Fredag 20/9-söndag 22/9

20 sep, 2013
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lovande. Du får många av dina idéer godkända. Och det gillar du. Just nu ligger bollen hos dig när det gäller en mängd ärenden. Under lördagen kan du känna dig hotat i ett visst sammanhang. Du inser att du har blivit undanskuffad och det gillar du inte. Lite handlar det om att märka revir. Söndagen blir en fridfull dag där du får chansen att möta människor som du tycker om och respekterar.

Oxen 20/4-20/5

Den här veckan har varit intensiv och nu bestämmer du dig för att försöka att varva ned ordentligt i helgen. Genom att ta det lugnt och fokusera på saker som du tycker är spännande kommer du kunna koppla bort jobbet rätt så bra. Under lördagen får du en fin komplimang av en person som står dig nära. Det blir en bra dag där du lyckas med att fokusera på rätt saker. Under söndagen grubblar du över en del privata problem som har med en släkting att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Den här veckan har sprungit iväg. Som tur är har du fått massor av saker ordnade så du kan tillåta dig en riktigt skön och lat helg. På fredagen ska du ta hänsyn till en kollegas önskemål, det kommer att löna sig på sikt. Lördagen handlar om att hålla sams med en bekant även om du tycker att han eller hon har fel i en viss fråga. Under söndagen tar du flera bra initiativ som hjälper dig att ordna med saker som rör ekonomin.

Kräftan 21/6-22/7

Den här helgen har du möjlighet att glädja en person som står dig nära. Det har varit en jobbig period eftersom ni ofta har haft svårt att kommunicera, men nu tycks saker och ting bli bättre. Under fredagen löser en del problem sig av sig själva. Lördagen handlar om att ta tag i saker som har med hemmet att göra. Det blir en bra och kreativ dag där du får mycket gjort. Under söndagen kan det uppstå tycke mellan dig och en man/kvinna som du möter. Kemin mellan er går att ta på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och annorlunda fredag. Du får beröm och det tycker du är roligt. Under fredagskvällen går du gärna ut och träffar vänner. Lördagen handlar främst om att våga vara annorlunda. Du behöver inte smälta in bland alla andra. Under kvällen kan ett möte med en ny bekantskap få dig att fundera i en ny riktning när det gäller arbetet. På söndagen upptäcker du att en vän lovar mer än han håller. Det gör dig besviken.

Jungfru 23/8-22/9

Den här helgen blir ganska intensiv på ett bra sätt. Du hinner med en massa olika saker och du tycker att det är roligt att vara aktiv. Under fredagen bör du undvika att hamna mellan två kollegor som ligger i luven på varandra. Risken är stor att du tvingas välja mellan dem. Lördagen blir kreativ. Du provar nya idéer och du röner stor framgång både bland familjemedlemmar och bland släktingar. På söndagen möter du en person som gör dig glad. Du inser att du faktiskt saknat honom/henne en hel del.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu finns det en oro i ditt tecken. Du verkare vara ovanligt missnöjd och rastlös. Det mesta tycks grunda sig i jobbet, men en del av din irritation går ut över din familj. Försök att inte bli så arg hela tiden. På lördagen kan en väns initiativ få dig på riktigt gott humör. Det var länge sedan någon visade dig så mycket omtanke. Söndagen handlar om att förändra de små sakerna så att de stora sammanhangen fungerar bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen är du på riktigt gott humör. Fredagen blir rolig, annorlunda och mycket energikrävande. Du tvingas att agera snabbt och hela tiden vara på topp. Visst är det roligt men samtidigt utmattande. Under lördagen får du äntligen en vän att lyssna på ett råd som du försökt att ge honom/henne under en längre tid. Kvällen blir trevlig och social. Du tycks möta många nya bekantskaper den här kvällen. Under söndagen ska du undvika att göra av med pengar

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen får du många olika förslag på aktiviteter som du kan tänkas delta i. Det blir ganska svårt att välja mellan alla alternativ som du har. Under fredagskvällen kan en vän överraska dig med sin inställsamhet. Hon eller han behöver din hjälp och därför så smörar han eller hon lite extra. Lördagen lämpar sig för alla former av utomhusaktiviteter. På kvällen är det främst vännerna som gäller. Under söndagen undviker du en person som du ständigt tycks reta dig på.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bjuder på flera roliga överraskningar. Efter en lång vecka tycker du att det är kul att komma bort från vardagen. Det kan vara att gå ut med kompisar eller att mysa hemma med familjen. Under lördagen blir du inbjuden till ett evenemang. Du blir förvånad över hur populär du tycks vara. Själv blir du nästan lite blyg när alla vill vara din vän. Söndagen blir en skön dag där viktiga samtal och reflektion står på menyn.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen tar du dig samman och gör flera nyttiga saker samtidigt. Mycket i ditt liv kräver en hel del arbete och du är villig att lägga ned både engagemang och energi på att få saker att fungera. Under lördagen lovar du en vän att hjälpa honom eller henne i ett projekt. På kvällen blir det både god mat och trevligt umgänge. Söndagen bjuder på en del överraskningar. Då måste du vara beredd att lyssna på en släkting som behöver både vägledning och sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen blir lugn och det kan du verkligen behöva. Efter en intensiv vecka så välkomnar du det enformiga och lite tråkiga. Under fredagen bör du undvika att kritisera en kollega som mår dåligt. Lördagen handlar om att få göra det du vill göra utan att behöva ta hänsyn till andra. På söndagen stöter du på ett problem som är relaterat till en närstående släkting. Tack vare din erfarenhet kan problemet lösas.

Annons