsdagen handlar om att vara försiktig med vad du säger. Din ärlighet kan vara både kränkande och sårande för vissa.

Stenbocken 22/12-19/1

Veckan börjar intensivt med många nya upplevelser. Ditt humör pendlar en del just nu, ena dagen så är det upp och andra så mår du jättedåligt. Mycket beror på att du bekymrar dig över pengar och över relationer. Tisdagen och onsdagen passar bra att träffa vänner och ta det lite lugnt. Under torsdagen upptäcker du faktiskt har fått en unik chans som du bör ta till vara på. Torsdagskvällen passar bra för överraskningar och romantiska planer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period där du hela tiden försöker att ta dagen som den kommer. Du är ständigt strött och du har svårt att se saker positivt även när du försöker. Under måndagen och tisdagen mår du bra när du får fokusera på saker som intresserar dig. Onsdagen handlar om att samarbeta, och den kan bli betydligt senare än du tänkt dig. På torsdagen får du chansen att bevisa för dina vänner att du faktiskt har en hel del bra idéer att komma med.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen blir kreativa dagar där du får uttrycka dig på helt nya vägar. Här gäller det att du vågar vara öppen och att du inte drar dig ifrån offentliga sammanhang. Ibland kan Fiskarna bli lite skygga när det blir för mycket människor inblandade och så verkar fallet vara för just dig. Under onsdagen löser du en konflikt genom att medla. Torsdagen blir din dag. Då går allt precis som du önskar att det ska göra.

Annons